Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εργασία; Κάνα ενδιαφέρον θέμα ή μικρο-οικονομία στις δυτικές συνοικίες της μπανγκόκ όπως διαμορφώθηκε με τον υβριδισμό της τοπικής βάσης στον καπιταλισμό με την κρατική πρωτοβουλία των ροδόφτερων οπόσουμ;

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πω. Έτσι πρέπει να είναι κάθε μέρα στη δουλειά. Μόνη μου στο γραφείο, σβηστά φώτα, έξω να ρίχνει καλαπόδια και να είμαι μόνη μου μέσα στα σκοτάδια. Α ναι, και να ακούω ποστ ροκ. Ναι ρε γμτ, έτσι μάλιστα.

Δημοσ.

Πω. Έτσι πρέπει να είναι κάθε μέρα στη δουλειά. Μόνη μου στο γραφείο, σβηστά φώτα, έξω να ρίχνει καλαπόδια και να είμαι μόνη μου μέσα στα σκοτάδια. Α ναι, και να ακούω ποστ ροκ. Ναι ρε γμτ, έτσι μάλιστα.

Εγώ πήγα κέντρο και Ξεχασα, ΞΕΧΑΣΑ! αν είναι δυνατόν, να περάσω από τον Δημόπουλο. ΦΑΚ ΜΑ ΛΑΙΦ

Δημοσ.

Χωρίς αδιάβροχο,χωρίς κράνος,χωρίς "μηχανόβιο" μπουφάν κι έξω να ρίχνει τον (και επονομαζόμενο) άμπακο!

Δε κλείνω ακόμα,είπαμε άντρηδοι αλλά όχι τόσο,έχουνε μείνει και κάτι γκέϊκα κατάλοιπα.....

Δημοσ.

δεύτερη φορά σήμερα που ακούω τη φράση. δεν την είχα ξανακούσει μέχρι σήμερα.

Σοβαρά μιλάς;

Αλλά το φούιτ το ξέρεις ε. Πφφφ.

Δημοσ.

δεύτερη φορά σήμερα που ακούω τη φράση. δεν την είχα ξανακούσει μέχρι σήμερα.

What??? Από ποιον πλανήτη ήρθες; Σήμερα παίζει να έφτασες ε;

Δημοσ.

Λοιπον μάγκες πήγα σήμερα τον Dark στο Μεσολόγγι στο στρατό.Μόλις γύρισα και ήρθα δουλειά.

Μια χαρά είναι μπδγ μέχρι στιγμής, ήδη έμαθα τσίμπησε γραφείο.

Τόσο νερό στον φοβερό δρόμο Κορίνθου-Πατρών..

Το κλου ήταν η τελευταία ατάκα που άκουσε ως πολίτης

Είμαστε λοιπόν κάπου στο μεσολόγγι και σταματάμε δίπλα σε ενα περίπτερο και ρωτάμε ενα μιλφ καλόοο με παπί που ψώνιζε πού ειναι το στρατόπεδο. Και απαντά η δικιά σου με χαρωπό ύφος

"Περίμενε για να με πάρεις απο πίσω"

Και όντως, την πήραμε απο πίσω και μας έβγαλε.

Ατάκα νο2.

"Εκεί στην εκκλησία μπροστά είναι αλλά δεν πάει το αμάξι γιατί οι πατρινοί μας χαλάσαν το δρόμο για να τον ξαναφτιάξουν." (γίνονταν έργα μπροστά στο στρατόπεδο)

Δημοσ.

Λοιπον μάγκες πήγα σήμερα τον Dark στο Μεσολόγγι στο στρατό.Μόλις γύρισα και ήρθα δουλειά.

Μια χαρά είναι μπδγ μέχρι στιγμής, ήδη έμαθα τσίμπησε γραφείο.

Τόσο νερό στον φοβερό δρόμο Κορίνθου-Πατρών..

Το κλου ήταν η τελευταία ατάκα που άκουσε ως πολίτης

Είμαστε λοιπόν κάπου στο μεσολόγγι και σταματάμε δίπλα σε ενα περίπτερο και ρωτάμε ενα μιλφ καλόοο με παπί που ψώνιζε πού ειναι το στρατόπεδο. Και απαντά η δικιά σου με χαρωπό ύφος

"Περίμενε για να με πάρεις απο πίσω"

Και όντως, την πήραμε απο πίσω και μας έβγαλε.

Ατάκα νο2.

"Εκεί στην εκκλησία μπροστά είναι αλλά δεν πάει το αμάξι γιατί οι πατρινοί μας χαλάσαν το δρόμο για να τον ξαναφτιάξουν." (γίνονταν έργα μπροστά στο στρατόπεδο)

1ον: 60 με 80χλμ/ώρα στην Πατρών Κορίνθου γιατί από το spary και την βροχώπτωση δεν έβλεπες χριστό?

2ον: Ρε ούτε ένα καφεδάκι στην μαρίνα ? Δεν μπορούσες να μείνεις 2 ωρίτσες Πάτρα δηλαδή?

3ον: Που κολάνε οι Πατρινοί στο Μεσολόγγι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...