Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 μπορεί ν ατο βρούμε, κάτσε αύριο όταν μπουν οι πρωινοί θα χει μπρέινστορμινκ
insomniaK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Σήμερα έμαθα πως υπάρχει τεχνική για να παίζεις βουβουζέλα. Σουπαφλάη δε σε έχω ξεχάσει.
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 η βουβουζελα ειναι αυτος ο βάτραχος που φτύνει σάλια και βγάζεις σπυριά ? και τι ενοείς τεχνική ? γίνεται να τον υπνωτίσεις οπως το φίδι με την φλογέρα? εγω πάντως πιστεύω πως το φιδι δεν υπνωτίζεται απλά του αρέσει ο χορός εξού και το "εχει κορμί φιδίσιο το λιχναεί εμπρος και πίσω" που λέμε
alexzzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Λέφτερ το καλοκαίρι κερνάω ουζάκι στο φρέσκο κλεισμένο μαγαζί μου στην Πέραμο... κομπιουτεράδικο μεν αλλά για σένα θα έχω και ούζο. Και μην μασάς, μπες με την σαγιονάρα και την άμμο μέσα... θα σκουπίσει η κυρά μου η Γιν.
YiN Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Λέφτερ το καλοκαίρι κερνάω ουζάκι στο φρέσκο κλεισμένο μαγαζί μου στην Πέραμο... κομπιουτεράδικο μεν αλλά για σένα θα έχω και ούζο. Και μην μασάς, μπες με την σαγιονάρα και την άμμο μέσα... θα σκουπίσει η κυρά μου η Γιν. Πάντα ονειρευόμουν έναν άντρα να μ'έχει σα βασίλισσα.
leftermann Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ανοίγεις κομπιουτεράδικο; Χαρντγουεράδικο φάση ή νετκαφέ ξερωγώ; Νετ-τσιπουράδικο "ο ροζ μοντερέητορ". Μ; Καλή ιδέα; Δεν ξέρουμε τι θα γίνει φέτος. Παίζει ένα ενδεχόμενο το κάμπινγκ να κλείσει. Οπότε, αν κλείσει, πουλελέοντες. Κάνα μικρό οικοπεδάκι έχεις να στήσω το τσαντίρι; Μπροστά στην θάλασσα εννοείται.
athlios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ανοίγεις κομπιουτεράδικο; Χαρντγουεράδικο φάση ή νετκαφέ ξερωγώ; Νετ-τσιπουράδικο "ο ροζ μοντερέητορ". Μ; Καλή ιδέα; Δεν ξέρουμε τι θα γίνει φέτος. Παίζει ένα ενδεχόμενο το κάμπινγκ να κλείσει. Οπότε, αν κλείσει, πουλελέοντες. Κάνα μικρό οικοπεδάκι έχεις να στήσω το τσαντίρι; Μπροστά στην θάλασσα εννοείται. Έχω ένα στον κάμπο αν θες. ±200 κμ απο Θαλασσα. Διπλαθασαι.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Χαρντγουεράδικο-σερβις-ιντερνετ-σούπες... Στην πόλη θα το έλεγες συνοικιακό, στην Πέραμο το λες πολυκατάστημα! Στην θάλασσα δεν έχω τίποτα... άμα είχα θα είχα κάνει μπανγκαλοουζ για ενοικίαση ΥΓ: βασίλισσα θα σε έχω μάναμ Γιήν... δουλειά και μετά ένα καρπούζι στην θάλασσα να κρυώνει, βουτιές και μάτι τις τουρίστριες
apd453 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ένα ωραίο mail που έλαβα σήμερα από [email protected] Αγαπητοί Φορολογούμενου, Μετά την τελευταία ετήσια υπολογισμούς της δημοσιονομικής δραστηριότητας σας έχουμε προσδιορίζεται ότι είστε επιλέξιμοι για να λάβουν την επιστροφή φόρου από 373,80 €. Παρακαλείσθε να υποβάλετε την αίτηση επιστροφής φόρου και θα μας επιτρέψει 6-9 ημερών, προκειμένου να το επεξεργαστεί. Η επιστροφή μπορεί να καθυστερήσει για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, την υποβολή μη έγκυρα αρχεία ή την εφαρμογή μετά τη λήξη της προθεσμίας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση επιστροφή φόρου σας, κάντε κλικ εδώ
leftermann Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 που ακριβώς θα να ανοίξει το κατάστημα, Άλεξζζζ; Γουστάρω, μεσημεριανό σερφάρισμα και τσιπουράκι με παστό κολιό, ελιά και ντομάτα. Αν και στας διακοπάς μου αποτοξινώνομαι από πάσης φύσεως τεχνολογία πλην του ΑηΠοντ μου.
apd453 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Γουστάρω, μεσημεριανό σερφάρισμα και τσιπουράκι με παστό κολιό, ελιά και ντομάτα. Βάλε και μια ολίγη από γίγαντες.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ένα ωραίο mail που έλαβα σήμερα από [email protected] http://www.insomnia.gr/topic/224089-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-e-mail-phishing-scams/page__pid__4615828__st__370#entry4615828 που ακριβώς θα να ανοίξει το κατάστημα, Άλεξζζζ; Γουστάρω, μεσημεριανό σερφάρισμα και τσιπουράκι με παστό κολιό, ελιά και ντομάτα. Αν και στας διακοπάς μου αποτοξινώνομαι από πάσης φύσεως τεχνολογία πλην του ΑηΠοντ μου. Την ταβέρνα Μουράγιο την ξέρεις φαντάζομαι... στο (αχαχαχαχαχαχα) "κέντρο)... ε, απέναντι στο στενάκι
leftermann Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 δεν ξέρω ποιά είναι το μουράγιο. Ξέρω τον Φελαχίδη, το "περί ορέξεως" (το γυράδικο έτσι δεν το λένε, αυτά με το όνομά τους... Εκεί γύρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις