viper2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 μονο εγω βλεπω διαφημιση στο τοπικ με τις φωτογραφιες...?
gang Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Γιατί έχει κανείς τόσα λεφτά (εκτός της Yin) που θα μπορέσει να αγοράσει ταξιδάκι με τα Aegean Yaght?
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Στο γραφείο μετά από μία εβδομάδα off... έχω γράψει 2 κόλλες Α4 με εκκρεμότητες και έχω σβήσει μόλις 2
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Γιατί έχει κανείς τόσα λεφτά (εκτός της Yin) που θα μπορέσει να αγοράσει ταξιδάκι με τα Aegean Yaght? ... Στο γραφείο μετά από μία εβδομάδα off... έχω γράψει 2 κόλλες Α4 με εκκρεμότητες και έχω σβήσει μόλις 2 Ίδια φάση εδώ, χωρίς την άδεια όμως. Έλα, πάμε δουλειά τώρα λέμε.
gang Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 2.5 εβδομάδες αραλίκι. Πρέπει να ξεκινήσω εργασία και αναζήτηση πτυχιακής...
viper2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Γιατί έχει κανείς τόσα λεφτά (εκτός της Yin) που θα μπορέσει να αγοράσει ταξιδάκι με τα Aegean Yaght? η διαφημιση ειναι κακια μονο οταν εχεις λεφτα...?
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ίδια φάση εδώ, χωρίς την άδεια όμως. Έλα, πάμε δουλειά τώρα λέμε. Ναι, αλλά εγώ μετά από εδώ (8ώρο) πάω καρφί σπίτι για άλλες ~7-8 ώρες δουλειά. πόσα να αντέξει το σμιλευμένο μου κορμί δηλαδή;
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ναι, αλλά εγώ μετά από εδώ (8ώρο) πάω καρφί σπίτι για άλλες ~7-8 ώρες δουλειά. πόσα να αντέξει το σμιλευμένο μου κορμί δηλαδή; Όλα θα πάνε καλά Αλέκε. Εντάξει εγώ το μόνο που έχω να υποστώ μετά τη δουλειά είναι ένα μάθημα βιολί. Oh well. Θα σου στείλω σαντουιτς, how 'bout that?
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Όλα θα πάνε καλά Αλέκε. Εντάξει εγώ το μόνο που έχω να υποστώ μετά τη δουλειά είναι ένα μάθημα βιολί. Oh well. Θα σου στείλω σαντουιτς, how 'bout that? Να'ταν το πουλί βιολί, να το παίζανε πολλοί... Στείλε μάναμ' σαντουίτς. Αλλά να είναι με μανούρι, καλά μανούλι;
gang Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 η διαφημιση ειναι κακια μονο οταν εχεις λεφτα...? Δεν υπάρχει κακιά. Υπάρχει επιτυχημένη και αποτυχημένη. Guess what was this.. Πονάνε τα μάτια μου απ'τη νύστα.. Πάλι ξενυχτούσες ρε μουνί?
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Να'ταν το πουλί βιολί, να το παίζανε πολλοί... Στείλε μάναμ' σαντουίτς. Αλλά να είναι με μανούρι, καλά μανούλι; Τι μανούρι καλέ. Απάκι, ρόκα με μαρούλι και λίγο άνιθο, γραβιέρα κρητική, ντοματίνια και μπαλσάμικο. Και λίγο ελαιόλαδο στο ψωμάκι το σπιτικό εννοείται. Στα πίπουλα σ'έχω. Μ;
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Τι μανούρι καλέ. Απάκι, ρόκα με μαρούλι και λίγο άνιθο, γραβιέρα κρητική, ντοματίνια και μπαλσάμικο. Και λίγο ελαιόλαδο στο ψωμάκι το σπιτικό εννοείται. Στα πίπουλα σ'έχω. Μ; Καλά... αλλά να είναι με μαρούλι, καλά μανούλι;
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Καλά... αλλά να είναι με μαρούλι, καλά μανούλι; Εντάξει μανίτσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις