Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

είδα ενα όνειρο πως ζουσα στη Σελήνη

πως έτρωγα αηδιανθούς βρωμιά και πλαστελίνη

πως είχα μύτη δίμετρη και μάτια εικοσιτρία

βγαλμένο μίσος έσπερνα δεν μου αρέσει το κρυο το πρωί ελεος ποια πάω στη στάση και ανυπομονώ να έρθει το λεωφορείο .. άντε να έρθει το καλοκαιράκι να γουστάρουμε με κοντομάνικα ...

Δημοσ.

είδα ενα όνειρο πως ζουσα στη Σελήνη

πως έτρωγα αηδιανθούς βρωμιά και πλαστελίνη

πως είχα μύτη δίμετρη και μάτια εικοσιτρία

βγαλμένο μίσος έσπερνα δεν μου αρέσει το κρυο το πρωί ελεος ποια πάω στη στάση και ανυπομονώ να έρθει το λεωφορείο .. άντε να έρθει το καλοκαιράκι να γουστάρουμε με κοντομάνικα ...

πήρα την ΟΟΤ πρέζα μου για σήμερα!

ευχαριστώ και καλημέρα!

:-D :-D

Δημοσ.

...άντε να έρθει το καλοκαιράκι να γουστάρουμε με κοντομάνικα ...

και με τα λιλία των κοριτσιώνε,Θεεέ μου!(δεν είναι εκτυπωτικό λάθος,δικός μου θεός είναι όπως θέλω τόνε γράφω...)

Δημοσ.

και με :devil:τα λιλία των κοριτσιώνε ,Θεεέ μου!(δεν είναι εκτυπωτικό λάθος,δικός μου θεός είναι όπως θέλω τόνε γράφω...)

ναι ! τα βγάζουν τσάρκα :devil: :devil:

Δημοσ.

το πρωί στο λεωφορείο βάραγα ντάγκλες και όπως είχε ζέστα κοιμήθηκα για κανα 5λεπτο και ειδα οτι ήμουν ο τιτανικός και πήγα να φύγω απο την καρέκλα για να αποφύγω το παγόβουνο και φωνάζω ΣΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ!!! και ξυπνάω και με κοίταγε μια γριά λες και της σκότωσα τη μάνα :mellow:

η γριά πρέπει να ήταν μόρα , να μπήκε στο όνειρο μου και να έγινε παγόβουνο για να μου το χαλάσει :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Απο δω και στο εξής θα χω στη ζώνη μου δεμένο ενα αφρικάνικο κατσαριδάκι να με προστατεύει σαν αυτό που βάζανε οι ιθαγενείς στις μούμιες , το χω δει σε ενα περιοδικό με μεταφυσικά ήδη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...