Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 40' αερόβια 3 φορές τη βδομαδα + λιγα βαρη. Ειμαι ανιατη περίπτωση. Μελατονίνη που βρίσκουμε και πως τη ζητάμε; Ειχες καμια παρενέργεια από αυτες που περιγράφουν τα σαιτ;
YiN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 40' αερόβια 3 φορές τη βδομαδα + λιγα βαρη. Ειμαι ανιατη περίπτωση. Μελατονίνη που βρίσκουμε και πως τη ζητάμε; Ειχες καμια παρενέργεια από αυτες που περιγράφουν τα σαιτ; Όχι παρενέργειες δεν είχα. Συνήθως παίρνω μαγνήσιο και *κάπως* βοηθάει, το θέμα είναι ότι όσο ήμουν άνεργη δεν ήταν και επιτακτική ανάγκη να χαπακώνομαι οπότε το απέφευγα, τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω. Επειδή στο σόι είμαστε όλοι της αϋπνίας έχουμε περάσει όλοι από μελατονίνες - για να καταλάβεις μελατονίνη έχει και το γαλατάκι που λένε ότι σε νυστάζει - και κανείς δεν είχε παρενέργειες. Θα κοιτάξω το σκέυασμα στο σπίτι και θα σου πω. Η βαλεριάνα αντίθετα μου έχει κάνει κάποιες φορές ληθαργικό ύπνο με εφιάλτες και τέτχοια.
le Gaulois57 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ωμέγα 3 καλύτερα,μη ταΐζετε το γαϊδουράκι σας έτοιμα,θα καλομάθει και θα θέλει κι άλλο μετά....
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Όχι παρενέργειες δεν είχα. "Οι κυριότερες παρενέργειες που έχουν αναφερθεί για τη μελατονίνη, είναι υπνηλία, ενοχλήσεις στο στομάχι, κατάθλιψη, αίσθημα μέθης, πονοκέφαλος" Είσαι σίγουρη πως δεν εμφανίζεις καμία από τις παραπάνω παρενέργειες;
YiN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 "Οι κυριότερες παρενέργειες που έχουν αναφερθεί για τη μελατονίνη, είναι υπνηλία, ενοχλήσεις στο στομάχι, κατάθλιψη, αίσθημα μέθης, πονοκέφαλος" Είσαι σίγουρη πως δεν εμφανίζεις καμία από τις παραπάνω παρενέργειες; Υπνηλία όχι, ενοχλήσεις στο στομάχι όχι, αίσθημα μέθης όχι, πονοκεφάλους δεν έχω (σπανίως ημικρανίες, ναι). Με λες καταθλιπτική καρδιά μου;
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Υπνηλία όχι, ενοχλήσεις στο στομάχι όχι, αίσθημα μέθης όχι, πονοκεφάλους δεν έχω (σπανίως ημικρανίες, ναι). Με λες καταθλιπτική καρδιά μου;
pappous_soulis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ρε τι πραγμα ειναι αυτο! Ολη μερα ειμαι κομματια ξαπλωνω νωρις ενώ νυστάζω και με πιανει ο υπνος στις 6! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!! Γενικά έχω θέμα με τον ύπνο αλλά πλεον η κατασταση έχει ξεφύγει. Εγώ εχθές έπεσα 12.30 και κοιμήθηκα 3. Και το ξυπνητήρι βαράει στις 7. Σέρνομαι. Κάθε χρόνο Μάρτιο-Απρίλιο ξεκινάει το μαρτύριο. Θα πάω να προμηθευτώ μαγνήσιο και μελατονίνες μου φαίνεται, δεν γίνεται. Κοιμήθηκα 6, ξύπνησα 10.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 It takes one to know one. Εγώ; που είμαι μες στην τρελή χαρά;
YiN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Κοιμήθηκα 6, ξύπνησα 10. Γκιμη φαηβ. Εγώ; που είμαι μες στην τρελή χαρά; Μαη μπαντ δεν.
athlios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Σε καθε κόκκινο φανάρι που συναντάω νιώθω οτι οδηγάω μποινγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 40' αερόβια 3 φορές τη βδομαδα + λιγα βαρη. Ειμαι ανιατη περίπτωση. Μελατονίνη που βρίσκουμε και πως τη ζητάμε; Ειχες καμια παρενέργεια από αυτες που περιγράφουν τα σαιτ; δοκιμασε καθε μερα γυμναστικη και θα κοιμασε σαν πουλακι... in other news oh kai lang youre so dead
gang Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 δίνει μελατονίνη στον media player της ρε. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ Κοιμήθηκα 6, ξύπνησα 10. κοιμάμαι αργά και ξυπνάω μόνο αν μου πουν για καφέ ή φαί.
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 κοιμάμαι αργά και ξυπνάω μόνο αν μου πουν για καφέ ή φαί. ωραια πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις