Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Οι καστοριανοι τι προβλημα εχουν και δεν εχουν φωτα στις τουαλετες;;

Sent from my iPhone using Insomnia

εγω είμαι μισός καστοριανός,αλλά το φως στο WC πάντα το ανοίγω

Δημοσ.

χαλαρος

αφου εχω ριξει κατι παναγιες το μεσημερι σε κοσμο

μπαινω στο αμαξακι να παω πλαισιο για φωτογραφικο χαρτι και τα σχετικα [με μια 1190 παρκαρισμενη εξω απο το πλαισιο]

ετσι οπως οδηγαω για καποιο ανεξηγητο λογο κοιταω δεξια και βλεπω μια γκομενα ποιοτητα

ψιλη, λιγνη μελαχροινη, peacoat, violencello στην πλατη

φυσικα παγοκολωνα αλλα για αυτην εκανα οτι εκανε ο τυπας απο το

1.21 και μετα

Δημοσ.

εγω πριν λίγες μέρες ειχα ζητήσει το κινητό απο μια άγνωστη που την είδα εκει που περπάταγα και μου γυάλισε και μου λέει θα φωνάξω την αστυνομία! και άρχισε να τρέχει :mellow:

μάλλον επειδή ήταν βράδυ σε στάση που δεν παιρνούσε ψυχή και ήμουν και ντυμένος στα μαυρα με σκουφί και κουκούλα νόμισε οτι έλεγα για την συσκευή :huh:

πάντως για κάποιο λόγο οι άγνωστοι ειναι επιφιλακτικοί μαζι μου , οι γριές πχ μαζευουν την τσάντα τους και την σφίγγουν και γενικά άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας με κοιτάνε με στραβό μάτι τον κακο τους τον καιρο θα πω :mad:

Δημοσ.

εγω πριν λίγες μέρες ειχα ζητήσει το κινητό απο μια άγνωστη που την είδα εκει που περπάταγα και μου γυάλισε και μου λέει θα φωνάξω την αστυνομία! και άρχισε να τρέχει :mellow:

μάλλον επειδή ήταν βράδυ σε στάση που δεν παιρνούσε ψυχή και ήμουν και ντυμένος στα μαυρα με σκουφί και κουκούλα νόμισε οτι έλεγα για την συσκευή :huh:

πάντως για κάποιο λόγο οι άγνωστοι ειναι επιφιλακτικοί μαζι μου , οι γριές πχ μαζευουν την τσάντα τους και την σφίγγουν και γενικά άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας με κοιτάνε με στραβό μάτι τον κακο τους τον καιρο θα πω :mad:

ολος ο κοσμος φοβαται τωρα πια στον δρομο

εχει συμβει και σε εμενα κατι παρομοιο

Δημοσ.

Λουσι μην μου ξανανακατεψεις το στομαχι με ατυχη προξενια ελεος .Τι ειμαι η δεσποινις ετων 39 ; κουτσοι στραβοι στον αγιο Παντελέημονα;

Δημοσ.

Λουσι μην μου ξανανακατεψεις το στομαχι με ατυχη προξενια ελεος .Τι ειμαι η δεσποινις ετων 39 ; κουτσοι στραβοι στον αγιο Παντελέημονα;

θηλυκια είσαι ? :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...