Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Σε γενικές γραμμές συμπαθώ τα ζώα περισσότερο από τους ανθρώπους.
viper2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 πηγα σημερα μαρτυρας κατηγοριας σε πλημμελειοδικείο. Τον καταδίκασαν. μετά πήγα στο τμήμα μπας και καταφέρω να παραδώσω το δίπλωμά μου. Έχω πάει ήδη 3 φορές. με λίγα λόγια ή έχουν χάσει το χαρτί οτι πρέπει να το παραδώσω ή το έχουν επιστρέψει και δεν το έχουν γράψει στα εξερχόμενα. τους άφησα να το ψάξουν. Μέσα σ'όλα έχει από σήμερα στην Αθήνα την έκθεση κομιξ. Αύριο υπογράφει το μεσημέρι ο Μανάρα. μεγαλεια αυτη η χωρα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ναι τι, υπάρχει κάποια αντίρηση;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Σλάι, η κοπέλα της καρδιάς σου σε φωνάζει κτήνος στο κρεβάτι;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 πηγα σημερα μαρτυρας κατηγοριας σε πλημμελειοδικείο. Τον καταδίκασαν. μετά πήγα στο τμήμα μπας και καταφέρω να παραδώσω το δίπλωμά μου. Έχω πάει ήδη 3 φορές. με λίγα λόγια ή έχουν χάσει το χαρτί οτι πρέπει να το παραδώσω ή το έχουν επιστρέψει και δεν το έχουν γράψει στα εξερχόμενα. τους άφησα να το ψάξουν. Μέσα σ'όλα έχει από σήμερα στην Αθήνα την έκθεση κομιξ. Αύριο υπογράφει το μεσημέρι ο Μανάρα. Πόσες ημέρες θα κάτσει το παλικάρι μας? Ψηθείτε για μπύρα.
slygeo87 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Σλάι, η κοπέλα της καρδιάς σου σε φωνάζει κτήνος στο κρεβάτι; Όχι, λουκουμάκι. Γιατί;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 επειδή είσαι πίθηκος (ξέρω, ξέρω, η δικιά μου δικαιολογία ποια είναι;...) τεσπά, οπότε δεν κάνεις για τη Γιν, πολύ ανθρώπινο το λουκούμι...
athlios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Σήμερα που θελω να το πλυνω. Σημερα θα βρεξει. Sent from my iPhone using Insomnia
slygeo87 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Αυτή η παπάτζα του άηφοουν μπαίνει αυτόματα κι έτσι; Τι σκατά κάνετε και γράφετε από εκεί;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Σήμερα που θελω να το πλυνω. Σημερα θα βρεξει. Sent from my iPhone using Insomnia ε και τί; ελπίζω να μην το βγάλεις στο μπαλκόνι και το τρίβεις στα κάγκελα...
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Σήμερα που θελω να το πλυνω. Σημερα θα βρεξει. Sent from my iPhone using Insomnia Αρχες Σεπτεμβρη το επλυνα τελευταια φορα. Προχθες εκλεισα την πορτα και σηκώθηκε τόση σκόνη που μπηκε στα μάτια μου.. Αντε να βρέξει λιγάκι να πληθει το καημενο.
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 googlάρω το όνομά μου και βρίσκω αναφορά για εμένα από το 08', ούτε που το φανταζόμουν ότι υπήρχε κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις