pappous_soulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς να είμαι ειδικός, μάλλον φταίει το τροφοδοτικό.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τα δοκιμασα αυτα, τελικά ήπια καφε και λύθηκε.
caution Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ρε τι φραπέ φτιάχνω ρε! ΑΑ ρε Λέντζο - έλα να σε μάθω...!
athlios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Οι καστοριανοι τι προβλημα εχουν και δεν εχουν φωτα στις τουαλετες;; Sent from my iPhone using Insomnia
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ωραία ήταν σήμερα άνοιξη
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ναι... αλλά προτίμησα τη βόλτα στη παραλία. κρίμα που έχουν τα έργα...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Οι καστοριανοι τι προβλημα εχουν και δεν εχουν φωτα στις τουαλετες;; Sent from my iPhone using Insomnia εγω είμαι μισός καστοριανός,αλλά το φως στο WC πάντα το ανοίγω
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 χαλαρος αφου εχω ριξει κατι παναγιες το μεσημερι σε κοσμο μπαινω στο αμαξακι να παω πλαισιο για φωτογραφικο χαρτι και τα σχετικα [με μια 1190 παρκαρισμενη εξω απο το πλαισιο] ετσι οπως οδηγαω για καποιο ανεξηγητο λογο κοιταω δεξια και βλεπω μια γκομενα ποιοτητα ψιλη, λιγνη μελαχροινη, peacoat, violencello στην πλατη φυσικα παγοκολωνα αλλα για αυτην εκανα οτι εκανε ο τυπας απο το 1.21 και μετα http://www.youtube.c...h?v=04Uuarao5hM
nicoc89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 εγω πριν λίγες μέρες ειχα ζητήσει το κινητό απο μια άγνωστη που την είδα εκει που περπάταγα και μου γυάλισε και μου λέει θα φωνάξω την αστυνομία! και άρχισε να τρέχει μάλλον επειδή ήταν βράδυ σε στάση που δεν παιρνούσε ψυχή και ήμουν και ντυμένος στα μαυρα με σκουφί και κουκούλα νόμισε οτι έλεγα για την συσκευή πάντως για κάποιο λόγο οι άγνωστοι ειναι επιφιλακτικοί μαζι μου , οι γριές πχ μαζευουν την τσάντα τους και την σφίγγουν και γενικά άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας με κοιτάνε με στραβό μάτι τον κακο τους τον καιρο θα πω
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 εγω πριν λίγες μέρες ειχα ζητήσει το κινητό απο μια άγνωστη που την είδα εκει που περπάταγα και μου γυάλισε και μου λέει θα φωνάξω την αστυνομία! και άρχισε να τρέχει μάλλον επειδή ήταν βράδυ σε στάση που δεν παιρνούσε ψυχή και ήμουν και ντυμένος στα μαυρα με σκουφί και κουκούλα νόμισε οτι έλεγα για την συσκευή πάντως για κάποιο λόγο οι άγνωστοι ειναι επιφιλακτικοί μαζι μου , οι γριές πχ μαζευουν την τσάντα τους και την σφίγγουν και γενικά άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας με κοιτάνε με στραβό μάτι τον κακο τους τον καιρο θα πω ολος ο κοσμος φοβαται τωρα πια στον δρομο εχει συμβει και σε εμενα κατι παρομοιο
saya Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Λουσι μην μου ξανανακατεψεις το στομαχι με ατυχη προξενια ελεος .Τι ειμαι η δεσποινις ετων 39 ; κουτσοι στραβοι στον αγιο Παντελέημονα;
nicoc89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Λουσι μην μου ξανανακατεψεις το στομαχι με ατυχη προξενια ελεος .Τι ειμαι η δεσποινις ετων 39 ; κουτσοι στραβοι στον αγιο Παντελέημονα; θηλυκια είσαι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις