Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε, αλλά το να βάζεις άγνωστες λογοτεχνικές λέξεις δίπλα στα μαθηματικά, είναι μεγάλο κακό για εμας τους αγράμματους

Γιατί,μήπως έχεις την εντύπωση ότι αυτός που το πάσαρε έτσι ήξερε τί λέει;

Λεγκοτουβλάκια mode....

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε, αλλά το να βάζεις άγνωστες λογοτεχνικές λέξεις δίπλα στα μαθηματικά, είναι μεγάλο κακό για εμας τους αγράμματους

I did. Μίλησα για συντακτική ανάλυση οπου ο όρος είναι απολύτως δόκιμος.

Αλλά ο κθούλου ξέρει καλύτερα να αναγνωρίζει συντακτικά με το μάτι πεπερασμένα ντετερμινιστικά αυτόματα οπότε τα παράτησα.

Γιατί,μήπως έχεις την εντύπωση ότι αυτός που το πάσαρε έτσι ήξερε τί λέει;

Λεγκοτουβλάκια mode....

Άλλος ένας επιστήμονας.

Δημοσ.

Ρε ψολιόγκο,αμφισημεία έλεγε το παιδί,εσύ βγάζεις άκρη;

ΔεμπαςκαλαΠαντέλο,σύνελθε....

Δεν είναι κακό να είσαι άσχετος, κακό είναι να επιμένεις. Ποιος σου είπε οτι οι γλώσσες προγραμματισμού ή οι μεταγλωττιστές είναι σαφείς(unambiguous); Μέχρι και στη C βρίσκεις εύκολα παραδείγματα.

Χώρια το γεγονός οτι δε μπορείς να αποδείξεις οτι δεν υπάρχει αμφισημία σε μια γλώσσα..

Και η αμφισημία γράφεται με ι.

Δημοσ.

Aπό 14/2 πιάνουν οι μειώσεις... :shock:μισθων

δεν ξερω γουατ του ντου...πλεον

να κλαψω η να κλασω????

και δεν το λεω ειρωνικα

Δημοσ.

ναι μαλλον λαθος μου. αλλα κι εγω αυτο ειχα πει οποτε δεν καταλαβενω προς τι το αρχικο του ποστ.

Αυτό είχες πει αλλά εκεί που το είχες πει δεν κόλλαγε, γιατί δεν μιλάγαμε για αυτό

I did. Μίλησα για συντακτική ανάλυση οπου ο όρος είναι απολύτως δόκιμος.

Αλλά ο κθούλου ξέρει καλύτερα να αναγνωρίζει συντακτικά με το μάτι πεπερασμένα ντετερμινιστικά αυτόματα οπότε τα παράτησα.

Δεν μίλησα για προγράμματα(και δεν με ενδιαφέρει). Τα προγράμματα οι άνθρωποι τα φτιάχνουν και τα κάνουν όπως θέλουν, θα τα φτιάξουν και να λειτουργούν ανάποδα άμα υπάρχει λόγος.

Στα μαθηματικά όμως, στην άλγεβρα, είναι στάνταρ

Δημοσ.

Παξιμάδια γνωστής μάρκας και γράφουν απέξω στην συσκευασία "αφράτα,παραδοσιακά κτλ"

WTF

Πως γίνεται να είναι αφράτα; :shock:

Δημοσ.

μολις σημερα συνηδητοποιησα οτι εχω 3 χρονια να πιασω στο χερι μου στυλο-μολυβι για γραψω κατι σαν ανθρωπος σε χαρτι....

ολα στο pc και στο κινητο τα γραφω. α ρε τεχνολογια

Δημοσ.

Πως γίνεται να είναι αφράτα; :shock:

Φαντάζομαι εννοεί πως είναι πιο μαλάκα από κάποια άλλα που είναι σαν πέτρες. Ελπίζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...