Sellers Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Σε μένα ναι... και σήμερα μετά από μία τουρνέ σε Τράπεζες, εφορία και ΔΕΗ, όταν έκατσα για καφέ ήμουν λες και έσκαβα 3 μερόνυχτα Ωραια. Την γ@μησ@.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Προς αρρώστους: Ξεκίνσε με γενική κομμάρα και εντονη αισθηση κουρασης? Να πέσω για ύπνο να σηκωθώ μετά απο 5 μερες φάση. Ναι εμενα μαλιστα με πονανε απιστευτα γονατα και αστράγαλοι.. Να φανταστεις βγηκα από το σπιτι σημερα και επρεπε να παω στο φαρμακειο που βρισκεται 4 τετράγωνο πιο πανω, μιλαμε κουράστηκα ενιωθα λες και ειχα ανεβει σε κορυφη βουνου.
leftermann Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 και χαρά στον που την έχει. Άσχετο, αλλά μου ήρθε συνειρμικά.
YiN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Προς αρρώστους: Ξεκίνσε με γενική κομμάρα και εντονη αισθηση κουρασης? Να πέσω για ύπνο να σηκωθώ μετά απο 5 μερες φάση. Κανόνισε αντί για συναυλία να με βάζεις να σου φέρνω αντιπυρετικά ε.
athlios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Eγω ειχα ανεβασει και 39+ πυρετο αλλα δεν ημουν ιδιαιτερα σκατά, εκτος απο την ξενερα που εφαγα .
Sellers Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Κανόνισε αντί για συναυλία να με βάζεις να σου φέρνω αντιπυρετικά ε. Μαθε το σοφτ κιτυ, γουορμ κιτυ.
Pantelwolf Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 δε βαζει κανεις κανα τραγουδακι, χαλαρο κοιμηθηκα 4 ωρες και ξυπνησα 11. δεν παιζει να κοιμηθω. αυριο μεθαυριο κλειστα ειμαστε οποτε θα παιξει ξενυχτι μαλλον
athlios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 θες να σε παρω τηλ να σου πω καμια ιστορια? καιγαματατραγουδια
-nick- Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 δε βαζει κανεις κανα τραγουδακι, χαλαρο κοιμηθηκα 4 ωρες και ξυπνησα 11. δεν παιζει να κοιμηθω. αυριο μεθαυριο κλειστα ειμαστε οποτε θα παιξει ξενυχτι μαλλον http://www.youtube.com/watch?v=jGyvxMeGem0 και για πιο χαλαραααα http://www.youtube.com/watch?v=qaYy-ldpIXc
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Σαν τα όνειρα όταν σε καίει ο πυρετός δεν έχει... στο ένα είδα ότι έχασα το χρώμα στον έναν αμφιβληστροειδή μου στο άλλο ότι έκλεισα εισιτήριο για Λονδίνο μέσω Κύπρου. Κάπου στο ενδιάμεσο είχα ξυπνήσει μούσκεμα στον ιδρώτα, άλλαξα και ξανά τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις