Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Ηράκλειο-Αθήνα-Πάτρα, 27/03/2012 - 31/03/2012.

27/03/2012: Ηράκλειο-Αθήνα με πλοίο (κατάστρωμα).

28/03/2012: Αθήνα-Πάτρα: Επίσκεψη στο κέντρο Μέσης Τάσης της ΔΕΗ. Επίσκεψη σε κατασκευαστικό Εργοστάσιο Φωτοβολταϊκών Πλαισίων. Διανυκτέρευση στην Πάτρα.

29/03/2012: Επίσκεψη στο φράγμα του Αχελώου για το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο. Διανυκτέρευση στην Πάτρα.

30/03/2012: Επιστροφή Αθήνα και επίσκεψη στη Motor Oil Hellas. Δεύτερη επίσκεψη θα γίνει με σχετική συζήτηση των παρόντων. Αναχώρηση για Ηράκλειο με πλοίο (κατάστρωμα).

31/03/2012: Ηράκλειο.

Θα είμαι Πάτρα, μηνάρια, κρυφτείτε ;ρ

My+body+is+ready.jpg

Θα επικοινωνήσω με τους υπόλοιπους μινάριδες να κανονίσουμε στο asap.

Δημοσ.

φρίκιασα όταν είδα το πρόγραμμα του Στατ ε. Αυτά είναι για 20χρονα Στατ, που βράζει το αίμα τους. Την ίδια μέρα επιστροφή από Πάτρα Αθήνα, επίσκεψη μότορόηλ, δεύτερη επίσκεψη (; ) και μπούλος για Κρήτη κατάστρωμα. Θα πεθάνεις στο κατάστρωμα ρε. Μην πας, πληζ, σε εξορκίζω.

Δημοσ.

θέλω κι εγώ να πάω μάηκονο κάποια στιγμή. Αλλά θα αργήσω μάλλον...

Η τσικουδιά τον παίρνει.

Θα πας οταν θα κυνηγας τα μικρα...

Δημοσ.

Εφυγε η μανα μου και πέρα από τα φαγητα που αφησε σε ψυγειο και καταψύκτη έχει γεμίσει τα 3 τελευταια ραφια του ψυγειου με φρουτα και λαχανικα... Συγκεκριμένα μέτρησα καμια 20ρια ακτιναδια (να μου αρεσαν κιολας..), 10 αχλάδια, αλλα τόσα μήλα, απειρα πορτοκάλια, 2 μαρουλια, 1 μπροκολο, πιπεριες, μανιτάρια, ντοματες, αγγουρια κλπ.. Εξω έχει αφήσει και καμια 10ρια μπανανες.. Τι σκατα να τα κανω εγω αυτα; Δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω να τα φαω πριν χαλάσουν ακόμα και 5 φρούτα τη μέρα να τρώω και να τρέφομαι μόνο με σαλατες.

Δημοσ.

Εφυγε η μανα μου και πέρα από τα φαγητα που αφησε σε ψυγειο και καταψύκτη έχει γεμίσει τα 3 τελευταια ραφια του ψυγειου με φρουτα και λαχανικα... Συγκεκριμένα μέτρησα καμια 20ρια ακτιναδια (να μου αρεσαν κιολας..), 10 αχλάδια, αλλα τόσα μήλα, απειρα πορτοκάλια, 2 μαρουλια, 1 μπροκολο, πιπεριες, μανιτάρια, ντοματες, αγγουρια κλπ.. Εξω έχει αφήσει και καμια 10ρια μπανανες.. Τι σκατα να τα κανω εγω αυτα; Δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω να τα φαω πριν χαλάσουν ακόμα και 5 φρούτα τη μέρα να τρώω και να τρέφομαι μόνο με σαλατες.

Να ρθω να τα παρω με 10ευρω ολα?

Δημοσ.

Τα τελευταια 4 χρόνια στη σχολη παταω (λεμε τωρα) για να δώσω μαθημα.. Να ταν μακρυα το μαναβικο να λεγα παει στο διαλο, απεναντι ειναι ομως.. Να ηταν τρόφιμα που αντεχουν να ελεγα ενταξει υπερέβαλε λιγακι....

Να ρθω να τα παρω με 10ευρω ολα?

Να ερθεις να σου δώσω τα αγγουρια (αχρησιμοποίητα).

Δημοσ.

Μανα φιλου του κανει φρουτοσαλατα και του δινει και 10 ευρω για να τη φαει.

Εγω οταν πηγα σπιτι του απλα με κερασε φρουτοσαλατα , χωρις να αναφερθει σε λεφτα , αυτο ειναι αδικο.

Να ερθεις να σου δώσω τα αγγουρια (αχρησιμοποίητα).

Χέλι τρως?

εχεις δοκιμασει?

Δημοσ.

Μανα φιλου του κανει φρουτοσαλατα και του δινει και 10 ευρω για να τη φαει.

Εγω οταν πηγα σπιτι του απλα με κερασε φρουτοσαλατα , χωρις να αναφερθει σε λεφτα , αυτο ειναι αδικο.

Θεούλης!

θέλω κι εγώ να πάω μάηκονο κάποια στιγμή. Αλλά θα αργήσω μάλλον...

ίσι πούιστς;

Τι χαλιέβς ικίθινις;

Δημοσ.

Ρε μαντραχαλαίοι... Έτσι όπως το πάτε θα τον στείλετε στη σχολή να βρει χορτοφάγες να τις ταίσει μπανάνες και αγγιούρια!

Όλοι να τον πάρετε του ζητάτε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...