alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 E άμα πια ρε πάντελ! Όταν είμαι εγώ μέσα στη μαυρίλα με αυτά που ακούμε αρχίζετε τα "ε ίδια με πέρσι είναι" και δε συμμαζεύεται. Κάνω μια μέρα χουμοράκι, πάλι τ'ακούω. Μη μασάς μαναμ... δεν θα γίνουμε γκασταρμπαϊτερ... εγώ έχω γερμανική υπηκοότητα, πολίτες της Μπουντες ρεμπουμπλικ ντοϊτσλαντ θα γενούμε
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Πλακα-πλακα αλλά πρέπει να δω και γω τι μπορω να κανω για να παρω Αυστραλιανή υπηκοότητα, από ότι διαβαζα στο σαιτ τους πληρώ τις προϋποθέσεις. Αλέκο και μοντ και κρυφογερμανος, δεν τα έλεγες αυτα πριν την επανασταση για να τη γλυτώσεις.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 που τις πουλάνε ρε τις υπηκοότητες και έχετε όλοι απο δυο-τρεις; Oh wait Dafuq κι εγώ μπορώ να πάρω,νομιζω, αλλά Αιγυπτιακή. Αρχίδια. Τι να την κάνω.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Να πας να τους βοηθησεις με την επανασταση και να πεθάνεις ισως ηρωικα
nicoc89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 σαγραμπαντανταααααααααααα! μοτσοκαφακαμαδαφακα!!!!!!! καλημέρα σε όλους
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αλέκο και μοντ και κρυφογερμανος, δεν τα έλεγες αυτα πριν την επανασταση για να τη γλυτώσεις. Με 2 πτυχία γερμανικών και τον παππού να έχει πεθάνει στον πρώτο παγκόσμιο σε μια μάχη στην Γαλλία... δεν παίρνει άντρα η Yin... την Πάπυρος - Λαρούς - Μπριτάννικα παίρνει
status Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Με 2 πτυχία γερμανικών και τον παππού να έχει πεθάνει στον πρώτο παγκόσμιο σε μια μάχη στην Γαλλία... δεν παίρνει άντρα η Yin... την Πάπυρος - Λαρούς - Μπριτάννικα παίρνει Αντρας για βιβλιοθήκη και έτσι; ;ρ
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αντρας για βιβλιοθήκη και έτσι; ;ρ ΗΣΥΧΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !
status Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ΗΣΥΧΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! Γιατί ρε; Φοβάσαι μην πέσεις απ το ράφι; ;ρ
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 7 εργα που ηθελα να δω βγηκανε μεσα σε 24 ωρες σε hd. Γιατι δεν εχω πιο πολυ ελευθερο χρονο?
apd453 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μόλις μίλησα με Εθνική για ένα θέμα που έχω με το e-banking (ένα από όλα τα θέματα που έχω από τότε που χρησιμοποιώ): -Παρακαλώ (κοιμισμένα) -ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ δεσποινίς. Πελάτης σας είμαι και έχω ένα πρόβλημα. -Παρακαλώ. (κοιμισμένα πάλι) -Μόλις συμπληρώνω τη φόρμα για ένα έμβασμα εσωτερικού που θέλω να κάνω μου κάνει από μόνο του refresh. Πάω να τα ξανασυμπληρώσω και τα ίδια και τα ίδια. -Ποιον browser χρησιμοποιείται κύριε? -Μετά από παλαιότερη τηλ επικοινωνία που είχα μου είχατε πει πως πρέπει να χρησιμοποιώ τον εξπλόλερ γιατί υπήρχαν κάποια θέματα με τον γκοντζίλα. -Γκοτζίλα!!.. χαχαχα Μοζίλα εννοείται κύριε. -Μάλιστα μοζίλα, συγχωρείστε με αλλά που και που πετάω κάτι τέτοια για τσιτώνει ο συνομιλητής και να γίνει η δουλειά μου μπου χα χα. -Ναι υπάρχουν κάποια προβλήματα τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες. -Άιντε, και τώρα? Τι κάνουμε τώρα? -Κοιτάξτε θα πρέπει να έχετε τον 9. -Έχω xp. -Τότε τον μοζιλα 3.6 - -μ' ακούτε κύριε - -με ακούτε? - -τουτ, τουτ, τουτ......
athlios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αυτα ειναι! Sent from my iPhone using Insomnia 7 εργα που ηθελα να δω βγηκανε μεσα σε 24 ωρες σε hd. Γιατι δεν εχω πιο πολυ ελευθερο χρονο? Για λεγε! Sent from my iPhone using Insomnia
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 κυλιέμαι στο πάτωμα και χτυπιέμαι κλαίγοντας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις