Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yin μου, εφαγα οσο μπορουσα εξω τον καιρο που ημουν ελλαδα. Σε μαγαζια που περναγα προσπαθουσα να δω τι παιρνει και τι τρωει ο κοσμος. Πηγα σε αρκετα μαγαζια που πουλαγανε παραδοσιακα προιοντα και ειχα απο κουβεντες του 5 λεπτου μεχρι 2ωρες συζητησεις για το τι αγοραζει ποιος κλπ κλπ.

Μιλησα επιτελους και με χασαπη και με ιδιοκτητη μαγαζιων εστιασης και ειλικρινα εφριξα.

Επισης η βαλιτσα μου ειχε μερικα tshirts και 1 ζευγαρι παπουτσια και ολα τα αλλα τα ειχα σε χειραποσκευη μιας και αγορασα πολλα πραγματα. Τυρια και λαδια κυριως με συνολικο βαρος βαλιτσας 24 κιλα.

Θα ακουστω γραφικος, αλλα φοβαμαι οτι αν δεν αλλαξει κατι συντομα, θα χαθουν πολλα γαματα προιοντα. Ουτε καν το αυτονοητο με το να τα προωθουμε εξω δεν κανουμε.

Εδω μερικοι στα αληθεια δεν ξερουν τι ειναι το κασερι, γαμησε το αμα αρχισουμε να μιλαμε για διαφορες λαδιου απο την κρητη και απο την καλαματα.

Βλέπεις τη διαφορά αυτού του ποστ όμως με το αρχικό; Άλλο επιχείρημα άλλο γκρίνια. Παρντον μη αλλά το στυλάκι εκεί που δεν ξέρετε και δεν και δεν και μίρλα είναι κάπως προκλητικό, το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Δεν αμφιβάλλω ότι είμαστε πίσω, ότι πολλά πάνε λάθος κ.ο.κ. αλλά και ο λόγος του φωστήρα που απευθύνεται σε ανίδεους δε νομίζω ότι έχει τίποτε απολύτως να πει ή ότι παίζει κάποιον βοηθητικό ρόλο - αντίθετα κάνει τους άλλους να κλείνονται πιο πολύ στο μικρόκοσμό τους.

Σε κάθε περίπτωση, αναφορικά με την μαγειρική, το πράμα έχει αρχίσει και φτιάχνει *τηρουμένων των αναλογιών*, θες λόγω κρίσης, θες λόγω εκπομπών ή ίντερνετ κτλ, βλέπω νέους ανθρωπους να μαγειρεύουν πολύ περισσότερο απ'ότι παλιότερα. Επίσης αν πας στα γκουντις θα δεις κατα κύριο λόγο πιτσιρικαρία 15-17 χρονών.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση, αναφορικά με την μαγειρική, το πράμα έχει αρχίσει και φτιάχνει *τηρουμένων των αναλογιών*, θες λόγω κρίσης, θες λόγω εκπομπών ή ίντερνετ κτλ, βλέπω νέους ανθρωπους να μαγειρεύουν πολύ περισσότερο απ'ότι παλιότερα. Επίσης αν πας στα γκουντις θα δεις κατα κύριο λόγο πιτσιρικαρία 15-17 χρονών.

Αυτο με την κριση μου ειπε και ο τυπος απο το 1 μαγαζι με τα μεσογειακα προιοντα, (δεν πηγα στο κεντρικο δυστυχως αλλα σε αυτο στο παγκρατι), ο κοσμος λογω ελλειψης χρηματος μαθαινει καπως να ψωνιζει και θα παρει 1 και καλο απο 10 και σκαρτα.

Αν πας στο μαγαζι, δοκιμασε το νεκταρ που εχει, ενα ειδος ξυδιου απο τα πιο νοστιμα που εχω δοκιμασει ποτε μου, και με 0 αλκοολ. Μου ελεγε πριν ο τυπος οτι παει και σε παγωτο καιμακι σκετο και οταν το δοκιμασα καταλαβα τι ελεγε.

Δημοσ.

οι γυναίκες κάνανε λέει δικό τους οοτ. Καλή φάση. Προτείνω να κάνουμε και ένα αντρικό, και να κρατήσουμε φυσικά και το παρόν -μικτό- οοτ. Μ;

Δημοσ.

οι γυναίκες κάνανε λέει δικό τους οοτ. Καλή φάση. Προτείνω να κάνουμε και ένα αντρικό, και να κρατήσουμε φυσικά και το παρόν -μικτό- οοτ. Μ;

λογικα μετα θα ζητησουν και τα gay μελοι να φτιαξουν δικό τους.

αντε και σε καμια 200ρια χρονια και τα εξωγήινα μέλοι.

Δημοσ.

Κριμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...