athlios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 πλακα κανεις, εδω σταματησαμε να ποσταρουμε φωτος απο γατια σκυλια κοκορια, φοβομαστε να βγουμε στους δρομους της αθηνας μη μας ερθει κανα αδεσποτο.
pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 εσυ αν ντρεπεσαι μπορεις παντα να μου στειλεις μια φωτογραφια σου στα εισερχομενα.
athlios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εχω 2 μερες σε λεω ελα σπιτι μου, ελα χαλκιδικη ελα δω ελα κει . καμια ντροπη.
Dark_son20 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Καλά πάτε και κάνετε μπάνιο Σαλαμύκονο ; Από το 2009 στις μετρήσεις είχε βγει ακατάλληλη , φέτος και η Αίγινα ( που πολύς κόσμος πάει περιέργως φέτος ). με βάση τις ανακοινώσεις οι μόνες καθαρές θάλασσες στην αττική είναι οι ιδιωτικές αν δεν βρωμάει, αν το νερό είναι καθαρό και αν υπάρχει ζωή πέρα από κέφαλους μια χαρά είναι για μπάνιο
pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εχω 2 μερες σε λεω ελα σπιτι μου, ελα χαλκιδικη ελα δω ελα κει . καμια ντροπη. ολο λογια εισαι. ουτε διευθυνση με ειπες ουτε τιποτα
Jonny Depp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 πωωω παιδιά πριν λίγο καθόμουν και ήταν το μαυρό μου γατάκι δίπλα μου και κοίταζα την οθόνη. Καί είχα ένα ποτήρι δίπλα μου ακουμπισμένο στο τραπέζι και ξαφνικά αρχισε να ραγίζει σιγα σιγα ομοιόμορφα στην μέση.Το πιασα στα χέρια μου να το πάω στο νεροχύτη και έσπασε στα χέρια μου.(δεν έπαθα τίποτα ,μια γρατσουνιά.) αλλα πως το εξηγείτε αυτό?
pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 το ποτηρι ηταν ζεστο μολις ειχε βγει απο πλυντηριο και εβαλες μεσα κρυο νερο
liopyr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Απότομη αλλαγή θερμοκρασίας + πολύ λεπτό γυαλί or something. edit με πρόλαβε. Είναι ο λόγος που αλλάζω καφετιέρα κάθε 3 μήνες.
black_widow Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το γατάκι σου έχει υπερφυσικές ικανότητες... Στα ζεστά ποτήρια από το πλυντήριο , αν έχω ξεμείνει από ποτήρια και δεν έχουν κρυώσει, τους ρίχνω χλιαρό προς κρύο νερό και μετά τα χρησιμοποιώ. Πλάκα πλάκα πριν κάτι χρόνια είχε μπει μία μαύρη γάτα στην πολυκατοικία και έφτασε ως την ταράτσα , πάω να τη βρω και γύρισε και νιαούρισε τόσο απειλητικά που σκιάχτηκα ( εντάξει ήμουν και λίγο μικρή αλλά και αυτή τρομακτική ρε παιδί μου , ήταν και νταρντάνα ). Ε έκανα μεταβολή και της λέω εντάξει μωρέ άραξε και συνέχιζε να κοιτάει απειλητικά. Άλλο να την περιγράφω και άλλο να την βλέπετε.
gnsX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 το insomnia έχει γίνει μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια
Jonny Depp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δεν το είχα βάλει στο πλυντήριο,το είχα πλύνει στο χέρι με κρύο νερό.Βασικά ήθελα να γράψω χθές.Χθές στις 12 και κάτι τα μεσάνυχτα έγινε. Αλλα ψάχνωντας ,βρήκα αυτό: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=362179&cid=38 υπαρχει περίπτωση να έσπασε απο την ενέργεια του σεισμου? (κρ΄ητη μενω)
black_widow Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 με βάση τις ανακοινώσεις οι μόνες καθαρές θάλασσες στην αττική είναι οι ιδιωτικές αν δεν βρωμάει, αν το νερό είναι καθαρό και αν υπάρχει ζωή πέρα από κέφαλους μια χαρά είναι για μπάνιο Πλάκα πλάκα στην Αττική όλες ακατάλληλες τις έχουν βγάλει. Από Περιστέρια εκεί λέει τίποτα η θάλασσα ; Νάτο , Άγιο Θανάση κ.λ.π. δεν πατάω με τίποτα.
pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δεν το είχα βάλει στο πλυντήριο,το είχα πλύνει στο χέρι με κρύο νερό.Βασικά ήθελα να γράψω χθές.Χθές στις 12 και κάτι τα μεσάνυχτα έγινε. Αλλα ψάχνωντας ,βρήκα αυτό: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=362179&cid=38 υπαρχει περίπτωση να έσπασε απο την ενέργεια του σεισμου? (κρ΄ητη μενω) πως???????
Dark_son20 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 μια χαρά είναι, αλλά είναι μπελάς να πας τόσο απομακρυσμένα γενικά και η Σαλαμίνα δεν έχει και καλό όνομα για τα ΜΜΜ της
Προτεινόμενες αναρτήσεις