insomniaK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 μαλάκες μη μασήσετε, έχουμε και έξτρα 8ωράκι από την εδώ πλευρά του Ατλαντικού... Η επανάσταση θα πετύχει.
nicoc89 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 τσικα τσικα μπομ μπομ τσικα τσικα μπομ μπομ μια κατσικα ΤΟΜ ΤΟΜ μια κατσίκα ΤΟΜ ΤΟΜ βόσκει στην αυλή μου δίπλα το γαλί μου κ ένα πετεινάρι , τρωει το κριθάρι η κατσίκα το σκασε και που να χει παει η κατσίκα το σκασε και που να χει παει we will we will find you we will we will find you YEAHHHHHHHHHH (αυτο το είδα στον ύπνο μου οτι ημουν διάσημος και το τραγουδούσα live και ο κόσμος πορωνόταν ! :mellow: ειναι σημάδι ? θα γίνω διάσημος προφήτης τελικά? ?(γιατι αν ειναι αλήθεια το όνειρο είναι προφητικό !) :o
Chrisxxx Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ΔΕ ΞΕΧΝΩ. http://www.youtube.com/watch?v=KOqk_q4NLLI
status Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ωραία επανάσταση ρε μαλάκες! ΠΠΤ ο κομαντάντε. Πσιτ, δεν ξέρω εαν δεν το κατάλαβες, είναι καθιστική επανάσταση.;ρ
Chrisxxx Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Πες τα ρε στατε. Το γραφει και στο καταστατικό αλλωστε.
leftermann Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 να μην πιαστεί ο κώλος σας από την πολλή επανάσταση να προσέχετε μόνο. Καλημέρες.
insomniaK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Για αυτό καθόμαστε καταής, για να κρυώνει το κοιλάκι, να κλάνουμε και να μην πιάνετε το κωλαράκι. Του Αλεξζζζ το κωλαράκι πιάνεται ομαδικά, να πχ ο στάτους του βάζει παράμεσο και ο Κρισχχχ παίζει τύμπανο.
sugata Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 να μην πιαστεί ο κώλος σας από την πολλή επανάσταση να προσέχετε μόνο. Καλημέρες. νιώθω πιαζμένος.
insomniaK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Έτσι παιδιά γίνεστε πατέρας. Δείξετε μου μία που θα αντιστεκόταν σε αυτήν την πρόταση. Μέχρι και ο σουγκάτα το σκέφτεται....
athlios Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 χουχου, να σε τρίψω. Επαγγελματικά. Με αυτην την ατακα να φανταστω προσπαθουσες να ριξεις γκομενα. ε? α με προλαβε ο ωκαιανμαν.
gang Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Κάποιοι κάνουν τρύπες στον διάδρομο της πολυκατοικίας και δίπλα κάτι κόβουν με τροχό. YEAH!!! Θα διαβάσω πάλι...
Pantelwolf Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Gang σου άρεσε το ποστ μου βλέπω, χαίρομαι Επίσης νόμιζα για κάποιο λόγο οτι έμενες κάπου μακριά στο υπερπέραν, όχι οτι ήμασταν κοντοχωριανοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις