gang Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Gang ναι. Αιγαλεω δεν ειπες; Ναι. Και εσύ εδώ? Ναι ρε φιλε δουλεψε το ρομποτακι για την εργασια.. και πολυ πολυ πριν το deadline.. Τι εργασία έχεις ρε τρελέ?
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 κλπ... Θα το ξαναπώ ,το συζητούσαμε στο ΟΟΤ πριν λίγο καιρό, είναι λάθος το Input, περιέχει δηλαδή αμφισημία. Ανάλογα πως έχει προγραμματιστεί ο συντακτικός αναλυτής του κομπιουτερακίου, θα δώσει το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Κανονικά θα έπρεπε να χτυπάει λάθος και να ζητά επεξήγηση. Και οι δυο προσεγγίσεις είναι σωστές. Μεταξύ όμοιων πράξεων (πολλ/μος-διαίρεση είναι η ίδια πράξη) δεν υπάρχει θέμα σειράς, με όποια σειρά και να τα πάρεις είναι το ίδιο, αρκεί να είναι σαφώς καθορισμένο τι μπαίνει στον παρονομαστή και στον αριθμητή κάθε πράξης. εγώ αν έπρεπε να διαλέξω στο δικό μου συντακτικό αναλυτή, θα διάλεγα το αποτέλεσμα του μαύρου, θεωρώντας οτι οτιδήποτε είναι δεξιά του συμβόλου της διαίρεσης μπαίνει σε παρενθέσεις. Δεν υπάρχει αμφισημεία, σωστό είναι το input. Αυτό που λες ότι πολλαπλασιασμός και διαίρεση είναι το ίδιο, όχι δεν είναι το ίδιο προφανώς και γιαυτό προκύπτει και διαφορετικό αποτέλεσμα. Επίσης το τελευταίο που λες είναι εντελώς αυθαίρετο, όσο δεν πάει
Pantelwolf Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπάρχει αμφισημεία, σωστό είναι το input. Αυτό που λες ότι πολλαπλασιασμός και διαίρεση είναι το ίδιο, όχι δεν είναι το ίδιο προφανώς και γιαυτό προκύπτει και διαφορετικό αποτέλεσμα. Επίσης το τελευταίο που λες είναι εντελώς αυθαίρετο, όσο δεν πάει ό,τι πεις. Γκανκ διπλα ειπα, αλλα αιγαλεω δουλευω.
evabb Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπάρχει αμφισημεία, σωστό είναι το input. Αυτό που λες ότι πολλαπλασιασμός και διαίρεση είναι το ίδιο, όχι δεν είναι το ίδιο προφανώς και γιαυτό προκύπτει και διαφορετικό αποτέλεσμα. Επίσης το τελευταίο που λες είναι εντελώς αυθαίρετο, όσο δεν πάει η διαιρεση και ο πολλαπλασιασμος εχουν την ιδια προτεραιότητα ως πραξεις, μαθηματικα Α γυμνασιου για τυχων αμφιβολιες. ετσι οπως ειναι γραμμενο υπαρχει οντως αμφισημία, αμα γραφοταν σε χαρτι θα ηταν ξεκαθαρο πιστευω.
alexzzz Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 35 λεπτά για μία ακόμη χαμένη τετραετία επανάστασης... μουχαχαχαχα
alexzzz Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ (ΠΕΖΟΥΣ). είπα και εγώ... δεν θα έρθει να υποστηρίξει την σχέση του;
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Κάτι τέτοια να μην κάνατε μια χαρά παιδιά θα ήσασταν
Sellers Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Να προσφέρω και εγώ στην επανάσταση: http://www.youtube.com/watch?v=naZLOkBYQiw
status Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ναι ρε φιλε δουλεψε το ρομποτακι για την εργασια.. και πολυ πολυ πριν το deadline.. Το θέμα είναι να μην σε προδώσει στην παρουσίαση..;ρ 35 λεπτά για μία ακόμη χαμένη τετραετία επανάστασης... μουχαχαχαχα Δε γουόρ ιζ νοτ όβερ..νεξτ ταιμ (καλά να είμαστε..;ρ) Απ την άλλη, όταν θα είμαστε έτοιμοι, έστω ότι 29 Φλεβάρη και ντου.;ρ ( Η ημερομηνία είναι σχετική ως προς τον σκοπό..;ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις