YiN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Και ξέρω 'γω, από τον αέρα άνοιξε το παράθυρο στο πατάρι, κοπάνισε στο δάπεδο και έσπασε, και τώρα ανοίγει η πόρτα του παταριού, κάνει ρεύμα και ανοίγει και την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου. Και κοπανάνε τα πάντα όλα. Και εγώ θα κοιμηθώ εδώ απόψε. Μετά το αμάξι θα μου σηκώσουν και το σπίτι. φακ μαη λαηφ.
status Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 πφφ, ένας Σαλλλονικιός θα το έκανε να χτυπάει τον φραπέ με σέηκερ. Άσε που δεν έβαλε και πάγο. Η αρχή είναι το 1/2 του παντός ρε;ρ
athlios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δε κλειδωνουν καπως ολα αυτα; Ετσι αερα πατερα ανοιγουν ολα ;; Sent from my iPhone using Insomnia
YiN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δε κλειδωνουν καπως ολα αυτα; Ετσι αερα πατερα ανοιγουν ολα ;; Sent from my iPhone using Insomnia Η μπαλκονόπορτα στο δωμάτιο έχει πρόβλημα, δεν πιάνει καλά. Του παταριού δεν έχω ιδέα πως άνοιξε. Αλλά τώρα που έσπασε το τζάμι είναι αναγκαστικά ανοιχτό.
sugata Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Και ξέρω 'γω, από τον αέρα άνοιξε το παράθυρο στο πατάρι, κοπάνισε στο δάπεδο και έσπασε, και τώρα ανοίγει η πόρτα του παταριού, κάνει ρεύμα και ανοίγει και την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου. Και κοπανάνε τα πάντα όλα. Και εγώ θα κοιμηθώ εδώ απόψε. Μετά το αμάξι θα μου σηκώσουν και το σπίτι. φακ μαη λαηφ. πρέπει να φυσά, λίγο.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Και ξέρω 'γω, από τον αέρα άνοιξε το παράθυρο στο πατάρι, κοπάνισε στο δάπεδο και έσπασε, και τώρα ανοίγει η πόρτα του παταριού, κάνει ρεύμα και ανοίγει και την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου. Και κοπανάνε τα πάντα όλα. Και εγώ θα κοιμηθώ εδώ απόψε. Μετά το αμάξι θα μου σηκώσουν και το σπίτι. φακ μαη λαηφ. Στο παλιο μου σπίτι ανοιγαν οι μπαλκονόπορτες όποτε φυσουσε δυνατα.. Εκει που κοιμόσουν ξαφνικά μπαμ ανοιγε η μπαλκονόπορτα και πεταγόσουν μεσα στα σκοτάδια μεχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει. Τελικα εβαλα χαρτινα κιβώτια με βιβλία μπροστα στην καθε μπαλκονόπορτα και ησυχασα.
YiN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Στο παλιο μου σπίτι ανοιγαν οι μπαλκονόπορτες όποτε φυσουσε δυνατα.. Εκει που κοιμόσουν ξαφνικά μπαμ ανοιγε η μπαλκονόπορτα και πεταγόσουν μεσα στα σκοτάδια μεχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει. Τελικα εβαλα χαρτινα κιβώτια με βιβλία μπροστα στην καθε μπαλκονόπορτα και ησυχασα. Για εκεί με βλέπω. Θα βάλω ό,τι γκουμούτσα έχω από βιβλίο 'κει μπροστά.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Φροντισε να σφηνώσεις και ενα διπλωμένο χαρτι γιατι αν φυσαει πολύ θα τα παρασύρει σιγα-σιγα.. Φαινεται αδύνατο να καταφέρει ο αερας να σπρωξει μπαλκονόπορτα και βιβλία μαζι αλλα τα καταφέρνει.
gang Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 πρέπει να φυσά, λίγο. Άρχισα να καταριέμαι με το που κατέβηκα από το λεωφορείο σήμερα. Στην Πάτρα ίσα που ψιλόβρεχε να ούμε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ah fuck, χιονίζει...
status Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ah fuck, χιονίζει... Τράβα πνίξου ρε..σκέψου τους άστεγους.;ρ
athlios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ah fuck, χιονίζει... ΝΟ ΣΚΟΥΛ δηλαδη? ΓΟΥΑΟΥ!!!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχχα γαμημένοι πουριτανοί χαλάτε την πιάτσα γελάω με τα χάλια σας.... πιασ' της επιτέλους τον κώλο ρεεεε! όχι ρε! δεν ξύπνησα στραβα! τσιγγανιζάτσια
Προτεινόμενες αναρτήσεις