athlios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Τι παίζεις; Aυτή θα ήταν μια καλή ερώτηση αν είχες quotαρει τον caution. Τι λες?
YiN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν σε είχα για άτομο που θα προτιμήσει το κάψιμο και ταυτόχρονα ρίζωμα στην καρέκλα, από μια βόλτα... Πλανάσαι πλάνην οικτρά. Είμαι μεγάλη μούχλα, ανάλογα τη φάση που περνάω. Δυστυχώς.
caution Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Γαμάτο ήταν, και λαμπύριζαν οι κρύσταλλοι και χαιρόμουν που έχω 17άρα οθόνη... Και κάτι Day of the Tentacle & Monkey Island ήταν που με έκαναν να αργήσω να μάθω την προπαίδεια του 7.
YiN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Γαμάτο ήταν, και λαμπύριζαν οι κρύσταλλοι και χαιρόμουν που έχω 17άρα οθόνη... Και κάτι Day of the Tentacle & Monkey Island ήταν που έκαναν να αργήσω να μάθω την προπαίδεια του 7. Μονκη αηλαντ δεν έπαιξα ποτές (ντρέπομαι γι'αυτό), αλλά το kyrandia το έλιωσα. Και τα τρία παιχνίδια.
athlios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 bootcamp φιλαράκυ. Το μέγιστο fail ε. στο γραφείο να παίζεις manager... για να μη σου ξεφυγει καμια αποτομη κινηση και σε παρουν χαμπαρι.
YiN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Το μέγιστο fail ε. για να μη σου ξεφυγει καμια αποτομη κινηση και σε παρουν χαμπαρι. Χρειάζεται πού και πού ρε άθλιε. Καλή ώρα =ρ
gang Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Πλανάσαι πλάνην οικτρά. Είμαι μεγάλη μούχλα, ανάλογα τη φάση που περνάω. Δυστυχώς. ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ? πάντως είδες ε? μια μαλακία είπες και αναστήθηκε το thread
insomniaK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Aυτή θα ήταν μια καλή ερώτηση αν είχες quotαρει τον caution. Τι λες? είχα σκεφτεί να συμπληρώσω, "caution, εσύ μην απαντήσεις".
YiN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ? πάντως είδες ε? μια μαλακία είπες και αναστήθηκε το thread Είπαμε ανάλογα τη φάση που διανύω. Τώρα ας πούμε ναι, το προτιμώ. Να, πώς να στο πω, ή δεν θα βγαίνω από το σπίτι ή θα βγω και θα κάνω κι ένα ταξίδι άμα λάχει =ρ Είδα γαμώτο μου είδα.
caution Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μονκη αηλαντ δεν έπαιξα ποτές (ντρέπομαι γι'αυτό), ... ΩΠΑ ΩΠΑΑ ΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑ, άρα πότε δεν βρέθηκε αντιμέτωπη με το ερώτημα: How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood? WTF WOMAN!
YiN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 ΩΠΑ ΩΠΑΑ ΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑ, άρα πότε δεν βρέθηκε αντιμέτωπη με το ερώτημα: How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood? WTF WOMAN!
caution Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Και για του νεότερους, κοιτάξτε με τι διασκεδάζαμε, έτσι; http://www.youtube.com/watch?v=rNSKXyk5OyU
gang Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Είπαμε ανάλογα τη φάση που διανύω. Τώρα ας πούμε ναι, το προτιμώ. Να, πώς να στο πω, ή δεν θα βγαίνω από το σπίτι ή θα βγω και θα κάνω κι ένα ταξίδι άμα λάχει =ρ Είδα γαμώτο μου είδα. καλά δεν είπα να πάμε να κάτσουμε στο κρύο. γαμώτο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις