athlios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Lefter συνεχισε ετσι .... Βδομαδα και γενεθλιο θα το πασ. να τη χαιρεσαι και αμα μεγαλωσει να μη τσιγγουνευεσαι. Να το δινεις το κοριτσι να πηγαινει ΠΑΟΛΑ να γιορταζει. δυσκολη μερα η σημερινη... αυτο ξαναπεστο.... Σχολη & 5ωρη τιτσια.
leftermann Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Πάολα. Ναι. Πάολα. Να το σημειώσω. Πάολα.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Να σε ζήσει Λεφτερ Η τουρτα γιατι δεν ειναι σοκολάτα;;;
leftermann Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Κρις, δεν μπορείς να φανταστείς τι πριξαρχιδίαση μου έκανε πριν πάω στο ζαχαροπλαστείο ε. "Καμιά παιδική να πάρεις. Μην πάρεις σκέτη σοκολάτα. Καμιά κοριτσίστικη. Αμα δεν έχει καμία που να μοιάζει παιδική, να πάρεις καμιά ροζ, κάτι. Φράουλα. Μην πάρεις σοκολάτα ε". Τι να έκανα ο άμοιρος...
viper2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 αυτο ξαναπεστο.... Σχολη & 5ωρη τιτσια. τι σας κανουνε σε εκεινη την σχολη πια...
Chrisxxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Κρις, δεν μπορείς να φανταστείς τι πριξαρχιδίαση μου έκανε πριν πάω στο ζαχαροπλαστείο ε. "Καμιά παιδική να πάρεις. Μην πάρεις σκέτη σοκολάτα. Καμιά κοριτσίστικη. Αμα δεν έχει καμία που να μοιάζει παιδική, να πάρεις καμιά ροζ, κάτι. Φράουλα. Μην πάρεις σοκολάτα ε". Τι να έκανα ο άμοιρος... Παντοφλα ε; Θα μπορουσες να πεις ότι μονο τουρτες σοκολάτες εμειναν.
leftermann Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 πίστεψέ με, αν πράγματι είχαν μείνει μόνο σοκολάτα, θα πήγαινα σε άλλο από μόνος μου.
giorgos147 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Για μια στιγμή κοίταξα τα κεράκια να δω τα πόσα κλείνει. Νόμιζα τα 11...
athlios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 21 ειναι ρε ! απλα κρυβεται το 1 Εγώ αυτό που έχω δει - είναι γερανός στην Αλεξάνδρας να έχει πάρει cooperάκι και να τσιρίζει το καημένο τα πίσω lockάρισμένα λάστιχα και να αφήνει skidmarks μέχρι την Πανορμου Μαλάκα αν ήταν δικό μου, τον σταμάταγα και χαλαρά τον βίαζα με το μπουζόκλειδο Να σημειωσω εδω οτι αυτο που λες δε παιζει να συνεβει. Ή τουλαχιστον δε παιζει να συνεβει οπως ακριβως το περιγραφεις.
Pantelwolf Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Lefter εχει τηλεφωνακι το πιπινι; :wub:
caution Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Να σημειωσω εδω οτι αυτο που λες δε παιζει να συνεβει. Ή τουλαχιστον δε παιζει να συνεβει οπως ακριβως το περιγραφεις. Ναι, σημείωσέ το λίγο - γιατί συναίβει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το λέω. Σερνόταν τέρμα μπλοκαρισμένο λέμε, μην μου ερμηνεύεις τι είδα...
athlios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως ειχε ριξει αγκυρα? Πως γινεται απλα με το χειροφρενο να ηταν τερμα μπλοκαρισμενοι και οι 2 τροχοι? Εκτος αν το ειχε στο θεο σηκωμενο που και παλι θα εσπαγε ή απλα θα χαλαρωνε. Επισης κανονικα δε βαζουνε κατι πιπες με ροδακια? το πηρανε ετσι χυμα και φυγανε??
athlios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Επισης μην αρπαζεσαι, δε σε ειπαμε και πουστη. Τουλάχιστον γράφτε το ρήμα σωστά. Συνέβη. λλολ, λεπτομερειες.
caution Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Το είχαν σηκώσει μόνο από μπροστά οι κάφροι, χωρίς "αράχνες" χωρίς τίποτα. Και δεν ξέρω πόσο είχε τραβήξει ο τύπος το χειρόφρενο αλλά οι τροχοί ήταν σαν να είχες κάνει ηλεκτροσυγκόλληση, απλά δεν ψήνονταν να γυρίσουν. Και ήταν τόσο gripy που τσίριζε full - κοιτούσε ο κόσμος και ο τύπος χαλαρός, στα αρχίδια του. Θα φαντάζεσαι τι κάλο που είναι αυτό το σύρσιμο για ανάρτηση και λάστιχα ε; Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου και πόνεσε η καρδιά μου... Τουλάχιστον γράφτε το ρήμα σωστά. Συνέβη. Ξέρεις και την παλιά υποτακτική; Γαμάς λέμε... not.
Προτεινόμενες αναρτήσεις