Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ανοιγουν το γιουπορν?

παυλιντα επρεπε να ερθεις σημερα παραλια.

ναι υπαρχουν. κατι ξαδερφια μου.θελω πρωτα να χασω 5-6-7 κιλα και μετα να βγω στην παραλια. διπλα σου αλλωστε θα ενιωθα πολυ μειονεκτικα

Δημοσ.

ω καλα. +1--- για ψωλοκρυο , μυρωδια καμμενου ξυλου και καλτσα χοντρη [γυμνος απο την καλτσα και πανω] και το βιβλιο με τα παραμυθια στο χερι.

και τα καλοσυνατα παιδακια να σε ξυπνανε για τα καλλαντα.

Και να περιμένεις τους τοξοκάντζαρους.

το αυτό. με την τσιμπλα στο μάτι το πρωι το ίδιο έλεγα.

Να μασταν σε εναν ξενωνα πετρινο, τιγκα χιονι εξω, να πίναμε ολη μερα, και να παίζαμε μπριριμπα μπροστα στο τζάκι με τις χουχουλιάρικες κάλτσες μας! ;)

Μ'έφτιαξες. Ψήσου για Χριστούγεννα στην Αθήνα. Ο Λούσι έχει τζάκι. Για χιόνι δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε.

Δημοσ.

Δεν αντεχω τον αθεμιτο ανταγωνισμο απο την παβλιντα.Θα καταρευσω

Αφού ειπαμε. Έχεις λέγειν εσύ.

Δημοσ.

Και να περιμένεις τους τοξοκάντζαρους.

creepy.

Eφερα εικονα στο μυαλο μου. και ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΚΟΥΧΓΚΟΥΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δεν αντεχω τον αθεμιτο ανταγωνισμο απο την παβλιντα.Θα καταρευσω

λυπαμαι. ο καλυτερος κερδιζει

Παιδια, οποιος τον εχει μικροτερο κερδιζει. να ξερετε.

Δημοσ.

Μ'έφτιαξες. Ψήσου για Χριστούγεννα στην Αθήνα. Ο Λούσι έχει τζάκι. Για χιόνι δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε.

ονειρευόμουν κάτι πιο μαγικό, οπως πχ ενα βουνό βρε αδερφέ. Δεν ντε και καλα να παμε αλπεις, παμε εστω εναν ολυμπο, εναν γραμμο, κατι! ΑΑΑΑΑΧΧΧ

ΘΕΛΩ

Δημοσ.

ονειρευόμουν κάτι πιο μαγικό, οπως πχ ενα βουνό βρε αδερφέ. Δεν ντε και καλα να παμε αλπεις, παμε εστω εναν ολυμπο, εναν γραμμο, κατι! ΑΑΑΑΑΧΧΧ

ΘΕΛΩ

Ε πάμε κανα βουνό. Δε θα τα χαλάσουμε εκεί ρε παιδίμ.

ναι αλλα ο Αθλιος με κομπλαρει,χανω τα λογια μου

Γουστάρεις σεξ με κάλτσες ε.

Δημοσ.

ΘΕΛΩ

και γω λεω να παω στο πατρικο μου φετος.

Δημοσ.

Α, χειμώνας. Ζεστές πιτζάμες και αναπαυτικότατες παντόφλες σε σχήμα ζώου που πιάνουν όλο το πόδι. Μμμμ.

Δημοσ.

Για χιόνι δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε.

Συγνωμη,αλλα μολις υπονοησες οτι η θερμοτερη πολη της Ευρωπης το καλοκαιρι ενδεχεται κ να χιονιστει?Οχι δλδ για πες,αυτο υποννοησες η απλα ηταν ενα σλιπ που υποσχεσαι οτι δεν θα ξανακανεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...