pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/glossology/show.html?id=372
le Gaulois57 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε, αλλά το να βάζεις άγνωστες λογοτεχνικές λέξεις δίπλα στα μαθηματικά, είναι μεγάλο κακό για εμας τους αγράμματους Γιατί,μήπως έχεις την εντύπωση ότι αυτός που το πάσαρε έτσι ήξερε τί λέει; Λεγκοτουβλάκια mode....
Pantelwolf Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε, αλλά το να βάζεις άγνωστες λογοτεχνικές λέξεις δίπλα στα μαθηματικά, είναι μεγάλο κακό για εμας τους αγράμματους I did. Μίλησα για συντακτική ανάλυση οπου ο όρος είναι απολύτως δόκιμος. Αλλά ο κθούλου ξέρει καλύτερα να αναγνωρίζει συντακτικά με το μάτι πεπερασμένα ντετερμινιστικά αυτόματα οπότε τα παράτησα. Γιατί,μήπως έχεις την εντύπωση ότι αυτός που το πάσαρε έτσι ήξερε τί λέει; Λεγκοτουβλάκια mode.... Άλλος ένας επιστήμονας.
le Gaulois57 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Άλλος ένας επιστήμονας. Ρε ψολιόγκο,αμφισημεία έλεγε το παιδί,εσύ βγάζεις άκρη; ΔεμπαςκαλαΠαντέλο,σύνελθε....
Pantelwolf Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ρε ψολιόγκο,αμφισημεία έλεγε το παιδί,εσύ βγάζεις άκρη; ΔεμπαςκαλαΠαντέλο,σύνελθε.... Δεν είναι κακό να είσαι άσχετος, κακό είναι να επιμένεις. Ποιος σου είπε οτι οι γλώσσες προγραμματισμού ή οι μεταγλωττιστές είναι σαφείς(unambiguous); Μέχρι και στη C βρίσκεις εύκολα παραδείγματα. Χώρια το γεγονός οτι δε μπορείς να αποδείξεις οτι δεν υπάρχει αμφισημία σε μια γλώσσα.. Και η αμφισημία γράφεται με ι.
astak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Aπό 14/2 πιάνουν οι μειώσεις... μισθων δεν ξερω γουατ του ντου...πλεον να κλαψω η να κλασω???? και δεν το λεω ειρωνικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 είμαι πολύ ρατσιστής απέναντι στα fugly γατιά...
QQTilt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Φίλε πραγματικά θέλω να το κλωτσήσω με αρβύλα με σίδερο μπροστά..
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 ναι μαλλον λαθος μου. αλλα κι εγω αυτο ειχα πει οποτε δεν καταλαβενω προς τι το αρχικο του ποστ. Αυτό είχες πει αλλά εκεί που το είχες πει δεν κόλλαγε, γιατί δεν μιλάγαμε για αυτό I did. Μίλησα για συντακτική ανάλυση οπου ο όρος είναι απολύτως δόκιμος. Αλλά ο κθούλου ξέρει καλύτερα να αναγνωρίζει συντακτικά με το μάτι πεπερασμένα ντετερμινιστικά αυτόματα οπότε τα παράτησα. Δεν μίλησα για προγράμματα(και δεν με ενδιαφέρει). Τα προγράμματα οι άνθρωποι τα φτιάχνουν και τα κάνουν όπως θέλουν, θα τα φτιάξουν και να λειτουργούν ανάποδα άμα υπάρχει λόγος. Στα μαθηματικά όμως, στην άλγεβρα, είναι στάνταρ
thomasG4 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παξιμάδια γνωστής μάρκας και γράφουν απέξω στην συσκευασία "αφράτα,παραδοσιακά κτλ" WTF Πως γίνεται να είναι αφράτα;
aledjo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 μολις σημερα συνηδητοποιησα οτι εχω 3 χρονια να πιασω στο χερι μου στυλο-μολυβι για γραψω κατι σαν ανθρωπος σε χαρτι.... ολα στο pc και στο κινητο τα γραφω. α ρε τεχνολογια
slygeo87 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Πως γίνεται να είναι αφράτα; Φαντάζομαι εννοεί πως είναι πιο μαλάκα από κάποια άλλα που είναι σαν πέτρες. Ελπίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις