Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 εμενα ΑΤΙ ηταν οταν την πηρα, ΕΝΤΑΞΕΙΙΙΙ? παππου ακομη στρεητ ειμαι. αλλιως θα ειχα κατακτησει τον γκοζμο.
viper2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τι στον π#%@% εχει παθει ο κοσμος και φορτωνει στους παντες τα προβληματα του...?
viper2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 δεν μπορουσε να τους ψεκασει με ηρεμιστικά?
viper2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 αμην και ποτε μου ηρθε κουτι amazon [τεραστιο] με μια τεραστα τρυπα... to panik or not...
saya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Παντως τελειως ασχετο ολο αυτο , μου κανει εντυπωση το τι συμβαινει με το ιντερνετ και τους ακροδεξιους. Βλεπεις πχ σε καποια σαιτ εφημεριδων, που επιτρεπεται να ψηφισεις να υπαρχπυν σε αποψεις ακροδεξιες τυπου σκοτωστε τους Αλβανους 100 ψηφοι. Βεβαια σε πολλες τετοιες εφημεριδες αν φορτωσεις την ιδια σελιδα σε ιντερνετ εξπλορερ, φαιρφοξ, χρομ , οπερα και παει λεγοντας μπορεις να ψηφισεις 4 φορες και παει λεγοντας.. δεν μπορω να καταλαβω αλλιως πως γινεται ενα τοσο μικρο ποσοστο 1% ειναι η χρυση αυγη στις δημοσκοπησεις; Να εμφανιζεται ως πλειοψηφεια σε καποια σαιτ παρα καποιοι ουσιαστικα να εχουν διπλους λογαριασμους. Πες υπαρχει στατιστικο λαθος και δεν ειναι 2 να ειναι 3 στους 100 που ψηφισαν.. οκ αλλα να μην ειναι δυο να 100 στους 200 δεν βγαινει. Ποσο στατιστικο λαθος πια; ΅Ειπα και εγω τον πονο μ..δλδ οχι τιποτα αλλο ας εμφανιζονται και χιλιοι αν δεν βαριουνται. Απλα μην μας τρελανουν τελειως και νομιζουν οτι δεν το καταλαβαινουμε..
FilipposMD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Παντως τελειως ασχετο ολο αυτο , μου κανει εντυπωση το τι συμβαινει με το ιντερνετ και τους ακροδεξιους. Βλεπεις πχ σε καποια σαιτ εφημεριδων, που επιτρεπεται να ψηφισεις να υπαρχπυν σε αποψεις ακροδεξιες τυπου σκοτωστε τους Αλβανους 100 ψηφοι. Βεβαια σε πολλες τετοιες εφημεριδες αν φορτωσεις την ιδια σελιδα σε ιντερνετ εξπλορερ, φαιρφοξ, χρομ , οπερα και παει λεγοντας μπορεις να ψηφισεις 4 φορες και παει λεγοντας.. δεν μπορω να καταλαβω αλλιως πως γινεται ενα τοσο μικρο ποσοστο 1% ειναι η χρυση αυγη στις δημοσκοπησεις; Να εμφανιζεται ως πλειοψηφεια σε καποια σαιτ παρα καποιοι ουσιαστικα να εχουν διπλους λογαριασμους. Πες υπαρχει στατιστικο λαθος και δεν ειναι 2 να ειναι 3 στους 100 που ψηφισαν.. οκ αλλα να μην ειναι δυο να 100 στους 200 δεν βγαινει. Ποσο στατιστικο λαθος πια; ΅Ειπα και εγω τον πονο μ..δλδ οχι τιποτα αλλο ας εμφανιζονται και χιλιοι αν δεν βαριουνται. Απλα μην μας τρελανουν τελειως και νομιζουν οτι δεν το καταλαβαινουμε.. To 1% του ελληνικού πληθυσμού είναι 100 χιλιάδες άτομα. Οι ψήφοι στο ίντερνετ δεν βγαίνουν σε αντιπροσωπευτικό δείγμα. Από τους 100 χιλιάδες, άνετα κάνουν ένα ντου 200 άτομα σε ένα site.
saya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Για να μην ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα πρεπει να ειναι σαιτ συγκεκριμενων αποψεων . Πχ στο σαιτ του ολυμπιακου αν ρωτησεις ποια ειναι η καλυτερη ομαδα θα βγει ο ολυμπιακος. Αν ρωτησεις εδω ομως και βγει διαφορα 90% ε ολο και κατι θα παιζει..γενικα δεν εχω καανενα προβλημα με καμια αποψη . Δεν με ενοχλουν οι αποψεις κανενος απλα οταν βλεπεις σε καποια σαιτ αυτοι που επρεπε να ειναι το 1% αντε το 5% δηλαδη στους 50 πο λενε την αποψη τους να ειναι το πολυ δυο ..να εμφανιζονται οι 45 να εχουν αυτην την αποψη εκει κατι παιζει. Μαθηματικα δεν βγαινει αλλιως.
thanocaster Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Στο ίντερνετ μπορούν να ψηφίσουν και οι 5χρονοι. Επίσης, δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις με διαφορετικό browser. Μπορείς απλά να καθαρίζεις την cache σου. Αλλά πλέον δουλεύει και με ip οπότε πρέπει να κάνεις reset και το ρούτερ σου.
athlios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Και γιατι λεμε τετοιες μλκιες μεσημεριατικα?
status Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 εμενα ΑΤΙ ηταν οταν την πηρα, ΕΝΤΑΞΕΙΙΙΙ? παππου ακομη στρεητ ειμαι. αλλιως θα ειχα κατακτησει τον γκοζμο. Πως πήγε το μάθημα; ;ρ
thanocaster Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Και γιατι λεμε τετοιες μλκιες μεσημεριατικα? Ποια η άποψή σου για την ποιότητα των ποστ του μπλα μπλα;
athlios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Οχι, η απορια ειναι να παρω φρεντο ή καμια σοκολατα για το 5ωρο μαθηματων που με περιμενει?
Chrisxxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Κλειδωσαν το Θεσσαλονικη Αθηνα πανω που ετοιμαζα επικ ποστ. Σεις χανετε!!...
Προτεινόμενες αναρτήσεις