Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Goody's μετά από χρόνια... χμμ... έχω μια περίεργη αίσθηση ότι πλέον βάζουν ζάχαρη μέχρι και στο ψωμί! :shock:

Έφαγα πριν κάτι μήνες ( είχα να φάω εκεί τουλάχιστον 3 - 4 χρόνια ) . Ήταν το πρώτο που βρήκα μπροστά μου και ήμουν νηστική όλη μέρα. Η γεύση ήταν αδιάφορη ( και φαντάσου ότι ήμουν νηστική πολλές πολλές ώρες ). Καλά εννοείται ότι μετά από 1 ώρα ξαναπείναγα αλλά αυτό το πάθαινα και παλιά.

Δημοσ.

Δηλαδή την απεχθάνεσαι?

Φαίνεται

της μοιαζω. στα ματια και στην μυτη. αλλα οχι στο υψος. μου το εχουν πει.

Δημοσ.

Έφαγα πριν κάτι μήνες ( είχα να φάω εκεί τουλάχιστον 3 - 4 χρόνια ) . Ήταν το πρώτο που βρήκα μπροστά μου και ήμουν νηστική όλη μέρα. Η γεύση ήταν αδιάφορη ( και φαντάσου ότι ήμουν νηστική πολλές πολλές ώρες ). Καλά εννοείται ότι μετά από 1 ώρα ξαναπείναγα αλλά αυτό το πάθαινα και παλιά.

TA ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΑ!!! :shock:

Και τώρα τρέχω γύρω από την καρέκλα :lol:

Δημοσ.

Σωστό σε βρίσκω με την Sambuka :D

Μεγάλος έρωτας με sambuka, Luxardo, Ramazzotti, Molinari, τα πάντα όλα!!!!

Γούστα είναι αυτά . Κρασάκι , ουίσκι και τεκίλα the best :)

Και η μπύρα καλή αλλά με στέλνει με τη μία για ύπνο

Με τεκίλα δυστυχώς παθαίνω black out. Μου αρέσει αλλά όποτε την κατεβάζω δεν κατοικώ στο σώμα μου, πάω αλλού και δρα αυτοβούλως. Το θέμα είναι να έχουμε και καμιά ανάμνηση.....και όταν κατεβάζω τεκίλα μαθαίνω τι έκανα από άλλους lol

Δημοσ.

Ναι η τεκίλα είναι δηλητήριο - και εγώ όταν αρχίσω να παραγγέλνω τεκίλα σφηνάκια, ήδη ξέρω ότι βρίσκομαι στο point of no return :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...