status Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Βρες μου ένα κοινωνικόπολιτικό debate να τσακωθούμε να σου περάσει =ρ *Επίσης, δεν είναι σπαστικό όταν τα μανταρίνια έχουν κουκούτσια; Χμφ. Θα σου έλεγα για βιολογικά μεταλλαγμένα τρόφιμα αλλά θα μας δείρουνε.;ρ
Impious Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 *Επίσης, δεν είναι σπαστικό όταν τα μανταρίνια έχουν κουκούτσια; Χμφτοοου
YiN Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Χο, καλό ήταν XD. Για να βλέπεις τι παθαίνει κάποιος που διαβάζει μαθηματικά ενώ θα έπρεπε να ετοιμάζει Πασχαλιάτικες διακοπάρες. *Πάρα πολύ και είναι ο λόγος που αποφεύγω όλα τα παρεμφερή κουκουτσοειδή φρούτα. Φαντάσου πχ καρπούζι/μανταρίνι/σταφύλι χωρίς κουκούτσα. Γι'αυτό κι εγώ δεν έχω πασχαλιάτικες διακοπάρες, αποφεύγω τέτοιου είδους προβλήματα. Μανταρίνι και σταφύλι δεν πρέπει να έχουν κουκούτσια. Τέλος. Του καρπουζιού απλά τα καταπίνω. Και δεν θέλω να ακούσω μαλακίες για σκωλικοειδίτιδα ή πίπες.
insomniaK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ανέπτυξε λίγο αυτο με τη σκωλικοειδιτιδα. Ιστορία φιλικού ζευγαριού, με κάθε επιφύλαξη, να παραμυθιαζε κόσμο ο τύπος: μετά απο πρωκτικό παρατήρησε κολλημένα κουκούτσια καρπουζιού στο προφυλακτικά.
YiN Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ανέπτυξε λίγο αυτο με τη σκωλικοειδιτιδα. Ιστορία φιλικού ζευγαριού, με κάθε επιφύλαξη, να παραμυθιαζε κόσμο ο τύπος: μετά απο πρωκτικό παρατήρησε κολλημένα κουκούτσια καρπουζιού στο προφυλακτικά. Επειδή σου αρέσει να μαθαίνεις τα περί γλώσσης, ανάπτυξε είναι το σωστό. Για τη σκωληκοειδίτιδα δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τι ισχυεί γιατί την έχω βγάλει.
status Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Επειδή σου αρέσει να μαθαίνεις τα περί γλώσσης, ανάπτυξε είναι το σωστό. Για τη σκωληκοειδίτιδα δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τι ισχυεί γιατί την έχω βγάλει. Ε, θα φυτρώσεις και 2η.;ρ
insomniaK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Περί γλώσσης; Τέτοια μας λέτε και μας κακομαθαίνετε!
Toufas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Περί γλώσσης; Τέτοια μας λέτε και μας κακομαθαίνετε!
dava Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ξερετε ποσο μπορει να κοστισει πανω-κατω να μου εκτυπωσουν ενα βιβλιο 247σελιδων ασπρομαυρο,σε βιβλιοπωλειο?
insomniaK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Έχεις ένα PDF και θες να το εκτυπώσεις; Σε φωτοτυπάδικο απο 3 ως 12 λεπτά η σελίδα.
insomniaK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Να τον ακούς τον από πάνω, φαίνεται ψαγμένος. Το Τερλέγκας είναι δυνατό brand, χάνεται η αξία άμα τον πεις Βασίλη. Δεν ήξερα καν ότι ο τερλέγκας ονομάζεται Βασίλης!!!
athlios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Οχι αυτο δεν το ξερω. Να το σημειωσω. Ποιος ειναι ο Βασιλής; ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΒΑΛΤΕ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΡΕΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ.
slipknot Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OXlZ6edCHqI lol είσαι και πολύ troll, lol 9gag μπαίνω κι εγώ χαχαχαχα!!!!!111
Προτεινόμενες αναρτήσεις