-nick- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Burn every political perspective every cultural alternative discover your subversive singularity don't be manipulated by the behaviourist codes of the normalisers and disciplinarians claim your individual autonomy as a starting point for the complete overthrowal of existing society subvert the caged imagery dictated by the media and let your imagination dance free beyond taboos and inhibitions the spectacle adorns itself with corpses that submerge reality under structural ghosts congealing passion and life within the prefabricated scenario of terror which like gangrene spreads its death song don't be caged into collective alienation that mental prison of capital and state to see it won't be a happy sight for them freedom demands the unlimited destruction of power the destruction of their world forged on the chains of sacrifice and suffering of millions life is rebelling and reclaiming its dues =- Μεσα σ'αυτες τις θαλασσες της απαθειας οδηγουμε ενα πλοιο-φαντασμα, μα δεν ψαχνουμε στερια, μονο τα χερια και τα χαμογελα αυτων που, περα απ'ολα τα καλεσματα, αρνουνται να υπακουσουν. Η μοναδικη πιθανοτητα να μην πεθανεις απο τη διψα σε αυτη την ερημο της βαρεμαρας, ειναι να τρεχεις ισια μπροστα. Στο γκρεμο; Πιθανοτατα. Στο αγνωστο; Σιγουρα. Μας χαιρετουν διαρκως και μας καλουν με τις γλυκες σημαιες του θανατου. Μα ειμαστε αρκετα ζωντανοι ωστε να μην παψουμε να επιθυμουμε το να χορεύουμε πανω στα ερειπια των καστρων τους. =-= (δεν ειναι δικα μου , απλα διαδιδω -) )
YiN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Πολύχρονος λέφτερ! Άντε να κάνεις και κανα παιδάκι ε =ρ
Toufas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 καλα εχει λιποθυμησει απο τα τσιπουρα ηδη. Μια φορα γινεται κανεις 50.
insomniaK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ο Λευτέρης δε λιποθυμάει απο το τσίπουρο, το τσίπουρο χάνει βαθμούς μόλις το πιάσει ο Λευτέρης.
MsquitoPrincess Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Πουλέτε, φέτος τα γεννέθλιά μας πέσαν ΤΡΙΤΗ Όχι ρε συ Λέφτερ! Όχι. Γιατί;;;;;;;;;;; Να ζήσετε να τα γαμήσετε, αλλά γιατί; Α ρε Λέφτερ.
status Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Όχι ρε συ Λέφτερ! Όχι. Γιατί;;;;;;;;;;; Να ζήσετε να τα γαμήσετε, αλλά γιατί; Α ρε Λέφτερ. Έγινε ποιο σοφός ρε συ, μην το βλέπεις αρνητικά μόνο..;ρ
nicoc89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 μου έρχεται να κάνω γουλιά και φοβάμαι να κοιμηθώ μην πάθω δισρόφιμα και πνιγώ
caution Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μην κοροϊδεύεις sugatε, είναι τρομερό να πάθεις κάτι που δεν υπάρχει. Κανείς δεν θα μπορεί να σε βοηθήσει.
sugata Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Αχ, καλά. nicoc89, τσώπα παιδί μου, και πήγαινε για ύπνο. Όλα καλά.
leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 τι κακεντρεχείς που είναι μερικοί εδώ μέσα ε. Τα χρόνια μου να φτάσετε, κι ας είστε καραφλοί ρε. Το βραδινό πάρτυ τελείωσε νωρίς σήμερα. Το μεσημεριανό ήταν αυτό που μας σκότωσε. Αλλά πήγα και δουλειά το απόγευμα, αμέ. Στην ώρα μου κιόλας, αμέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις