insomniaK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Έβαλα αστερίσκο. Μπερδεμένο είναι και θα σου έστελνα φωτογραφία της για να ξέρεις τη συνέχεια σε όλα τα κομβικά καμώματα της ζωής μου...
leftermann Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 οκ, ανησύχησα για λίγο. Πάω για ύπνο. Χτες ήπιαμε τον κώλο μας πάλι, και το πρωί ξύπνησα 8:05, 55 λεπτά μετά το χτύπημα του ξυπνητηρίου και 5 λεπτά πριν το χτύπημα του κουδουνίου (του σχολείου). Φυσικά δεν πήγα σχολείο, κοπάνα, η 2η φέτος. Και όλη μέρα είμαι κουδούνι. Πάω για ύπνο.
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Και πατάω τον διακόπτη του μπάνιου ανέμελος μπαίνοντας, και ΜΠΡΑΦ σκάει η λάμπα. Άντε να μαζεύω τώρα γυαλιά, και να ζω με τον φόβο μην σκάσει και η άλλη.
leftermann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 γιατί δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι μου. Επίσης, είναι δίωρο το πρώτο, οπότε θα πήγαινα την 3η ώρα... Και κλειδώνουν και τις πόρτες, θέλει να χτυπάς θυροτηλέφωνα, να έρχεται να σου ανοίξει κάποιος, βαβούρα μωρέ. Και πατάω τον διακόπτη του μπάνιου ανέμελος μπαίνοντας, και ΜΠΡΑΦ σκάει η λάμπα. Άντε να μαζεύω τώρα γυαλιά, και να ζω με τον φόβο μην σκάσει και η άλλη. πω, το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό: http://www.youtube.com/watch?v=Ii8UoZXNbJ8
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Εγώ όταν το έπαιζα άρρωστος η μανα μου με πήγαινε σχολείο ακομα και την 4η να γινόμουν εντελώς ξαφνικα καλα. Αδικια.
gang Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Εγώ αν το έπαιζα άρρωστος και ήμουν πιστικός, θα με πλάκωναν στις σούπες και δεν θα με άφηναν να βγω έξω "μην γίνω χειρότερα". Καλύτερα σχολείο ρε φίλε...
insomniaK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 εμένα με έβαζαν με την κυρία που μας καθάριζε κι έβλεπα χαμογελάτε είναι μεταδοτικό (Μικρούτσικος έτσι!)... Ναι είμαι πριν τη Μενεγακη. Στο απογευματινό μαθημα πηγαινα πάντα.
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Το γαμημένο το φβ έχει καταντήσει τρομερά ενοχλητικό. Είναι ονλάιν 4 φίλοι αλλά η μαλακία εμφανίζει 20 εικονίδια φίλων στο τσατ γιατί βλέπει μονίμως μέσα όσους μπαίνουν από το κινητό. Γαμώ την πουτάνα του δηλαδή
Pantelwolf Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 εμένα με έβαζαν με την κυρία που μας καθάριζε κι έβλεπα χαμογελάτε είναι μεταδοτικό (Μικρούτσικος έτσι!)... Ναι είμαι πριν τη Μενεγακη. Στο απογευματινό μαθημα πηγαινα πάντα. αδέρφια μου πλούσιοι
alexzzz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Καλημέρα... πούστη ήλιε που ήσουν τόσο καιρό κοντέψαμε να αυτοκτονήσουμε.
gang Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 α τώρα ήρθε σε εσάς? εμείς έχουμε εδώ και μια εβδομάδα συνεχόμενη ηλιοφάνεια
alexzzz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 α τώρα ήρθε σε εσάς? εμείς έχουμε εδώ και μια εβδομάδα συνεχόμενη ηλιοφάνεια τι άλλα νέα απ'το Μαϊάμι;
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 τι άλλα νέα απ'το Μαϊάμι; Οντως ρε Αλέκε και Θεσσ. απο Κυριακη - Δευτέρα εχει ζεστη και ήλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις