athlios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Κοίτα λίγο πανω απο τη μαιμου. Και μάντεψε που θα πρέπε να ήταν.
andaluz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ατήλιε, δεκτό. Ξέρει κανείς αν το The Woman in Black που το κατέβασα για μια φίλη λέει τίποτα;
slygeo87 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Εγώ ξέρω, εσύ δεν το έπιασες. ΑΣ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑΟΥΜ.
athlios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Εγώ ξέρω, εσύ δεν το έπιασες. ΑΣ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑΟΥΜ. *χτύπημα τραπεζιου με το χέρι* ΓΕΙΑ ΜΑΣ
viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Έχουμε και καλύτερες στη πόλη μας. σιγα εχετε την βλαχα απο την διαφημιση της vodafone...
athlios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ατήλιε, δεκτό. Ξέρει κανείς αν το The Woman in Black που το κατέβασα για μια φίλη λέει τίποτα; την έχω δει. αν ελεγε κατι θα το θυμομουν οποτε μαλλον ειναι μονο για τριτη βραδυ που έφαγες ακυρο απο την μαιρουλα για ποτακι και οι αλλοι βλεπουν κανα πρωταθλημα.
athlios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 εσενα δε σε παιρνει με τετοια προιστορια στα κωλοδαχτυλα. Κατεβαινεις κεντρο για καμια μπυριτσα?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 μαλάκα, είμαι με τα γυαλιά ηλίου μες στο σπίτι με αναμμένα όλα τα φώτα και το κόντραστ στο φουλ γιατί έσπασα τα κανονικά μου... νομίζεις πως είμαι σε θέση; Ατήλιε, δεκτό. Ξέρει κανείς αν το The Woman in Black που το κατέβασα για μια φίλη λέει τίποτα; για μια φίλη λέει!
athlios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 μαλάκα, είμαι με τα γυαλιά ηλίου μες στο σπίτι με αναμμένα όλα τα φώτα και το κόντραστ στο φουλ γιατί έσπασα τα κανονικά μου... νομίζεις πως είμαι σε θέση; ενταξει θα λεμε οτι την εχεις πιει, έχεις σκαλωσει και δε τα βγαζεις. Προσοχη στους τοιχους μονο.
andaluz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 μαλάκα, είμαι με τα γυαλιά ηλίου μες στο σπίτι με αναμμένα όλα τα φώτα και το κόντραστ στο φουλ γιατί έσπασα τα κανονικά μου... νομίζεις πως είμαι σε θέση; για μια φίλη λέει! εντάξει, για τον γκόμενο, με τσάκωσες. Lookin' cool btw.
viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 εντάξει, για τον γκόμενο, με τσάκωσες. Lookin' cool btw.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Προσοχη στους τοιχους μονο. Lookin' cool btw. με τα γυαλιά εννοείς; α ρε, ψάχνω αλλά δεν βρίσκω... θυμάστε μια παλιά διαφήμιση, μάλλον Diesel, που είναι ένας τύπος στο κλαμπ μέσα με γυαλιά ηλίου, και μετά πάει στην τουαλέτα (δε λέω παρακάτω μπας και βρεθεί κανα γιουτουμπάκι...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις