status Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/311589/sokaristiko-arthro-gia-tin-afairesi-tis-zois-vrefon/ το νεο θεμα του ινσομνια που θα ανοίξει σε κατι ώρες, θα μπουν οι μεν θα πουν "yeah Kill it with fire", θα μπουν οι δε θα πουν "ο χριστος μακαρι να μη σου δωσει ποτε κακό αλλά αμα σε δω μπροστα μου τη γαμησες" και θα μας πάρει όλους και θα μας σηκώσει ο σνουμπ. Ο οποίος θα γκρινιάζει γιατί προδικάζω το τρολινγκ ενηγουεη Brace yourselves λοιπον. No saya no fun:\
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς στέκεται ένα site που δε δημοσιεύει καν αναφορά προς την πηγή ενός άρθρου (δημοσίευση κανονικού συνδέσμου προς το άρθρο θεωρείται πράξη ιταμή και ανάξια της σύγχρονης ελληνικής δημοσιογραφίας, οπότε δεν πάμε σε τόσο ψιλά γράμματα). Τουλάχιστον αυτό το κείμενο φαίνεται υπαρκτό, σε αντίθεση με εκείνη την περίφημη συνέντευξη του all-time-favorite δαίμονα της σύγχρονης Ελλάδας, του Κίσιγινγκερ, με θέμα τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Υ.Γ. Έτσι και ανοίξει τέτοιο θέμα τελικά, 30 μέρες ban με αιτιολογία "γκαντέμη!"
status Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς στέκεται ένα site που δε δημοσιεύει καν αναφορά προς την πηγή ενός άρθρου (δημοσίευση κανονικού συνδέσμου προς το άρθρο θεωρείται πράξη ιταμή και ανάξια της σύγχρονης ελληνικής δημοσιογραφίας, οπότε δεν πάμε σε τόσο ψιλά γράμματα). Τουλάχιστον αυτό το κείμενο φαίνεται υπαρκτό, σε αντίθεση με εκείνη την περίφημη συνέντευξη του all-time-favorite δαίμονα της σύγχρονης Ελλάδας, του Κίσιγινγκερ, με θέμα τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Υ.Γ. Έτσι και ανοίξει τέτοιο θέμα τελικά, 30 μέρες ban με αιτιολογία "γκαντέμη!" Με βάζεις σε σκέψεις..;ρ
Lucifer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Τσίμπησα και +1 από κάποιον με το που το είπα, τα βλέπεις.. Σε χτυπάνε από μέσα.
Pantelwolf Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Με βάζεις σε σκέψεις..;ρ Ρε στατους, είσαι ψυχούλα τελικά.
QQTilt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 αχαχαχαχαχ εγώ όταν πατάω πάνω του γιατί δε μπορώ να δω από ποιον είναι το +1 ρε φίλε?
alexzzz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 αχαχαχαχαχ εγώ όταν πατάω πάνω του γιατί δε μπορώ να δω από ποιον είναι το +1 ρε φίλε? γιατί εσύ δεν έχει γκόμενο τον hal
Pantelwolf Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 αυτος ο χαλ πρεπει να εχει πολυ ανωμαλες ορεξεις. σελλερς, λουσι, αλεξ, σνουμπ..
alexzzz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 αυτος ο χαλ πρεπει να εχει πολυ ανωμαλες ορεξεις. σελλερς, λουσι, αλεξ, σνουμπ.. αχόρταγος παιδί μου...
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Τελικά ο ήλιος δίνει ενέργεια. βασικά ο ήλιος λάμπει. Γι' αυτό μπορούμε και βλέπουμε. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΩΡΕ SAYA Σάγια....
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 what the fuck? δλδ 2*3+5*4 μπορεις πρωτα να κανεις την προσθεση και μετα τους πολλαπλασιασμους; θα μας τρελανεις; γιατί εσυ ξέρεις μαθηματικά? 1+1 = ?
slygeo87 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Τρεις έντεκα τρεις δώδεκα τρεις δεκαπέντε κι έντεκα άμα λάχει.
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Τρεις έντεκα τρεις δώδεκα τρεις δεκαπέντε κι έντεκα άμα λάχει. σου χει λάχει σου χει λάχει να σε κυνηγάν οι βλάχοι ? γιχαααααααααα! σαλαγατα :lol: :lol:
gang Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μαθηματικά [...] αμφισημεία Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε, αλλά το να βάζεις άγνωστες λογοτεχνικές λέξεις δίπλα στα μαθηματικά, είναι μεγάλο κακό για εμας τους αγράμματους
Προτεινόμενες αναρτήσεις