Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κλειδωσαν το Θεσσαλονικη Αθηνα πανω που ετοιμαζα επικ ποστ. Σεις χανετε!!...

Θεσσαλονικιος θα το εκανε...

Δημοσ.

Είναι ακριβή ρε η κόκα,μετά θα κάνει παρανομίες για να γίνει.Άσε που η κρυσταλλική σκόνη θα του γαμήσει το άνω αναπνευστικό,θα φτάσει μέχρι ευσταχιανή,έχεις δει φωτόζ από χρόνιους κοκάκηδες;Σα τους νικοτινομανείς ένα πράμα,που έχουν από κάτω απ' το καρύτζαφλο καλαμάκι για να ανασαίνουν και εκεί μοντάρουν τσιγάρο...

Δημοσ.

Οχι, η απορια ειναι να παρω φρεντο ή καμια σοκολατα για το 5ωρο μαθηματων που με περιμενει?

Φρεντο για να αντεξεις ..

Και γιατι λεμε τετοιες μλκιες μεσημεριατικα?

Απλα μου κανει εντρπωση πως το εξωτικο φρουτο εχει γεμισει ορισμενα μερη ..δλδ εγω που δεν ξερω κανεναν τετοιο και ξερω αρκετο κοσμο μου κανει εντυπωση . Σαν να ζω σε αλλον πλανητη.

Δημοσ.

Πρωτα από ολα ότι αποκλειεται να ειχε 780 ευρω και 2ον ότι στις προσφορες του μουλτιραμα ο Dell ι5 me 500ευρω μου φαινεται καλύτερος.

I second that

Δημοσ.

Πρωτα από ολα ότι αποκλειεται να ειχε 780 ευρω και 2ον ότι στις προσφορες του μουλτιραμα ο Dell ι5 me 500ευρω μου φαινεται καλύτερος.

Ναι, 780 αποκλείετε να είχε.

Το θέμα είναι πως τα Dell εκείνα είναι 15+ ίντσες. Λέω για κάτι μικρότερο αυτή την φορά.

Δημοσ.

είδα ενα κοριτσάκι με σπίρτα να πουλάει σε φανάρια χθες το βράδυ ηταν σκοτινα και νόμιζα οτι ειναι παιδί και σε μια δόση λιγο πριν ανάψει το φανάρι κανει "ΕΕχεχεχε" και ήταν η γρια απο το Χανι και την Γρέτσελ υπνικη παράλυση ήταν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...