athlios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Γιατι δε σε μπζηνει ελευθερο τα χριστουγεννα?
salliara Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Γιατι δε σε μπζηνει ελευθερο τα χριστουγεννα? ιτς α τραπ. οχι.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 η Σαλαμυκονος που βρισκεται?Λιγο νοτιοτερο της Γαυδου κ ελαφρως βορειοτερα του Ορμενιου?Σωστα λεω?
Dark_son20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 η Σαλαμυκονος είναι slang των ναυτών του ναυστάθμου για τη Σαλαμίνα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 η Σαλαμυκονος είναι slang των ναυτών του ναυστάθμου για τη Σαλαμίνα δεν τα ξερω αυτα,μοδιστρα ημουν
salliara Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τοξοαγαπημενε τι θα γινει θα παρουμε κανα ματι?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τοξοαγαπημενε τι θα γινει θα παρουμε κανα ματι? σε μενα τα λες?αφου ο αθλιος κανει τον κινεζο.Ουτε μια γυμνη φωτο του μου εχει στειλει τοξο εχεις μεγαλο σπιτι στο λονδινο; αμε,αμε.Ερχεσαι?τηλ κ γυμνη φωτο πληζ
athlios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τι να την κανεις την φωτο ρε αυνάνα. Τι να ρθω τρελος εισαι. Να σου φορτωσω σταφ θελω.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τι να την κανεις την φωτο ρε αυνάνα. Τι να ρθω τρελος εισαι. Να σου φορτωσω σταφ θελω. Πως κανω ιγκνορ χρηστη να μην βλεπω τα ποστ του?
athlios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πως κανω ιγκνορ χρηστη να μην βλεπω τα ποστ του?
black_widow Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Και μόνο από τα posts της και γουρούνα στο σακί να είναι εγκρίνεται Thanks , σου χρωστάω ένα κέρασμα ... όταααν θα έχω λεφτά. wtf? άπω πότε? όταν την είδαν οι γονείς μου με ρώτησαν αν είναι από τον βορά Δεν είμαι κοκκινομάλλα πια , έχουν γίνει καστανά τα μαλλιά μου αλλά και πάλι κάτασπρη παραμένω . Το σώμα μόνο θεωρείται μεσογειακό. Ψάχνω να βρω το ιδανικό κόκκινο για το χειμώνα . Αυτηνής http://www.imdb.com/name/nm1297015/ μου αρέσουν όλες οι αποχρώσεις , ζηλεύω Μέχρι να έρθουν οι δικοί μου δεν μπόρεσα να δω την ταινία , πάω να τη συνεχίσω τώρα . Ο Σίφης κοίταγε γύρω γύρω φρικαρισμένος λες και είχε δει φάντασμα ένα πράγμα. Και τώρα που έχουν έρθει ακόμα τα ίδια κάνει ( ότι σε μεγάλο βαθμό βέβαια). Τι φρίκες έφαγε το σκυλί ; Καλά πάτε και κάνετε μπάνιο Σαλαμύκονο ; Από το 2009 στις μετρήσεις είχε βγει ακατάλληλη , φέτος και η Αίγινα ( που πολύς κόσμος πάει περιέργως φέτος ).
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 συνεχως με αναβει ο αθλιος.Μολις τον φαντασιωθηκα να του κανω ες εντ εμ...
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 συνεχως με αναβει ο αθλιος.Μολις τον φαντασιωθηκα να του κανω ες εντ εμ... υπαρχει αρσενικο εδω μεσα που να ΜΗΝ του την εχεις πεσει? ελα πες σοβαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις