evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Είπε αυτό: Κατάλαβες αυτό: ναι μαλλον λαθος μου. αλλα κι εγω αυτο ειχα πει οποτε δεν καταλαβενω προς τι το αρχικο του ποστ.
black_widow Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Έλα να έρχονται οι μειώσεις μισθών... Aπό 14/2 πιάνουν οι μειώσεις... Χομπίστες γίναμε πλέον .
QQTilt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Συζητάνε δυό κομπιουτεράδες: -Άκου να δεις τι έγινε χθες. -Τι; -Γνώρισα μία φανταστική γκόμενα σε ένα μπαρ. -Για λέγε,για λέγε! -Και της είπα να έρθει από το σπίτι για ποτό και ήρθε. -Τι λες τώρα; Για λέγε,για λέγε! -Ήπιαμε εκεί δύο ποτάκια,ζεστάθηκε η κατάσταση και ξαφνικά μου λέει:''Μπορείς σε παρακαλώ να μου βγάλεις τη φούστα γιατί με στενεύει''; -Τι λες τώρα; Για λέγε,για λέγε! -Της βγάζω λοιπόν τη φούστα,τη σηκώνω με δύναμη και τη βάζω πάνω στο γραφείο δίπλα στο καινούργιο laptop.. -Τι λες τώρα ρε μαλάκα! Πήρες καινούργιο laptop;
viper2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Συζητάνε δυό κομπιουτεράδες: -Άκου να δεις τι έγινε χθες. -Τι; -Γνώρισα μία φανταστική γκόμενα σε ένα μπαρ. -Για λέγε,για λέγε! -Και της είπα να έρθει από το σπίτι για ποτό και ήρθε. -Τι λες τώρα; Για λέγε,για λέγε! -Ήπιαμε εκεί δύο ποτάκια,ζεστάθηκε η κατάσταση και ξαφνικά μου λέει:''Μπορείς σε παρακαλώ να μου βγάλεις τη φούστα γιατί με στενεύει''; -Τι λες τώρα; Για λέγε,για λέγε! -Της βγάζω λοιπόν τη φούστα,τη σηκώνω με δύναμη και τη βάζω πάνω στο γραφείο δίπλα στο καινούργιο laptop.. -Τι λες τώρα ρε μαλάκα! Πήρες καινούργιο laptop;
QQTilt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μπορεί κάποιος να μου ανεβάσει την κλασική φωτο με την apple fan γκόμενα που κλαίει και έχουν φύγει μάσκαρες κλπ? Στανταρ υπάρχει κάπου κι εδώ στο φορουμ αλλά δεν τη βρίσκω τώρα.
QQTilt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 αχαχαχαχ όχι θεε luci, μια παρόμοια, αλλά αυτή που λέω κάνει μπαμ ότι είναι apple fan έχει χαραγμένο στο χέρι της με ξυράφι το μήλο νομίζω στανταρ την έχεις δει Ρε φίλε γίνεται να εξαφανίσεις μια φωτο απ το νετ? Απλά δεν υπάρχει πια στο google. Και υπο φυσιολογικές συνθήκες θα βγαινε πρωτη πρωτη.
QQTilt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Άντε ρε τσακάλια μου και τα δύο!! Ευχαριστώ Luci πάντως αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί σε κατηγορούν για moderator troll συνέχεια.. Αστειεύομαι!
QQTilt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Τσίμπησα και +1 από κάποιον με το που το είπα, τα βλέπεις.. Σε χτυπάνε από μέσα.
alexzzz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 -εσύ κλείσε -όχι εσύ κλείσε -όχι εσύυυυυ -εσύυυυυυυυ -εσύυυυυυ -όχι εγώ... εσύυυυυυ -έλα τώρα... εσύυυυυ -όχι εσύυυυυυ
status Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 -εσύ κλείσε -όχι εσύ κλείσε -όχι εσύυυυυ -εσύυυυυυυυ -εσύυυυυυ -όχι εγώ... εσύυυυυυ -έλα τώρα... εσύυυυυ -όχι εσύυυυυυ
Pantelwolf Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/311589/sokaristiko-arthro-gia-tin-afairesi-tis-zois-vrefon/ το νεο θεμα του ινσομνια που θα ανοίξει σε κατι ώρες, θα μπουν οι μεν θα πουν "yeah Kill it with fire", θα μπουν οι δε θα πουν "ο χριστος μακαρι να μη σου δωσει ποτε κακό αλλά αμα σε δω μπροστα μου τη γαμησες" και θα μας πάρει όλους και θα μας σηκώσει ο σνουμπ. Ο οποίος θα γκρινιάζει γιατί προδικάζω το τρολινγκ ενηγουεη Brace yourselves λοιπον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις