Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ρε μαλάκες θυμάστε την τύπισα που σας έλεγα πριν λίγο καιρό που μου ειχε πει μετά η σκαλυ οτι είμαι αισθηματίας του κώλου;

Πρωι πρωι παω να ανοιξω να δωσουν ενα μαθημα και την πετυχαινω Jack of Spades (φαντης μπαστούνι) και είπαμε 2 κουβέντες.

Πέρασαν πολλά χρόνια από το 2002 γμτ..

Τότε ήταν πιπινι, 18, το ίδιο κι εγώ.

Αλλά still ματάρες.

Δημοσ.

Πηγαίνω μάρκετ σήμερα 9 το πρωί και γίνεται της καριόλας..500 άτομα τουλάχιστον.Λεω τι σκατά γίνεται;Πάω να πάρω αλαντικά που ήθελα είχε ένα μπούγιο μπροστά από τα ψυγεία περιμέναν να ανοίξει η πόρτα της αποθήκης.Στα ψυγεία κανένας.Πάω παίρνω τα αλλαντικά κύριος αφού μόνο εγώ ήμουν για αλλαντικά και ρωτάω την υπάλληλο τι είναι σήμερα και έχει τόσο κόσμο από τις 9 το πρωί καθημερινή κιόλας;Αργία;Μου λέει ποιές 9 το πρωι.Ήρθαμε για δουλειά και είχε ουρά απέξω πριν ανοίξουμε.Έχουμε το χαρτί κουζίνας 1 ευρώ εδώ και 3 μέρες και γίνεται χαμός.Σήμερα είναι τελευταία μέρα.

Ανοίγει η πόρτα της αποθήκης και ήταν το Ζέβα το μεγάλο το ρολό.ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.Γιαγιάδες,παππούδες να σπρόχνωνται και να χτυπιούνται ποιός θα πάρει πιο πολλά.Τους κάνει πίσω ο υπάλληλος και λέει ΑΠΟ 3 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ ΟΛΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.Ξεκινάνε μετά και δίνουν 3 3 στον καθένα.Λέω θα πάρω και εγώ αφού είμαι εδώ.Και να γίνεται ΧΑΜΟΣ.Να σπρώχνουν γιαγιάδες να χωθούν,να παίρνουν 3 να τα πηγαίνουν πίσω και να ξαναχώνονται στο μπούγιο.Της κακομοίρας.Μετά από μισή ώρα πήρα και εγώ 3 και έφυγα.

Που φτάσαμε γαμώ;;;Που να ήταν και φαί.

Και ήταν μεγάλο γειτονικό μάρκετ.Ούτε καρφούρ,ούτε εκτός πόλης μεγάλο υποκατάστημα ούτε τίποτα.My Market μεγάλούτσικο γειτονικό.

Δημοσ.

έπρεπε να ήμουν εκεί να πάταγα ενα κλανίδι να αφήνανε τα χαρτιά και να τρέχανε στα καταφύγια

Link ^_^ :lol: :lol:

αυτό τον τύπο θέλω να τον γνωρίσω απο κοντά

θα του βαφτίσω και το πρώτο του παιδί οταν κάνει :lol:

Δημοσ.

Εγώ απλά θέλω να του κάνω κακό ^_^

Δημοσ.

Κάθε άλλο. Συμπληρώνω μητρώα στο χέρι, για τη δουλειά.

Όχι σε πέτρινη πλάκα με σφυρί και καλέμι πιστεύω.;ρ

Δημοσ.

έπρεπε να ήμουν εκεί να πάταγα ενα κλανίδι να αφήνανε τα χαρτιά και να τρέχανε στα καταφύγια

Link ^_^ :lol: :lol:

Τι γαμημένο πλάσμα είναι αυτό ρε φίλε?

Ξύπνησα πριν 10 λεπτά και ειλικρινά μου δημιούργησε νεύρα για την υπόλοιπη μέρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...