Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ξέρω 'γω, από τον αέρα άνοιξε το παράθυρο στο πατάρι, κοπάνισε στο δάπεδο και έσπασε, και τώρα ανοίγει η πόρτα του παταριού, κάνει ρεύμα και ανοίγει και την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου. Και κοπανάνε τα πάντα όλα.

Και εγώ θα κοιμηθώ εδώ απόψε. Μετά το αμάξι θα μου σηκώσουν και το σπίτι.

φακ μαη λαηφ.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

πφφ, ένας Σαλλλονικιός θα το έκανε να χτυπάει τον φραπέ με σέηκερ.

Άσε που δεν έβαλε και πάγο.

Η αρχή είναι το 1/2 του παντός ρε;ρ

Δημοσ.

Δε κλειδωνουν καπως ολα αυτα; Ετσι αερα πατερα ανοιγουν ολα ;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Η μπαλκονόπορτα στο δωμάτιο έχει πρόβλημα, δεν πιάνει καλά. Του παταριού δεν έχω ιδέα πως άνοιξε. Αλλά τώρα που έσπασε το τζάμι είναι αναγκαστικά ανοιχτό.

Δημοσ.

Και ξέρω 'γω, από τον αέρα άνοιξε το παράθυρο στο πατάρι, κοπάνισε στο δάπεδο και έσπασε, και τώρα ανοίγει η πόρτα του παταριού, κάνει ρεύμα και ανοίγει και την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου. Και κοπανάνε τα πάντα όλα.

φακ μαη λαηφ.

πρέπει να φυσά, λίγο.

Δημοσ.

φακ μαη λαηφ.

Στο παλιο μου σπίτι ανοιγαν οι μπαλκονόπορτες όποτε φυσουσε δυνατα.. Εκει που κοιμόσουν ξαφνικά μπαμ ανοιγε η μπαλκονόπορτα και πεταγόσουν μεσα στα σκοτάδια μεχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει. Τελικα εβαλα χαρτινα κιβώτια με βιβλία μπροστα στην καθε μπαλκονόπορτα και ησυχασα.

Δημοσ.

Στο παλιο μου σπίτι ανοιγαν οι μπαλκονόπορτες όποτε φυσουσε δυνατα.. Εκει που κοιμόσουν ξαφνικά μπαμ ανοιγε η μπαλκονόπορτα και πεταγόσουν μεσα στα σκοτάδια μεχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει. Τελικα εβαλα χαρτινα κιβώτια με βιβλία μπροστα στην καθε μπαλκονόπορτα και ησυχασα.

Για εκεί με βλέπω. Θα βάλω ό,τι γκουμούτσα έχω από βιβλίο 'κει μπροστά.

Δημοσ.

Φροντισε να σφηνώσεις και ενα διπλωμένο χαρτι γιατι αν φυσαει πολύ θα τα παρασύρει σιγα-σιγα.. Φαινεται αδύνατο να καταφέρει ο αερας να σπρωξει μπαλκονόπορτα και βιβλία μαζι αλλα τα καταφέρνει.

Δημοσ.

πρέπει να φυσά, λίγο.

Άρχισα να καταριέμαι με το που κατέβηκα από το λεωφορείο σήμερα. Στην Πάτρα ίσα που ψιλόβρεχε να ούμε..

Δημοσ.

χαχαχχα

γαμημένοι πουριτανοί χαλάτε την πιάτσα

γελάω με τα χάλια σας....

πιασ' της επιτέλους τον κώλο ρεεεε!

όχι ρε! δεν ξύπνησα στραβα!

τσιγγανιζάτσια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...