nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Nicoc89 γουστάρεις τη Lady Gaga? οχι , θα έπρεπε?
pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 εγω τρελαινομαι για την gaga.μου αρεσει και σαν γυναικα
g_alkis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 οχι , θα έπρεπε? Δηλαδή την απεχθάνεσαι? εγω τρελαινομαι για την gaga.μου αρεσει και σαν γυναικα Φαίνεται
black_widow Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Goody's μετά από χρόνια... χμμ... έχω μια περίεργη αίσθηση ότι πλέον βάζουν ζάχαρη μέχρι και στο ψωμί! Έφαγα πριν κάτι μήνες ( είχα να φάω εκεί τουλάχιστον 3 - 4 χρόνια ) . Ήταν το πρώτο που βρήκα μπροστά μου και ήμουν νηστική όλη μέρα. Η γεύση ήταν αδιάφορη ( και φαντάσου ότι ήμουν νηστική πολλές πολλές ώρες ). Καλά εννοείται ότι μετά από 1 ώρα ξαναπείναγα αλλά αυτό το πάθαινα και παλιά.
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δηλαδή την απεχθάνεσαι? ουτε , απλα μου είναι αδιάφορη σαν οντότητα.
pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δηλαδή την απεχθάνεσαι? Φαίνεται της μοιαζω. στα ματια και στην μυτη. αλλα οχι στο υψος. μου το εχουν πει.
caution Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Έφαγα πριν κάτι μήνες ( είχα να φάω εκεί τουλάχιστον 3 - 4 χρόνια ) . Ήταν το πρώτο που βρήκα μπροστά μου και ήμουν νηστική όλη μέρα. Η γεύση ήταν αδιάφορη ( και φαντάσου ότι ήμουν νηστική πολλές πολλές ώρες ). Καλά εννοείται ότι μετά από 1 ώρα ξαναπείναγα αλλά αυτό το πάθαινα και παλιά. TA ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΑ!!! Και τώρα τρέχω γύρω από την καρέκλα
chill Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Σωστό σε βρίσκω με την Sambuka Μεγάλος έρωτας με sambuka, Luxardo, Ramazzotti, Molinari, τα πάντα όλα!!!! Γούστα είναι αυτά . Κρασάκι , ουίσκι και τεκίλα the best Και η μπύρα καλή αλλά με στέλνει με τη μία για ύπνο Με τεκίλα δυστυχώς παθαίνω black out. Μου αρέσει αλλά όποτε την κατεβάζω δεν κατοικώ στο σώμα μου, πάω αλλού και δρα αυτοβούλως. Το θέμα είναι να έχουμε και καμιά ανάμνηση.....και όταν κατεβάζω τεκίλα μαθαίνω τι έκανα από άλλους lol
caution Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ναι η τεκίλα είναι δηλητήριο - και εγώ όταν αρχίσω να παραγγέλνω τεκίλα σφηνάκια, ήδη ξέρω ότι βρίσκομαι στο point of no return
athlios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 δεν εχει τροφαντα μπουτια η γκαγκα κακο αυτο. μιλησε μας για τα δικα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις