YiN Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ο λούσι είναι ο θείος μου ο ψεύτης μάναμ'... όχι εσύ. btw cheesecake κάμνεις; γιουβαρλάκια; τα αγαπημένα μου, να ξέρεις. Cheesecake ναι, γιουβαρλάκια θα μάθω.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ρε σπουδαγμένοι φιλόσοφοι του βάλτου τούτου... στην πρόταση "Καταγράφει «τις μέρες και τα έργα» των λούμπεν προλετάριων μεταναστών στις βιομηχανικές πόλεις της Δυτικής Γερμανίας" ποιοι διάολο είναι αυτοί οι "λούμπεν" που διαβάζω συχνά- πυκνά; edit: άκυρο... το βρήκα http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_25/01/2002_13675 δεν είναι ομάδα της μπουντεσλίγκα τελικά
leftermann Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 λούμπεν είναι αυτός που έπεσε σε λούμπα. Καμιά σχέση με την τουλούμπα, η οποία είναι του Λούμπα. ο Λούμπας είναι καλό παιδί, καθόλου λούμπεν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 καταρέει λιγάκι το forum ή μου φαίνεται? κάτι auto refresh χωρίς να κάνω κάτι (επιβεβαιωμένο κι από άλλο user) κάτι server errors κτλπ κτλπ
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 καταρέει λιγάκι το forum ή μου φαίνεται? κάτι auto refresh χωρίς να κάνω κάτι (επιβεβαιωμένο κι από άλλο user) κάτι server errors κτλπ κτλπ Xεχ, 29Φ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 εν τω μεταξύ άρχισε χθες η Cebit και δεν βλέπουμε ακόμα topics από εκεί, δεν έχουν πάει τα παιδιά?
gang Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Αλέκο στη διαιτα συμμετείχε και εκεινη η συμπαθητική διαιτολόγος, που παρεμπιπτόντως μηπως έχουμε τα βιομετρικα της, κανα fb, msn έστω το τηλ της (καθαρα για επαγγελματικους σκοπους). Το ξέρω εγώ το fb της. καταρέει λιγάκι το forum ή μου φαίνεται? κάτι auto refresh χωρίς να κάνω κάτι (επιβεβαιωμένο κι από άλλο user) κάτι server errors κτλπ κτλπ 2 ποστ έχω ξεκινήσει να γράψω (στα οποία θα δώσεις την βοήθειά σου) και έχει κάνει ρεφρές το γαμήδι και τα έχασα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 2 ποστ έχω ξεκινήσει να γράψω (στα οποία θα δώσεις την βοήθειά σου) και έχει κάνει ρεφρές το γαμήδι και τα έχασα. trololol...
Toufas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Η οθόνη του υπολογισ΄τη έγιν κολοκύθα περασε η 12?
insomniaK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Προγραμματίζω απο το πρωί σε python, μία subroutine για fortran 77... Ναι δεν είναι συμβατά. Μελετώντας την τελευταία συμβολή του αλετζου: οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τη φράση "οι δύο άκρες...", είναι μονοδιάστατοι. Για του λόγου το αληθές διαβάστε και το υπόλοιπο μηνυμα του στο θέμα με τους πόσους φίλους έχετε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ο server μετακόμισε στο φεγγάρι ή μου φαίνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις