YiN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εγώ συνήθως απλά διεξάγω τον διάλογο με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να αναφέρω όνομα. Γενικά είμαι της άποψης ότι το όνομα είναι το τελευταίο που μαθαίνεις για κάποιον σε φάση πρώτης γνωριμίας. Πες μου τι είσαι για να δω αν αξίζει τον κόπο να μάθω την ταμπέλα σου =ρ
Lucifer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εγώ ξεχνάω και ονόματα και φάτσες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πολλές φορές χαιρετάω άγνωστο κόσμο επειδή νομίζω πως είναι κάποιος γνωστός -ενώ τον ίδιο γνωστό αν τον δω 2 μέρες μετά, παίζει και να μη τον γνωρίσω. Επίσης είστε ερασιτέχνες με τα "ρε μαλάκα" και τα "μωρό μου". Πλέον όποτε συστήνομαι το ξεκαθαρίζω, "θα το έχω ξεχάσει σε λίγο, έχω πρόβλημα". Και είναι πολύ μεγάλο bonding να έχει ξεχάσει και ο άλλος το δικό σου, νοιώθετε πολύ κοντά. Alienation's the strongest bond between us: it's shared by the whole world. Καφέ θέλω
YiN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Επίσης είστε ερασιτέχνες με τα "ρε μαλάκα" και τα "μωρό μου". Πλέον όποτε συστήνομαι το ξεκαθαρίζω, "θα το έχω ξεχάσει σε λίγο, έχω πρόβλημα". Αυτό αυτό αυτό! Βέβαια όταν μπαίνουν στη μέση επαγγελματικά δεν λέει πολύ. Εκεί όταν κάνεις τη χειραψία επαναλαμβάνεις το όνομα. Είναι πιο εύκολο να σου μείνει μετά.
leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εγώ ξεχνάω και ονόματα και φάτσες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πολλές φορές χαιρετάω άγνωστο κόσμο επειδή νομίζω πως είναι κάποιος γνωστός -ενώ τον ίδιο γνωστό αν τον δω 2 μέρες μετά, παίζει και να μη τον γνωρίσω. αυτό, αλλά εγώ δεν χαιρετάω μέχρι να με χαιρετήσουν. Πουλέτε, φέτος τα γεννέθλιά μας πέσαν ΤΡΙΤΗ, και, ω ναι, ετοιμάζω μαραθώνιο τηγανίσματος θαλασσινών. Κατάνυξη. Τζάμι.
le Gaulois57 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εγώ ξεχνάω και ονόματα και φάτσες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πολλές φορές χαιρετάω άγνωστο κόσμο επειδή νομίζω πως είναι κάποιος γνωστός -ενώ τον ίδιο γνωστό αν τον δω 2 μέρες μετά, παίζει και να μη τον γνωρίσω. Επίσης είστε ερασιτέχνες με τα "ρε μαλάκα" και τα "μωρό μου". Πλέον όποτε συστήνομαι το ξεκαθαρίζω, "θα το έχω ξεχάσει σε λίγο, έχω πρόβλημα". Και είναι πολύ μεγάλο bonding να έχει ξεχάσει και ο άλλος το δικό σου, νοιώθετε πολύ κοντά. Alienation's the strongest bond between us: it's shared by the whole world. Καφέ θέλω Νωρίς δεν είναι;lol
thanocaster Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Αυτό αυτό αυτό! Βέβαια όταν μπαίνουν στη μέση επαγγελματικά δεν λέει πολύ. Εκεί όταν κάνεις τη χειραψία επαναλαμβάνεις το όνομα. Είναι πιο εύκολο να σου μείνει μετά. Η απόλυτη φλωριά. Αν δεν πεις στον πελάτη "ρε μαλάκα" ή ακόμα καλύτερα "μωρό μου" είσαι πολύ lame.
gang Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Aν και σε σε έπιασα, πάρε το απόλυτο καλοκαιρινό gadger: μπράβο ρε μινάρα άθλιε, μου έδωσες ιδέα για πτυχιακή! Πουλέτε, φέτος τα γεννέθλιά μας πέσαν ΤΡΙΤΗ, και, ω ναι, ετοιμάζω μαραθώνιο τηγανίσματος θαλασσινών. Κατάνυξη. Τζάμι. Να τα χιλιάσεις βρε, και με 100 παιδιά
Pantelwolf Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Χρονια πολλα λεφτερ. Το adventure ανώτερο όλων ήταν το The Neverhood cronicles. Δε μπορειτε να με πείσετε για κάτι διαφορετικό. κατατά Myst, Riven και Atlantis. Ονόματα δε θυμάμαι με την καμία. Φάτσες τα πάω κάπως καλύτερα αλλά όχι καλά. Κώλο και bra size όμως δεν ξεχνώ ποτέ.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μαλακίες λέτε, ένα είναι το adventure =p Χρόνια πολλά leftermann!
insomniaK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Να ζήσεις Λευτέρη, άντε και 22 του χρόνΟυ!!! Όσο για τα ονόματα... Ναι χμμμ ναι χμμμμ, τα θυμάμαι αφου τα δω γραμμένα...
leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 21 ρε μαλάκα, μη μου βάζεις χρόνια, ζηλιάρη της νιότης μου. Φχαριστώ άπαντες
leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 α του χρόνου είπες. ΟΚ τότενες, σόρρυ, δεν το είδα. Σου ρίχνω έναν χρόνο, σπόρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις