YiN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Παω να πέσω για ύπνο. Θα βλέπω adventure στον ύπνο μου. Να φάτε σκατά. Με γρίφους. Πολλούς γρίφους.
gang Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Παω να πέσω για ύπνο. Θα βλέπω adventure στον ύπνο μου. Να φάτε σκατά. Με γρίφους. Πολλούς γρίφους. Εγώ φταίω που πάω να σε βάλω στο σωστό δρόμο...
Impious Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Φιλιπ . says πο εγώ φοράω κάτι μουφα καλτσες που δεν ειναι 100%βαμβακερο και εχω παρει φωτια στα ποδια κανε καμια βολτα στο σπιτι ρε Imp Impious says nai re paw mia volta sto spiti Φιλιπ . says ναι ρε περα δωθε εγώ εχω μικροτερο σπιτι στην αθηνα
athlios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δε βαρατε καμια ομαδικη λεωγω. κοσιον αυτη η πιπα απο game ειναι ? Αν ναι πχοιο, και τι νοημα εχει?
eSATA Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εχω ενα προβλημα... δυσκολευομαι να θυμηθω προσωπα.. Που γνωρισα χθες ξρω γω.
athlios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εχω ενα προβλημα... δυσκολευομαι να θυμηθω προσωπα.. Που γνωρισα χθες ξρω γω. Mε θυμασαι ή να σου δώσω φωτο για το πορτοφολι σου. Χειροτερο ειναι να συστηνεσαι και με το που σου πει το ονομα να το ξεχασεις. Και αν είναι και μεγάλη παρέα γάμησε τα....
YiN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Mε θυμασαι ή να σου δώσω φωτο για το πορτοφολι σου. Χειροτερο ειναι να συστηνεσαι και με το που σου πει το ονομα να το ξεχασεις. Και αν είναι και μεγάλη παρέα γάμησε τα.... Ποτέ ονόματα. ΠΟΤΕ. Φάτσες θυμάμαι πάντα. Σχεδόν.
athlios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ναι αλλα πως θα τον λεμε τον αλλοοοον. Βρίσκω ένα "λεβεντόπαιδο" απτη σχολή προχθές και πάω να του μιλήσω όλο ενθουσιασμό.Στα μισα καταλαβαίνω οτι έχω ξεχάσει το όνομα του. Το "Μπζηλέ" ήταν μονόδρομος και η απάντηση : Καλεμένα είπες ψηλό???
thanocaster Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ποτέ ονόματα. ΠΟΤΕ. Φάτσες θυμάμαι πάντα. Σχεδόν. Ναι αλλα πως θα τον λεμε τον αλλοοοον. Βρίσκω ένα "λεβεντόπαιδο" απτη σχολή προχθές και πάω να του μιλήσω όλο ενθουσιασμό.Στα μισα καταλαβαίνω οτι έχω ξεχάσει το όνομα του. Το "Μπζηλέ" ήταν μονόδρομος και η απάντηση : Καλεμένα είπες ψηλό??? ντίτο και κλάσσικ.
athlios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Aν και σε σε έπιασα, πάρε το απόλυτο καλοκαιρινό gadger:
Προτεινόμενες αναρτήσεις