le Gaulois57 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δεν ειμαι εγω χαζος , εσυ εισαι μεθυσμένος όρμα! Άντε πάλι,να δω πόσες φορές θα το ξαναπώ,μέχρι να το εμπεδώσεις: >Δε γαμώ κώλο που χέζει και μουνί που κατουρεί τήνε παίζω με το χέρι και την έχω καθαρή
Marria Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Την Εντατική. έχει υπότιτλους μόνο για μια-δυο. Moυ προτεινανε μια αλλη πιο συγχρονη σειρα, συν μια γαλλικη ταινια που κατεβασα και θελω να την μεταφρασω. Busy σουκου θα εχω.
gang Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μαρία, από αυτά που θα πληρωθείς, θα μου κάνεις δώρο το jacket που έλεγα ποιο πάνω?
viper2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 μπαινω στις προσφορες και βλεπω αυτο Προσφορα 3 κιβωτίων καφε (κάψουλων) espresso ILLY MPS + Δώρο καφετίερα αξίας 203 3 κιβωτια :wub: :wub:
Marria Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μαρία, από αυτά που θα πληρωθείς, θα μου κάνεις δώρο το jacket που έλεγα ποιο πάνω? Και ποιος σου ειπε πως θα πληρωθω? η προσφορα μου ειναι εθελοντικη
viper2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μαρία, από αυτά που θα πληρωθείς, θα μου κάνεις δώρο το jacket που έλεγα ποιο πάνω? ερωτηση τι παθαινει ο κοσμος με τα amplified...?
gang Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Και ποιος σου ειπε πως θα πληρωθω? η προσφορα μου ειναι εθελοντικη Κακό αυτό. Για μένα... ερωτηση τι παθαινει ο κοσμος με τα amplified...? xplain plz
Marria Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Κακό αυτό. Για μένα... Σκεψου ομως την συνεισφορα μου. Εχω πιασει να μεταφραζω ολο γαλλικες ταινιες, οποιος δεν ξερει γαλλικα, καλο του κανω
viper2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 xplain plz λιγο πολυ αρκετοι νεοελληνες εχουν aplified [και τα φορανε για καλα] [οπως φοραγανε παλαια τα burberry polo]
Pantelwolf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Που κολλάει αυτό ρε? Εγώ αυτό εδώ θέλω... Νταξ, τωρα το ειδα, και αρρωστησα. ΤΟ ΘΕΛΩ. ή όπως λέει και η κυρά μου "ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ" Καλημέρα.
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Άντε πάλι,να δω πόσες φορές θα το ξαναπώ,μέχρι να το εμπεδώσεις: >Δε γαμώ κώλο που χέζει και μουνί που κατουρεί τήνε παίζω με το χέρι και την έχω καθαρή άρα είσαι αυνανίθρας? και αυτό είναι καλό ? καλά όλοι αυνανιαζόμαστε κατα καιρους σε περιόδους της ζωης μας , άλλοι για hobby και άλλοι για ευχαρίστηση αλλα δεν ειναι καλό να σου γίνει συνήθεια
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 άρα είσαι αυνανίθρας? και αυτό είναι καλό ? καλά όλοι αυνανιαζόμαστε κατα καιρους σε περιόδους της ζωης μας , άλλοι για hobby και άλλοι για ευχαρίστηση αλλα δεν ειναι καλό να σου γίνει συνήθεια Δεν ειναι καλό νικ γιατι μπορει να τυφλωθεις.
leftermann Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 και επίσης μπορεί να βγάλεις μαλλιά στην παλάμη, κάτι που είναι πολύ αντιαισθητικό και θα οδηγήσει σε φαύλο κύκλο (αυνανισμός -> μαλλιά -> ασχήμια -> αναγκαστικά περαιτέρω αυνανισμός)
Haldol Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Να κρατήσω την Cayman S ή να τη δώσω, να τσοντάρω και λίγα παραπάνω και να τσιμπήσω μιαν Gallardo;
Προτεινόμενες αναρτήσεις