Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 οι Μετάλικα θα διασκευάσουν Πλιάτσικα ο δίσκος θα λέγεται Μετάλτσικα
athlios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεε!
gang Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΡΕ ΜΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ φωνάζεις...
nicoc89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 είδα ενα όνειρο πως ζουσα στη Σελήνη πως έτρωγα αηδιανθούς βρωμιά και πλαστελίνη πως είχα μύτη δίμετρη και μάτια εικοσιτρία βγαλμένο μίσος έσπερνα δεν μου αρέσει το κρυο το πρωί ελεος ποια πάω στη στάση και ανυπομονώ να έρθει το λεωφορείο .. άντε να έρθει το καλοκαιράκι να γουστάρουμε με κοντομάνικα ...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 είδα ενα όνειρο πως ζουσα στη Σελήνη πως έτρωγα αηδιανθούς βρωμιά και πλαστελίνη πως είχα μύτη δίμετρη και μάτια εικοσιτρία βγαλμένο μίσος έσπερνα δεν μου αρέσει το κρυο το πρωί ελεος ποια πάω στη στάση και ανυπομονώ να έρθει το λεωφορείο .. άντε να έρθει το καλοκαιράκι να γουστάρουμε με κοντομάνικα ... πήρα την ΟΟΤ πρέζα μου για σήμερα! ευχαριστώ και καλημέρα! :-D
athlios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8de2W3rtZsAa
pamelouketo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ...άντε να έρθει το καλοκαιράκι να γουστάρουμε με κοντομάνικα ... και με τα λιλία των κοριτσιώνε,Θεεέ μου!(δεν είναι εκτυπωτικό λάθος,δικός μου θεός είναι όπως θέλω τόνε γράφω...)
nicoc89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 και με τα λιλία των κοριτσιώνε ,Θεεέ μου!(δεν είναι εκτυπωτικό λάθος,δικός μου θεός είναι όπως θέλω τόνε γράφω...) ναι ! τα βγάζουν τσάρκα :devil:
nicoc89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 το πρωί στο λεωφορείο βάραγα ντάγκλες και όπως είχε ζέστα κοιμήθηκα για κανα 5λεπτο και ειδα οτι ήμουν ο τιτανικός και πήγα να φύγω απο την καρέκλα για να αποφύγω το παγόβουνο και φωνάζω ΣΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ!!! και ξυπνάω και με κοίταγε μια γριά λες και της σκότωσα τη μάνα η γριά πρέπει να ήταν μόρα , να μπήκε στο όνειρο μου και να έγινε παγόβουνο για να μου το χαλάσει :ph34r: :ph34r: Απο δω και στο εξής θα χω στη ζώνη μου δεμένο ενα αφρικάνικο κατσαριδάκι να με προστατεύει σαν αυτό που βάζανε οι ιθαγενείς στις μούμιες , το χω δει σε ενα περιοδικό με μεταφυσικά ήδη
viper2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 μερες http://www.beatport.com/track/mood-setting-original-mix/3188808
Προτεινόμενες αναρτήσεις