Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Θα παρακαλέσω το μπαρμπέρη για 5 ευρώ €6 στην οδό Μακ. Αμύνης (ή Προξένων δε θυμάμαι σε ποιά απ τις δυο, μάλλον στην πρώτη). Κάθετη στην Αγίου Δημητρίου, στον Άγιο Δημήτριο
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ρε σουπαφλαϊ απορία το 'χω. Τώρα που αποφάσισες να αλλάξεις άβαταρ, δε μετανιώνεις λίγο το νικ σου; Μετα συγχωρήσεως δλδ αλλά κυκλοφορείς σαν τραβέλι στο φόρουμ.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 το αβατάρι άλλαξε λόγω Ουντινέζε (αλλά και για κάτι ακόμη...) είναι προσωρινό. μάλιστα μόλις τώρα έψαχνα να βρω το παλιό... το τραβέλι που κολλάει; ένα αγοράκι-κλόουν είναι που κλαίει, δε φοράει φούστα...
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 το τραβέλι που κολλάει; ένα αγοράκι-κλόουν είναι που κλαίει, δε φοράει φούστα... Τρόπος του λέγειν. Βγάζει μια ευαισθησία σε αντιδιαστολή με το ούγκα νικ, αυτό εννόησα. Φαντάσου τον σούπαφλαϊ να απαγγέλει υπό το σεληνόφως, κάτι τέτοιο.
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ούγκα νικ; Ο Σνούκα; Ο Σνούκα ούγκα; Είμαι εύγλωττη και τέτχοια.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Τρόπος του λέγειν. Βγάζει μια ευαισθησία σε αντιδιαστολή με το ούγκα νικ αυτό εννόησα. Φαντλασου τον σούπαφλαϊ να απαγγέλει υπό το σεληνόφως, κάτι τέτοιο. ...του πήραν την πρόκριση μέσα στην πόλη του, όχι την κωλοτρυπίδα... ναι, είμαι ρομαντική ψυχή...παρόλα αφού γουστάρετε βαρβατίλα θα βάλω την μαλαπέρδα μου αβατάρα. άιντε να ανεβάσω και τα λογκ-ιν του θυληκού πληθυσμού... Ούγκα νικ; Ο Σνούκα; Ο Σνούκα ούγκα; πες τα ρε μάλαξ, δεν είμαι εκλεπτυσμένος τύπος; σε σχέση με τους υπόλοιπους παλαιστές τουλάχιστον
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 ...του πήραν την πρόκριση μέσα στην πόλη του, όχι την κωλοτρυπίδα... ναι, είμαι ρομαντική ψυχή...παρόλα αφού γουστάρετε βαρβατίλα θα βάλω την μαλαπέρδα μου αβατάρα. άιντε να ανεβάσω και τα λογκ-ιν του θυληκού πληθυσμού... Από IQ πάσχεις δηλαδή ε.
g_alkis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 €6 στην οδό Μακ. Αμύνης (ή Προξένων δε θυμάμαι σε ποιά απ τις δυο, μάλλον στην πρώτη). Κάθετη στην Αγίου Δημητρίου, στον Άγιο Δημήτριο Θα πάω και θα του πω οτι έρχομαι συστημένος
leftermann Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Είμαι εύγλωττη και τέτχοια. ναι. Και τον γιόκαμ εύγλωττο πρέπει να τον λέω από δω και πέρα. Προχτέ πέρασε ο παππούς του τυχαία στην ώρα του φαγητού, και του λέει "κοίτα παππού, μην μας φας όλο το φαγητό ε, όποτε έρχεσαι τρως πολύ". Η αλήθεια είναι ότι τρώει όντως πολύ, γερός να είναι...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Από IQ πάσχεις δηλαδή ε. εεε, αποφασίστε! να ξεκινήσω Καστοριάδη ή να πάω αν γαμήσω;
-nick- Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Industrial post-psytrance http://www.youtube.com/watch?v=cNjDwALG3TQ
athlios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 θα βάλω την μαλαπέρδα μου αβατάρα. Αυτό δε γίνεται, διάβασε τους κανονισμούς για τα πιξελς και τις διαστασεις. Sent from my iPhone using Insomnia
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Θα πάω και θα του πω οτι έρχομαι συστημένος διάλεξε τον μπάρμπα αν γίνεται και όχι τον γιο...
leftermann Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 επ επ, πού ξες εσύ για την μαλαπέρδα του Σνούκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις