-nick- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ή να τα αγοράζεις εκεί που παίρνει συνήθως η προβατοποιημένη πλέμπα τα μανιτάρια που καταναλώνει. Ξες. Σούπερ Μάρκετ. Ναι ρε εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα φαν αλλα εχω φιλο που ειναι τρελος με την αναγνωριση αγριων μανιταριων και εχει πολλες γνωσεις κ εμπειρια στο θεμα. Εχει βρει στην πελοποννησο πολυ σπανιο ειδος μανιταριων παγκοσμιως ....
Chrisxxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Tα μανιταρια είναι από τα καλύτερα πράματα που υπάρχουν στον πλανήτη. Μαζί με τις γάτες. Ναι! και τα μπραζιλ μαγιο και το καλαμπόκι.
-nick- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μιναρας εινια ο πατρινος μαλακας που θεωρει οτι η πατρα ειναι η βαρκελωνη της ελλαδας και δεν κουναει τον κωλο του για να παει οπουδηποτε περα απο ακτινα 200 χιλιομετρων απο την θεικη πατρα
athlios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μιναρας εινια ο πατρινος μαλακας που θεωρει οτι η πατρα ειναι η βαρκελωνη της ελλαδας και δεν κουναει τον κωλο του για να παει οπουδηποτε περα απο ακτινα 20 χιλιομετρων απο την θεικη πατρα φιξντ.
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 πες ρε τι σημαινει μιναρας οτι και καλα δεν ξερεις? χαχααχχαχ οκ τρολλαρε δεν τρεχει τιποτα , σε μια μερα ρωτας τι σημαινουν 3-4 πασιγνωστες λέξεις που τις ξερουν απο τους παππουδες μας μεχρι τα πιτσιρικια.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μιναρας εινια ο πατρινος μαλακας που θεωρει οτι η πατρα ειναι η βαρκελωνη της ελλαδας και δεν κουναει τον κωλο του για να παει οπουδηποτε περα απο ακτινα 200 χιλιομετρων απο την θεικη πατρα Τι λέει αυτός ρε; Υπάρχουν μαλάκες στη Πάτρα;
status Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Τι λέει αυτός ρε; Υπάρχουν μαλάκες στη Πάτρα;
pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 οτι και καλα δεν ξερεις? χαχααχχαχ οκ τρολλαρε δεν τρεχει τιποτα , σε μια μερα ρωτας τι σημαινουν 3-4 πασιγνωστες λέξεις που τις ξερουν απο τους παππουδες μας μεχρι τα πιτσιρικια. who is trolling now?
pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 μιλα με ονοματα. γιωργος, γιαννης,χρηστος,μαρια,ελενη
caution Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Goody's μετά από χρόνια... χμμ... έχω μια περίεργη αίσθηση ότι πλέον βάζουν ζάχαρη μέχρι και στο ψωμί!
chill Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Πώς με καταλαβαίνεις Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου , ό,τι επιθυμείς ! Έχω μια τρέλα για Ορέστη και το συγκεκριμένο κομμάτι αφενός είναι epic αλλά ταυτόχρονα κομμένο και ραμμένο για την black . Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το λατρέψεις!!!!!! Ευχαριστώ για τις ευχές <3 Σήμερα παρέλαβα την πρώτη δόση του οικογενειακού μεριδίου μου Πεθαίνω για τα συγκεκριμένα!!!!! Κατά 1/4 Σαμιώτης γαρ........ Και εδώ η κοστοβόρα μωράκλα μου αλλά σήμερα λόγω εορτής θα την καθαρίσω χωρίς ενοχές Και λέω δόση γιατί είναι γνωστή τοις πάσι η αγάπη μου στο ξύδι.....αν μου έδιναν όλα όσα μου αντιστοιχούν θα χαμε ζημιές
caution Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Χρόνια σου πολλά αλλά κατά το τέλος της βραδιάς θυμήσου το ρητό, wine is fine but whiskey's quicker!
chill Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Χρόνια σου πολλά αλλά κατά το τέλος της βραδιάς θυμήσου το ρητό, wine is fine but whiskey's quicker! Σ' ευχαριστώ. Δεν είμαι fan του whiskey όμως.......ίσως το μοναδικό ποτό που σιχαίνομαι. Sambuka το αιώνιο μωρό μου και μετά Vodka Κρασί, beer και το δικό μας ούζο δεν χρειάζονται αναφορά, εννοείται ότι λατρεύονται δεόντως!!!!!!
caution Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Σωστό σε βρίσκω με την Sambuka Ωραίο ποτό, αλλά πολύ "ανιχνεύσιμο" Οι μπύρες, εντάξει, ασχολίαστες. Θρησκεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις