insomniaK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Έριξε ξύλο ή τις μάζεψε; Έσπασε το παράθυρο, έριξε και εμρικές ψιλές στον ψηλό, αλλά έφαγε μία-δύο καλές στο κεφάλι με ένα σίδερο, κατά δήλωση του, δεν ζαλιζόταν πια, όταν έγραφε τα μηνύματα που έσβησε στη συνέχεια.
insomniaK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μόνος σου; Με τη μαρί τον χουάν και την άννα, χωρισμένοι σε ζευγαράκια, η μαρί και η Άννα λεσβιακό, τα αγοράκια κονταρομαχίες.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Έσπασε το παράθυρο' date=' έριξε και εμρικές ψιλές στον ψηλό, αλλά έφαγε μία-δύο καλές στο κεφάλι με ένα σίδερο, κατά δήλωση του, δεν ζαλιζόταν πια, όταν έγραφε τα μηνύματα που έσβησε στη συνέχεια.[/quote'] Με σίδερο στο κεφάλι ε; Εξηγούνται πολλα τώρα.
Praetorianos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 τσου ντεν μου το πλερονουνε... ειναι τοσο καλο οσο ακουγεται...? Τι να σου πω, όσοι γνωστοί το έχουν, εργάζονται και μάλιστα "καλοπληρώνονται". On the other hand βέβαια όλοι το αποκτήσανε από την προηγούμενη ή τωρινή δουλειά τους, οπότε δεν ξέρω αν συνεχίζουν να έχουν δουλειά λόγω του ACCA μόνο ή και της εμπειρίας τους μαζί. Αυτό που ξέρω σίγουρα ότι είναι πολύ δυνατό χαρτί (όχι δηλαδή το ...ECDL της λογιστικής) και μεγάλο αβαντάζ. Όπερ μεθερμηνευόμενον σε οποιαδήποτε μεγάλη ελεγκτική το δείξεις θα είσαι αρκετά πιο δυνατός από απόφοιτο Λογιστικού τμήματος και στα ίδια επίπεδα με μεταπτυχιακό, ορισμένοι λένε ίσως και καλύτερο. Το τρία χρόνια δεν λες? Πόσο πάει το μαλλί αν επιτρέπεται?
athlios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 σαν την οικογενειατπτ Τι οικογένεια ρε;; Του πηδάει την αδερφή. Βάλτε μυαλό ρε ,έπρεπε να τον είχε κοπανήσει καιρό τώρα. Sent from my iPhone using Insomnia
insomniaK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Σκέψου πόσο καλά του την πηδάει όμως που αναγκάστηκε να ψάχνει να βρει 100 ευρά για να επισκευάσει το παράθυρο...
viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Τι να σου πω, όσοι γνωστοί το έχουν, εργάζονται και μάλιστα "καλοπληρώνονται". On the other hand βέβαια όλοι το αποκτήσανε από την προηγούμενη ή τωρινή δουλειά τους, οπότε δεν ξέρω αν συνεχίζουν να έχουν δουλειά λόγω του ACCA μόνο ή και της εμπειρίας τους μαζί. Αυτό που ξέρω σίγουρα ότι είναι πολύ δυνατό χαρτί (όχι δηλαδή το ...ECDL της λογιστικής) και μεγάλο αβαντάζ. Όπερ μεθερμηνευόμενον σε οποιαδήποτε μεγάλη ελεγκτική το δείξεις θα είσαι αρκετά πιο δυνατός από απόφοιτο Λογιστικού τμήματος και στα ίδια επίπεδα με μεταπτυχιακό, ορισμένοι λένε ίσως και καλύτερο. Το τρία χρόνια δεν λες? Πόσο πάει το μαλλί αν επιτρέπεται? απ οτι διαβαζω χιλιαρικακι [λιρες] τωρα αν ειναι 3 χρονια δεν το γνωριζω... Τι οικογένεια ρε;; Του πηδάει την αδερφή. Βάλτε μυαλό ρε ,έπρεπε να τον είχε κοπανήσει καιρό τώρα. Sent from my iPhone using Insomnia ισως ισως και οχι ομως Σκέψου πόσο καλά του την πηδάει όμως που αναγκάστηκε να ψάχνει να βρει 100 ευρά για να επισκευάσει το παράθυρο... fact
leftermann Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος στο mega έχει Αποελ-Ρεαλ Μαδρίτης. Στα παράλληλα απαραίτητο να βλέπεις Νετ, τον Εξάστερο απέναντι στην Macabi Πιφ,Παλιοσαλονικιέ! Πανάθα ρε. στο χωριόμ πουλέτε παλιά, λέγαν ένα σύνθημα: οε, οε, πούτσα πάλι πούτσα πάλι, οε, οε, πούτσα πάλι πούτσα πάλι μουχαχαχα, ταμάμ σε λέω.
gang Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 στο χωριόμ πουλέτε παλιά, λέγαν ένα σύνθημα: οε, οε, πούτσα πάλι πούτσα πάλι, οε, οε, πούτσα πάλι πούτσα πάλι μουχαχαχα, ταμάμ σε λέω. που σαι σαλονικιέ. Πέμπτη κοντή γιορτή για να παιχτεί η πρόκριση στην έδρα μας...
leftermann Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 κανονίστε μόνο μην χάσετε εσείς και περάσει ο γαύρος ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις