dava Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 αν αρνηθεί ο courier όμως? υπαρχουν και αλλες μεταφορικες,λιγο δυσκολο να αρνηθουν ολες..
insomniaK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Εμένα ρε είπες είπες κομμούνι; Τι είμαστε για να απεργούμε; Συριζαίοι;;; Παμετζήδες; μουλουκουκουέηδες; ^Με σύγχυσες και έβαλα δύο "είπες"!
le Gaulois57 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Κοιτάω αυτό και μετά αυτό και μου φεύγει η μασέλα. Πόσο πια; btw,φταίνε κι οι εκδότες,θα μπορούσαν να στείλουν ενημερωτικό δελτίο στους πελάτες τους για τις επερχόμενες μειώσεις ή κι οι "λιανοπωλητές" οι ίδιοι θάπρεπε να κοιτάνε τις τιμές της αγοράς...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 ΔευτερααΑαΑαΑαΑαΑαααα :wub: πότε είναι;
YiN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Έρχεται άνοιξη, ξεκίνησαν οι αϋπνίες Χμφφφφ πφφφφφφφ.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Έρχεται άνοιξη, ξεκίνησαν οι αϋπνίες Χμφφφφ πφφφφφφφ. Ρε τι πραγμα ειναι αυτο! Ολη μερα ειμαι κομματια ξαπλωνω νωρις ενώ νυστάζω και με πιανει ο υπνος στις 6! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!! Γενικά έχω θέμα με τον ύπνο αλλά πλεον η κατασταση έχει ξεφύγει.
Pantelwolf Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Αρχιιιζουν ταααα σχολειιιιαααα αντιιιοο τεμπελιααααααααααα Άρχισε επίσημα το εαρινό εξάμηνο σήμερα.
YiN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ρε τι πραγμα ειναι αυτο! Ολη μερα ειμαι κομματια ξαπλωνω νωρις ενώ νυστάζω και με πιανει ο υπνος στις 6! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!! Γενικά έχω θέμα με τον ύπνο αλλά πλεον η κατασταση έχει ξεφύγει. Εγώ εχθές έπεσα 12.30 και κοιμήθηκα 3. Και το ξυπνητήρι βαράει στις 7. Σέρνομαι. Κάθε χρόνο Μάρτιο-Απρίλιο ξεκινάει το μαρτύριο. Θα πάω να προμηθευτώ μαγνήσιο και μελατονίνες μου φαίνεται, δεν γίνεται.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Τι επίσημα ρε; Στη σχολη μου μπαινουν στη 4η εβδομαδα νομιζω. Εγώ εχθές έπεσα 12.30 και κοιμήθηκα 3. Και το ξυπνητήρι βαράει στις 7. Σέρνομαι. Κάθε χρόνο Μάρτιο-Απρίλιο ξεκινάει το μαρτύριο. Θα πάω να προμηθευτώ μαγνήσιο και μελατονίνες μου φαίνεται, δεν γίνεται. Εμενα ειναι σχεδόν μονιμο δυστηχως.. Δοκιμασα και βαλεριανες κλπ αλλα @@, μουφα βοτανα. Εγώ εχθές έπεσα 12.30 και κοιμήθηκα 3. Και το ξυπνητήρι βαράει στις 7. Σέρνομαι. Κάθε χρόνο Μάρτιο-Απρίλιο ξεκινάει το μαρτύριο. Θα πάω να προμηθευτώ μαγνήσιο και μελατονίνες μου φαίνεται, δεν γίνεται. Εμενα ειναι σχεδόν μονιμο δυστηχως.. Δοκιμασα και βαλεριανες κλπ αλλα @@, μουφα βοτανα.
YiN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Τι επίσημα ρε; Στη σχολη μου μπαινουν στη 4η εβδομαδα νομιζω. Εμενα ειναι σχεδόν μονιμο δυστηχως.. Δοκιμασα και βαλεριανες κλπ αλλα @@, μουφα βοτανα. Εμενα ειναι σχεδόν μονιμο δυστηχως.. Δοκιμασα και βαλεριανες κλπ αλλα @@, μουφα βοτανα. Μελατονίνη. Την βαλεριάνα την αποφεύγω. Επίσης βοηθάει και η γυμναστική - αλλά όχι βράδυ γιατί τσιτώνει (εμένα τουλάχιστον).
Προτεινόμενες αναρτήσεις