Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή να τα αγοράζεις εκεί που παίρνει συνήθως η προβατοποιημένη πλέμπα τα μανιτάρια που καταναλώνει. Ξες. Σούπερ Μάρκετ.

Ναι ρε εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα φαν αλλα εχω φιλο που ειναι τρελος με την αναγνωριση αγριων μανιταριων και εχει πολλες γνωσεις κ εμπειρια στο θεμα.

Εχει βρει στην πελοποννησο πολυ σπανιο ειδος μανιταριων παγκοσμιως ....

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Tα μανιταρια είναι από τα καλύτερα πράματα που υπάρχουν στον πλανήτη. Μαζί με τις γάτες.

Ναι! και τα μπραζιλ μαγιο και το καλαμπόκι.

Δημοσ.

Μιναρας εινια ο πατρινος μαλακας που θεωρει οτι η πατρα ειναι η βαρκελωνη της ελλαδας και δεν κουναει τον κωλο του για να παει οπουδηποτε περα απο ακτινα 200 χιλιομετρων απο την θεικη πατρα

Δημοσ.

Μιναρας εινια ο πατρινος μαλακας που θεωρει οτι η πατρα ειναι η βαρκελωνη της ελλαδας και δεν κουναει τον κωλο του για να παει οπουδηποτε περα απο ακτινα 20 χιλιομετρων απο την θεικη πατρα

φιξντ.

Δημοσ.

πες ρε τι σημαινει μιναρας

οτι και καλα δεν ξερεις? χαχααχχαχ οκ τρολλαρε δεν τρεχει τιποτα , σε μια μερα ρωτας τι σημαινουν 3-4 πασιγνωστες λέξεις που τις ξερουν απο τους παππουδες μας μεχρι τα πιτσιρικια. :lol:

Δημοσ.

Μιναρας εινια ο πατρινος μαλακας που θεωρει οτι η πατρα ειναι η βαρκελωνη της ελλαδας και δεν κουναει τον κωλο του για να παει οπουδηποτε περα απο ακτινα 200 χιλιομετρων απο την θεικη πατρα

Τι λέει αυτός ρε; Υπάρχουν μαλάκες στη Πάτρα;

Δημοσ.

οτι και καλα δεν ξερεις? χαχααχχαχ οκ τρολλαρε δεν τρεχει τιποτα , σε μια μερα ρωτας τι σημαινουν 3-4 πασιγνωστες λέξεις που τις ξερουν απο τους παππουδες μας μεχρι τα πιτσιρικια. :lol:

who is trolling now?

Δημοσ.

Πώς με καταλαβαίνεις :-D Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου , ό,τι επιθυμείς !

Έχω μια τρέλα για Ορέστη και το συγκεκριμένο κομμάτι αφενός είναι epic αλλά ταυτόχρονα κομμένο και ραμμένο για την black :-). Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το λατρέψεις!!!!!! Ευχαριστώ για τις ευχές <3

Σήμερα παρέλαβα την πρώτη δόση του οικογενειακού μεριδίου μου

Πεθαίνω για τα συγκεκριμένα!!!!! Κατά 1/4 Σαμιώτης γαρ........

1-2.jpg

Και εδώ η κοστοβόρα μωράκλα μου αλλά σήμερα λόγω εορτής θα την καθαρίσω χωρίς ενοχές :-)

2-1.jpg

Και λέω δόση γιατί είναι γνωστή τοις πάσι η αγάπη μου στο ξύδι.....αν μου έδιναν όλα όσα μου αντιστοιχούν θα χαμε ζημιές :-D

Δημοσ.

Χρόνια σου πολλά αλλά κατά το τέλος της βραδιάς θυμήσου το ρητό, wine is fine but whiskey's quicker!

Σ' ευχαριστώ.

Δεν είμαι fan του whiskey όμως.......ίσως το μοναδικό ποτό που σιχαίνομαι.

Sambuka το αιώνιο μωρό μου και μετά Vodka :)

Κρασί, beer και το δικό μας ούζο δεν χρειάζονται αναφορά, εννοείται ότι λατρεύονται δεόντως!!!!!!

Δημοσ.

Σωστό σε βρίσκω με την Sambuka :D

Ωραίο ποτό, αλλά πολύ "ανιχνεύσιμο" :mrgreen:

Οι μπύρες, εντάξει, ασχολίαστες. Θρησκεία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...