giorgos147 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 4 καφέδες and counting σήμερα. Breathe the pressure. Βδομάδες πριν είχα φτάσει να έχω κατεβάσει μέσα σε ελάχιστες ώρες καμιά 7ρα-8ρα καφέδες όλων των ειδών. Διπλούς εσπρέσο ξερωγώ, καπουτσίνα. Όλα. Μπιτ ιτ. Και ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΡΕ.
eSATA Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 "γερούνδιο" πωπω χρόνια είχα να ακούσω αυτή τη λέξη...
caution Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δεν σου βγάζει κάτι σεξουαλικό το "γερούνδιο"; 'Η απλά επειδή ήταν καύλα η καθηγήτρια που μας το είχε πρωτοπει;
Praetorianos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Και ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΡΕ. Ναι αλλά:
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Έχω πιει μισό μπουκάλι απ' το δεύτερο, ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑ-ΜΟΣΚΙΤΕ! Έχεις ακόμα από την καλοκαιρινή;
Traumatias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Γεωμετρική πρόοδος? Μαθηματικά γεν β λυκείου? Τίποτα δεν θυμάμαι από τις προόδους, μόνο ότι ήταν τραγικά, τραγικά βαρετές... Ειδικά όταν δεν έβγαιναν λόγο αριθμητικού
athlios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Σκατα κιομιχλη. Sent from my iPhone using Insomnia
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Έχεις ακόμα από την καλοκαιρινή; ..Λες να μου 'δωσε άλλη;
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Σημερα εμαθα πως το γονιδιο για τα 6 δαχτυλα ειναι το dominant http://www.sciencebrainwaves.com/blogs/biology/genetics/dominant-and-recessive-genes-in-humans/
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ..Λες να μου 'δωσε άλλη; Έμφαση στο ότι έχεις ακόμα. Εντυπωσιακό με βάση το συκώτι σου.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Τα καλά σπαθιά τα έχουμε για να σφάζουμε βασιλιάδες.
insomniaK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 4 καφέδες and counting σήμερα. Breathe the pressure. Μανάρι μου σε νοιώθω. Teleworking σήμερα (τομπαίζω στο σπίτι) και έσκασε κοριτσάκι να πάμε για φαγητό και να μου πει ότι βρήκε γκόμενο αλλά δεν του κάθεται, πως της αρέσουν τα μελαχρινά αγόρια με καφέ μάτια και πως θέλει να ακούει ελληνικά. 3.5 κουβάδες καφέ ήπια με το μεσημεριανό για να μη σχολιάσω τίποτα, με κοίταξε ο σερβιτόρος με το βλέμμα, "φίλε ντάξει τα νεύρα σου θα γίνουν ταλιατέλες". Την έβαλα στο αυτοκίνητο και την έστειλα να ταΐσει τη γάτα της, ένα τριχωτό κήτος (με τι ι γράφεται το κήτος; )* Βρέχει. Και μετά απο 2 μήνες στο νέα σπίτι απέκτησα και έπιπλα για το σαλόνι. * δεν είμαι αδερφή, έπαιζε η πανάθα και μην πείτε τίποτα, μα τους αγίους της.
leftermann Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 πάντως είναι ανησυχητικό το ότι ένα κοριτσάκι σε ήθελε για να σου πει τα γκομενικά της ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις