insomniaK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 παππού κάνε κίνηση για μπιφτέκωμα να κουρνιάσει στη γωνιά της... Αν και το μεσημέρι φαινόταν πως αυτό το βράδυ είχε προοπτικές, ξαφνικά καμία δεν απαντάει το τηλέφωνο. πιφ. EDIT: ήμουν άδικος, μόλις παραπονέθηκα, τσουπ έσκασαν 2 μηνυματάκια.
leftermann Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μπήχτη! Πάρε μία τώρα και άσε την άλλη σταντμπάη για το απόγευμα.
insomniaK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 δεν κάνω τέτοια πράγματα, πέρασε η μία και με πήρε και πήγαμε και ακούσαμε/χορέψαμε... http://www.youtube.com/watch?v=2KyvXtpY45I Καλή σας μέρα, καλή μου νύχτα...
alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Η πρώτη μέρα μετά από καιρό που μετά την δουλειά δεν έχω κανονισμένη δουλειά. Φυσικά όλο και κάτι θα βγει αλλά μέχρι τότε θα λαχταρώ τον καναπέ μου απογευματιάτικα
leftermann Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 πω ρε Άθλιε, θα πα να κάνω γκαϊφέ τώρα. Νες ζεστό με 5 γαλατάκια. Και θα βγω στην αυλή να σκαλίσω και τα λουλούδια μου.
alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 φατσούλες κάνουν οι γκέη. ΕΤΣ! εμείς οι άντρες ακόμα και στον φραπέ βυζιά κάνουμε
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Κάθε φορά που πρέπει να διαβασω ή να προλάβω καποιο ντεντλαιν για καμια εργασία βαριέμαι του θανατα, χασμουριέμαι όλη μερα και τελικά σαπίζω μπροστα στο πισι χωρις να κανω τιποτα. Μολις περάσει αυτη η περιοδος και από την επόμενη ωρα σκεφτομαι ότι δεν έχω τι να κανω καθομαι μπροστα στο πισι και βαριέμαι μετά από λίγο θέτω στόχους και κανω to-do-list, τις οποιες διαβάζω αργότερα και γελάω, και τελικά δεν κάνω τίποτα και συνεχίζω να σαπίζω. τρου στορι.
alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Κάθε φορά που πρέπει να διαβασω ή να προλάβω καποιο ντεντλαιν για καμια εργασία βαριέμαι του θανατα, χασμουριέμαι όλη μερα και τελικά σαπίζω μπροστα στο πισι χωρις να κανω τιποτα. Μολις περάσει αυτη η περιοδος και από την επόμενη ωρα σκεφτομαι ότι δεν έχω τι να κανω καθομαι μπροστα στο πισι και βαριέμαι μετά από λίγο θέτω στόχους και κανω to-do-list, τις οποιες διαβάζω αργότερα και γελάω, και τελικά δεν κάνω τίποτα και συνεχίζω να σαπίζω. τρου στορι. είσαι και εσύ (όπως και εγώ) το target group των απανταχού to do list app προγραμματιστών...
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Εγω τις κάνω στο εξελ. Πιστευω ότι η λιστα του 2008 δεν έχει ιδιαιτερες διαφορές από αυτη του 2012, μη σου πω καμια.
alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Α, εμένα έχουν... το μόνο κομμάτι που δεν αλλάζει είναι αυτό γράφω ποιος μου χρωστάει λεφτά
gang Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καλά μιλάτε εσείς. Είμαι 1.5 εβδομάδα στην Αθήνα και ακόμα να βρω πτυχιακή.
black_widow Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Xρειάζομαι μία δεύτερη δουλειά ( η πρώτη είναι για να πληρώνει λογαριασμούς μόνο ) αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα θα έχω και την πρώτη δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις