Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εγω πριν λίγες μέρες ειχα ζητήσει το κινητό απο μια άγνωστη που την είδα εκει που περπάταγα και μου γυάλισε και μου λέει θα φωνάξω την αστυνομία! και άρχισε να τρέχει :mellow:

μάλλον επειδή ήταν βράδυ σε στάση που δεν παιρνούσε ψυχή και ήμουν και ντυμένος στα μαυρα με σκουφί και κουκούλα νόμισε οτι έλεγα για την συσκευή :huh:

πάντως για κάποιο λόγο οι άγνωστοι ειναι επιφιλακτικοί μαζι μου , οι γριές πχ μαζευουν την τσάντα τους και την σφίγγουν και γενικά άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας με κοιτάνε με στραβό μάτι τον κακο τους τον καιρο θα πω :mad:

Θες να σε ενημερώσουμε όταν θα σε μαγνητοσκοπούμε ή καλύτερα να μην ξέρεις και να είσαι ανυποψίαστος?

Δημοσ.

Οχι, αντρας

αντρας εισαι??

εμενα εχει τυχει σε αδειο δρομο κατι γριες μολις με ειδαν αλλαξαν πεζοδρομιο και αρχισαν να πηγαινουν γρηγορα σαν να ηθελαν να με αποφυγουν...ελεος

Δημοσ.

Λουσι μην μου ξανανακατεψεις το στομαχι με ατυχη προξενια ελεος .Τι ειμαι η δεσποινις ετων 39 ; κουτσοι στραβοι στον αγιο Παντελέημονα;

Δεν έχω ιδέα τι λες. Δε θέλω να έχω.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα τι λες. Δε θέλω να έχω.

Ουτε εγω θελω να εχω , αν θελησω θα σε ειδοποιησω και θα σου πω συγκεκριμενα..

Δημοσ.

ολος ο κοσμος φοβαται τωρα πια στον δρομο

εχει συμβει και σε εμενα κατι παρομοιο

Εμένα στο δρόμο μου χαμογελάνε. Το παν είναι να τρως μαρούλι και να τους χαμογελάς και εσύ...

Δημοσ.

Εμένα στο δρόμο μου χαμογελάνε. Το παν είναι να τρως μαρούλι και να τους χαμογελάς και εσύ...

Μηπως εχεις κατι αστειο πανω σου; :shock:

Δημοσ.

Αστειάκι ήταν saya ... μαρούλι... δόντι... χαμόγελο... :)

Κάτι αστείο πάνω μου; Ξερωγω... μπα. Γοριλοφέρνω, οπότε και εμένα ο κόσμος με αντιμετωπίζει με μία μικρή συστολή, στην αρχή. Μετά καταλαβαίνουν ότι είμαι πιωμένος και ανοίγονται.

Δημοσ.

Κοίταζα μόλις τώρα φωτογραφία ενός κοριτσιού, και δεν ξέρω αν φταίει ότι ήμουν κοντά στην οθόνη και αληθόρισα λίγο αλλά όπως χαμογέλαγε σαν να με είδε και χαμογέλασε περισσότερο. Χαμογέλασα και γω και συνεχίσαμε για λίγο απανωτά χαμόγελα αμηχανίας, το ένα μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Πολύ ψυχεδελικό, ένα όμορφο πράγμα. Θυμήθηκα ότι μου έχει συμβεί μια ακόμα φορά, μπορεί και να ήταν με την ίδια :lol:

Κατά τα άλλα, προσπαθούσα σήμερα να βάλω ένα τραπέζι μέσα σε ένα δωμάτιο, και δεν χώραγε από την πόρτα. Αναγκάστηκα να ξυλώσω την μια πλευρά της κάσας η οποία έφυγε μαζί με τον σοβά και καθόμουν μετά βραδυάτικα να μπαλώσω τον τοίχο...

Δημοσ.

Όχι ρε δεν ήταν, αφού δεν χώραγε ούτε από την ανάποδη, ούτε από το πλάι, έβρισκε στο πόδι αλλιώς δεν θα έριχνα την κάσα.

Όχι δεν ήταν, ήταν από fb. Για κάτι τέτοια πάντως θα έπιανα άνετα το lsd

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...