Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E άμα πια ρε πάντελ! Όταν είμαι εγώ μέσα στη μαυρίλα με αυτά που ακούμε αρχίζετε τα "ε ίδια με πέρσι είναι" και δε συμμαζεύεται. Κάνω μια μέρα χουμοράκι, πάλι τ'ακούω.

Μη μασάς μαναμ... δεν θα γίνουμε γκασταρμπαϊτερ... εγώ έχω γερμανική υπηκοότητα, πολίτες της Μπουντες ρεμπουμπλικ ντοϊτσλαντ θα γενούμε

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πλακα-πλακα αλλά πρέπει να δω και γω τι μπορω να κανω για να παρω Αυστραλιανή υπηκοότητα, από ότι διαβαζα στο σαιτ τους πληρώ τις προϋποθέσεις.

Αλέκο και μοντ και κρυφογερμανος, δεν τα έλεγες αυτα πριν την επανασταση για να τη γλυτώσεις.

Δημοσ.

που τις πουλάνε ρε τις υπηκοότητες και έχετε όλοι απο δυο-τρεις;

Oh wait

Dafuq

κι εγώ μπορώ να πάρω,νομιζω, αλλά Αιγυπτιακή. Αρχίδια. Τι να την κάνω.

Δημοσ.

σαγραμπαντανταααααααααααα!

μοτσοκαφακαμαδαφακα!!!!!!!

καλημέρα σε όλους :mellow:

Δημοσ.

Αλέκο και μοντ και κρυφογερμανος, δεν τα έλεγες αυτα πριν την επανασταση για να τη γλυτώσεις.

Με 2 πτυχία γερμανικών και τον παππού να έχει πεθάνει στον πρώτο παγκόσμιο σε μια μάχη στην Γαλλία... δεν παίρνει άντρα η Yin... την Πάπυρος - Λαρούς - Μπριτάννικα παίρνει

Δημοσ.

Με 2 πτυχία γερμανικών και τον παππού να έχει πεθάνει στον πρώτο παγκόσμιο σε μια μάχη στην Γαλλία... δεν παίρνει άντρα η Yin... την Πάπυρος - Λαρούς - Μπριτάννικα παίρνει

Αντρας για βιβλιοθήκη και έτσι; ;ρ

Δημοσ.

7 εργα που ηθελα να δω βγηκανε μεσα σε 24 ωρες σε hd. Γιατι δεν εχω πιο πολυ ελευθερο χρονο?

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με Εθνική για ένα θέμα που έχω με το e-banking (ένα από όλα τα θέματα που έχω από τότε που χρησιμοποιώ):

-Παρακαλώ (κοιμισμένα)

-ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ δεσποινίς. Πελάτης σας είμαι και έχω ένα πρόβλημα.

-Παρακαλώ. (κοιμισμένα πάλι)

-Μόλις συμπληρώνω τη φόρμα για ένα έμβασμα εσωτερικού που θέλω να κάνω μου κάνει από μόνο του refresh. Πάω να τα ξανασυμπληρώσω και τα ίδια και τα ίδια.

-Ποιον browser χρησιμοποιείται κύριε?

-Μετά από παλαιότερη τηλ επικοινωνία που είχα μου είχατε πει πως πρέπει να χρησιμοποιώ τον εξπλόλερ γιατί υπήρχαν κάποια θέματα με τον γκοντζίλα.

-Γκοτζίλα!!.. χαχαχα Μοζίλα εννοείται κύριε.

-Μάλιστα μοζίλα, συγχωρείστε με αλλά που και που πετάω κάτι τέτοια για τσιτώνει ο συνομιλητής και να γίνει η δουλειά μου μπου χα χα.

-Ναι υπάρχουν κάποια προβλήματα τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες.

-Άιντε, και τώρα? Τι κάνουμε τώρα?

-Κοιτάξτε θα πρέπει να έχετε τον 9.

-Έχω xp.

-Τότε τον μοζιλα 3.6

-:X

-μ' ακούτε κύριε

-με ακούτε?

-τουτ, τουτ, τουτ......

Δημοσ.

Αυτα ειναι!

Sent from my iPhone using Insomnia

7 εργα που ηθελα να δω βγηκανε μεσα σε 24 ωρες σε hd. Γιατι δεν εχω πιο πολυ ελευθερο χρονο?

Για λεγε!

Sent from my iPhone using Insomnia

post-85738-0-38363100-1330690195_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...