Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Πρέπει να σκεφτώ αν υπάρχει συνδυασμός κήλης με πρόπτωση που δίνει τέτοιο αποτέλεσμα. Ως τότε, join the sex: http://www.youtube.com/watch?v=9Umd7w5cECE
Toufas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μολις γυρισα απο το bbq. Επειδη τα τελευταια 3 χρονια στο τελος του summer school μαγειρευα για το staff party, το κανα και φετος και ας μην δουλευα (μαλακια που δεν ειχα φυγει απο την δουλεια πιο νωρις, θα ειχα περασει πιο super καλοκαιρι) Το menu ειχε, 75 λιρες σε λουκανικα burgers και ψωμια μαρουλια κλπ και 75 λιρες σε high quality κρεας. Τα λουκανικα και τα μπιφτεκια τα καναμε στην αρχη να φανε οι νιουφιδες που δουλευανε πρωτη χρονια, και τα καλα για τους εκλεκτους. Ολα ηταν ελευθερας βοσκης: Ειχα παρει αρνισια παϊδακια απο στηθος/κοιλια, ενα κομματι πανσετα/απο κοιλια χοιρινο, 1 cote de boeuf ενος κιλου, 2 rump steaks 1 κιλου περιπου συνολο matured 65 μερες 1 μεγαλο κοματι απο το loin (στην ελλαδα νομιζω το loin απλα το λενε "μπριζολες" ενω ειναι πολυ λαθος ονομασια) απο iberico pork* (ισως εχετε ακουσει για τις αγελαδες που ζουνε την τελεια ζωη και κανουν το καλυτερο μοσχαρισιο κρεας, ετσι και αυτα τα γουρουνια κανουν την πιο χαρουμενη ζωη και κανουν ΤΟ καλυτερο χοιρινο). Πριν πειτε οτιδηποτε για το λιπος που εχει αυτη ρατσα(και γενικα για το ζωικο λιπος), διαβαστε τι ειναι ldl + hdl, και θα εκπλαγειτε. Ποσες φορες ακουσα "nick I want more of your meat" σημερα... Και οι κοπελες τα ιδια λεγανε (παραπαμ τσσσσ)
EstellePr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Πριν πειτε οτιδηποτε για το λιπος που εχει αυτη ρατσα(και γενικα για το ζωικο λιπος), διαβαστε τι ειναι ldl + hdl, και θα εκπλαγειτε. ΜΟΝΟ λίπος. Να τρέχει το ζεστό ζουμάκι του όταν το δαγκώνεις, και να μένει ανάμεσα στο κάτω χείλος και στο σαγόνι. Και στο τέλος, να σουφρώνεις τα χείλη για να το μυρίσεις. Αμιαμιαμιαμ.
Toufas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Λουσι, 1: στο σπιτι σου οταν ειχαμε ΣΟΥΒΛΙΣΕΙ (το λεω να ζηλεψει ο τοξοβο), μου χες πει οτι θα θελες λιγο απο το χοιρινο να ειναι προς το rare, και σου ειχα πει οτι κανουν ετσι μονο το φιλετο/ψαρονεφρι και αυτο στο medium/medium well. Κοιτα ομως πως αλλαζουν τα πραγματα... οτι τα μαυρα γουρουνια της ισπανιας το ξερα οτι ηταν γαματα μιας και ειμαι τρελος για jamon. Το καλοκαιρι περσυ δοκιμασα για πρωτη φορα μαγειρεμενο iberico, και εμεινα μαλακας. Μου εκανε εντυπωση οτι ηταν rare, και εμαθα πιο μετα, οτι ειναι rare γιατι ειναι πιο προσεγμενο προιον αρα δεν εχει κανενα φοβο για τιποτα, και η γευση του ειναι πολυ πιο δυνατη. Απο τοτε οταν παιρνω καλο χοιρινο και το σωστο το κανω rare/medium στο ψησιμο (πανσετα ειδες πως την κανω/καιω αλλα την αγγλικη την εκανα medium-well σημερα). Ειναι απλα οργασμος στο στομα, καμια σχεση αυτη η ρατσα με τα μπασταρδεμενα που εχουν τα super market σε ολο τον πλανητη. Η μεγαλη ιστορια σημερα στο bbq ηταν η αντιδραση μου οταν πηγα στον χασαπη και ενω περιμενα να εχει απλα loin, ειχε ενα σωρο αλλα κομματια και το οτι κοιταγα 10 λεπτα απλα τα κρεατα σαστισμενος... 2: ειχα δοκιμασει μεχρι 54 μερες, και οι 65 ηταν ακομα πιο καλες. Το cote ηταν 45 ημερων for the record. Στο las vegas εχει μερος με μοσχαρι aged 6-8 μηνες! Το κρεας ηταν απιστευτα μαλακο και με τελεια γευση. Απλα αλατι και πιπερι πανω και ενα ελαφρυ ελεολαδο. Οποιος ζηταγε σαλτσα δεν ετρωγε. Και το αποκορυφωμα. Ατομα που τρωνε well done να δοκιμαζουν μεχρι και blue κρεας και να λενε οτι αλλαξανε γουστα, κοπελες να παρακαλανε για blue και rare, μια να μου λεει οτι ηθελε λιγο ωμο κρεας και να τις λεω οκ πηγαινε στο δωματιο σου και θα ερθω σε 5 λεπτα, αλλα ενοουσε την μπριζολα! story of my life... ΜΟΝΟ λίπος. Να τρέχει το ζεστό ζουμάκι του όταν το δαγκώνεις, και να μένει ανάμεσα στο κάτω χείλος και στο σαγόνι. Και στο τέλος, να σουφρώνεις τα χείλη για να το μυρίσεις. Αμιαμιαμιαμ. Δες εδω εσυ!
evabb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ποσες φορες ακουσα "nick I want more of your meat" σημερα... Και οι κοπελες τα ιδια λεγανε (παραπαμ τσσσσ) τελικα εζμπροξες;
chill Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Καλημέρα! http://www.youtube.com/watch?v=AtkiF3RmXxM Αφιερωμένο στην black_widow
black_widow Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Καλημέρα! http://www.youtube.com/watch?v=AtkiF3RmXxM Αφιερωμένο στην black_widow Πώς με καταλαβαίνεις Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου , ό,τι επιθυμείς ! Προσπαθώ να θυμηθώ όσους -ες γιορτάζουν σήμερα , δύσκολο
marios32 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! (και εγώ μαζί )
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Χρονια πολλα σε ολα τα παρταλοπαρταλα που μοιραζονται το γαματο ονομα μας (ελα Τσιλ αρχηγοπουλο) κ σε οσους γιορταζουν γενικα κ στο ξαδερφο μου επισης που μας καλωσοριζει στο κλαμπ των 30αριδων σημερα. Κατα τα αλλα κλαιν,ουτε καν ΧΟ ειμαι
Chrisxxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Γυρισα! Πειναω! Ολα ειναι κλειστα! Αργκχχ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις