viper2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 slam dat bass http://www.youtube.com/watch?v=tcWzVUlrzdc&feature=player_embedded#!
nicoc89 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Όχι ρε παιδιά. Απλά δεν την είδε και έτσι όπως πέρναγε την χτύπησε με τον ώμο του και κόντεψε να την ρίξει. Εγώ συνίθως κοπανάω στο κάσομα της πόρτας οταν δεν έχω πιει καφέ... σχεδόν το πέτυχες. ειχα φύγει απο την προπόνηση και πήγαινα να πάρω λεωφορείο και οπως αφαιρέθηκα και κοίταζα μια γκόμενα στο απέναντι πεζοδρόμιο με τρομερή κολάρα κουτούλησα μια πινακίδα. ε μ'έπιασε ενα rage και άρχισα να της βαράω μπουνιές και να την τραβολογάω και κόντεψα να την ξηλώσω απο τα νευρα μου , για κανα 2-3 λεπτά την κοπάναγα.. αλλα έφυγα γιατι ειχαν βγει κάτι περίεργοι απο τα μαγαζιά τριγύρω και με κοίταζαν έτσι :blink: δηλαδή αν το παθαίνανε αυτοί δεν θα ζητούσαν δικαίωση ? θα την άφηναν να την γλυτώσει ?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 γεια σου νίκοτς89 με τον φοβερό αυτοέλεγχο...ελπίζω να μη τα παίρνεις με τα meme
gang Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εγώ στην ίδια περίπτωση, επειδή είμαι ποιο διαλλακτικός τύπος, θα της έλεγα "μην το ξανακάνεις αυτό..."
christiana78 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 γεια σου νίκοτς89 με τον φοβερό αυτοέλεγχο...ελπίζω να μη τα παίρνεις με τα meme μουαχαχα... ψάχνει τις διευθήνσεις όλων σας με το ouija... αυτό που έκανε στην πινακίδα θα είναι χάδια μπροστα σ'αυτό που θα σας βρει...
viper2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 μπαμπινιωτης = υπουργος grammar nazi the definition
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 τι σκατονύχτα κι αυτή... μ' έχει πιάσει τρέλα για τσιγάρο (μετά από 3 εβδομάδες κομμένο) και δε μπορώ να την πέσω...
YiN Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 τι σκατονύχτα κι αυτή... μ' έχει πιάσει τρέλα για τσιγάρο (μετά από 3 εβδομάδες κομμένο) και δε μπορώ να την πέσω... Γράψε στο ημερολόγιό σου. Να το έχεις να μην το θυμάσαι.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 το ινσόμνια είναι το ημερολόγιο μου απορώ πως μπαίνετε όλοι εσείς και μου γεμίζετε τις σελίδες...
Pantelwolf Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 μπορει να το βαλει σε μουσειο το ημερολόγιό του, το καλύτερα διατηρημένο δείγμα γραφής σε γραμμική Α
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 μαλάκες, νηφάλιος ξεκούραστος και με κέφια κάνω πανέμορφα γράμματα αφού μου ρχεται να τα κορνιζώσω
YiN Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 το ινσόμνια είναι το ημερολόγιο μου απορώ πως μπαίνετε όλοι εσείς και μου γεμίζετε τις σελίδες... μπορει να το βαλει σε μουσειο το ημερολόγιό του, το καλύτερα διατηρημένο δείγμα γραφής σε γραμμική Α μαλάκες, νηφάλιος ξεκούραστος και με κέφια κάνω πανέμορφα γράμματα αφού μου ρχεται να τα κορνιζώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις