alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Η βία δεν είναι λύση... να τον απαρατήσω σκοπεύω και να ανοίξω τις φτερούγες μου
YiN Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Η βία δεν είναι λύση... να τον απαρατήσω σκοπεύω και να ανοίξω τις φτερούγες μου Kαι πώς θα ταϊζουμε τα παιδιά μας Αλέκε; Ο Έρβιν έχει σπουδές ακόμα μπροστά του.
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Είμαστε ακριβώς εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=AaIK2N7y9u4 αν επιζήσουμε της πτώσης δεν ξέρω, αλλά κρατάω πάντα καβάτζα την λύση να κάνω πλούσιο γάμο (πχ την Yin) και να μην έχω πρόβλημα επιβίωσης edit: ωπ... με πρόλαβε η μέλλουσα γυναίκα μου
YiN Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Είμαστε ακριβώς εδώ: http://www.youtube.c...h?v=AaIK2N7y9u4 αν επιζήσουμε της πτώσης δεν ξέρω, αλλά κρατάω πάντα καβάτζα την λύση να κάνω πλούσιο γάμο (πχ την Yin) και να μην έχω πρόβλημα επιβίωσης Τι λες καλέ, εγώ περίμενα να με αποκαταστήσεις για να παρατήσω τη δουλειά και να ασχοληθώ με οικιακά. Και να σου έχω έτοιμο σάντουιτς κάθε βράδυ που θα γυρνάς από το μεροκάματο.
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Τι λες καλέ, εγώ περίμενα να με αποκαταστήσεις για να παρατήσω τη δουλειά και να ασχοληθώ με οικιακά. Και να σου έχω έτοιμο σάντουιτς κάθε βράδυ που θα γυρνάς από το μεροκάματο. θα πάρεις τα προικιά σου, την βαλίτσα, το κυριακάτικο σου φουστάνι, τον Έρβιν παραμάσχαλα και θα με βρεις στον σταθμό των τρένων... θα πάμε στην 'ερμανία να δουλέψουμε στην φάμπρικα.
YiN Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 θα πάρεις τα προικιά σου, την βαλίτσα, το κυριακάτικο σου φουστάνι, τον Έρβιν παραμάσχαλα και θα με βρεις στον σταθμό των τρένων... θα πάμε στην 'ερμανία να δουλέψουμε στην φάμπρικα. Στον οχτρό μωρέ θα πάμε; Mon cher, πάμε a Paris καλύτερα. Να γίνουμε ελεύθεροι καλλιτέχναι, περιπλανώμενοι.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 θα πάρεις τα προικιά σου, την βαλίτσα, το κυριακάτικο σου φουστάνι, τον Έρβιν παραμάσχαλα και θα με βρεις στον σταθμό των τρένων... θα πάμε στην 'ερμανία να δουλέψουμε στην φάμπρικα. Στον οχτρό μωρέ θα πάμε;Mon cher, πάμε a Paris καλύτερα. Να γίνουμε ελεύθεροι καλλιτέχναι, περιπλανώμενοι. Ναι ναι μαλάκες γελάτε, γκασταρμπαητερ ολοι θα γινουμε. Εμιγκρέδες.
μαφαλντα Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Mon cher, πάμε a Paris καλύτερα. Να γίνουμε ελεύθεροι καλλιτέχναι, περιπλανώμενοι. Πείνα λέμε.Καλημέρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Moνο εμένα μου φαίνονται τα pc που βγαζει ο δεινοσαυρος σε αγγελίες πανάκριβα; Τουλάχιστον 50% πανω από την πραγματική τους αξια, ακόμα και καινουρια να ηταν. για αυτό το λόγο τα βγάζει
athlios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Να σηκωθω ή να μη σηκωθω;; Sent from my iPhone using Insomnia
YiN Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ναι ναι μαλάκες γελάτε, γκασταρμπαητερ ολοι θα γινουμε. Εμιγκρέδες. E άμα πια ρε πάντελ! Όταν είμαι εγώ μέσα στη μαυρίλα με αυτά που ακούμε αρχίζετε τα "ε ίδια με πέρσι είναι" και δε συμμαζεύεται. Κάνω μια μέρα χουμοράκι, πάλι τ'ακούω. http://www.youtube.com/watch?v=t4PW0Fz3cRs
Pantelwolf Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 E άμα πια ρε πάντελ! Όταν είμαι εγώ μέσα στη μαυρίλα με αυτά που ακούμε αρχίζετε τα "ε ίδια με πέρσι είναι" και δε συμμαζεύεται. Κάνω μια μέρα χουμοράκι, πάλι τ'ακούω. <3 <3 <3
Προτεινόμενες αναρτήσεις