Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lefter συνεχισε ετσι .... Βδομαδα και γενεθλιο θα το πασ.

να τη χαιρεσαι και αμα μεγαλωσει να μη τσιγγουνευεσαι. Να το δινεις το κοριτσι να πηγαινει ΠΑΟΛΑ να γιορταζει.

δυσκολη μερα η σημερινη...

αυτο ξαναπεστο....

Σχολη & 5ωρη τιτσια.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κρις, δεν μπορείς να φανταστείς τι πριξαρχιδίαση μου έκανε πριν πάω στο ζαχαροπλαστείο ε.

"Καμιά παιδική να πάρεις. Μην πάρεις σκέτη σοκολάτα. Καμιά κοριτσίστικη. Αμα δεν έχει καμία που να μοιάζει παιδική, να πάρεις καμιά ροζ, κάτι. Φράουλα. Μην πάρεις σοκολάτα ε".

Τι να έκανα ο άμοιρος...

Δημοσ.

Κρις, δεν μπορείς να φανταστείς τι πριξαρχιδίαση μου έκανε πριν πάω στο ζαχαροπλαστείο ε.

"Καμιά παιδική να πάρεις. Μην πάρεις σκέτη σοκολάτα. Καμιά κοριτσίστικη. Αμα δεν έχει καμία που να μοιάζει παιδική, να πάρεις καμιά ροζ, κάτι. Φράουλα. Μην πάρεις σοκολάτα ε".

Τι να έκανα ο άμοιρος...

Παντοφλα ε;

Θα μπορουσες να πεις ότι μονο τουρτες σοκολάτες εμειναν.

Δημοσ.

21 ειναι ρε ! απλα κρυβεται το 1

Εγώ αυτό που έχω δει - είναι γερανός στην Αλεξάνδρας να έχει πάρει cooperάκι και να τσιρίζει το καημένο τα πίσω lockάρισμένα λάστιχα και να αφήνει skidmarks μέχρι την Πανορμου :(

Μαλάκα αν ήταν δικό μου, τον σταμάταγα και χαλαρά τον βίαζα με το μπουζόκλειδο :devil:

Να σημειωσω εδω οτι αυτο που λες δε παιζει να συνεβει. Ή τουλαχιστον δε παιζει να συνεβει οπως ακριβως το περιγραφεις.

Δημοσ.

Να σημειωσω εδω οτι αυτο που λες δε παιζει να συνεβει. Ή τουλαχιστον δε παιζει να συνεβει οπως ακριβως το περιγραφεις.

Ναι, σημείωσέ το λίγο - γιατί συναίβει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το λέω.

Σερνόταν τέρμα μπλοκαρισμένο λέμε, μην μου ερμηνεύεις τι είδα... :)

Δημοσ.

Μηπως ειχε ριξει αγκυρα?

Πως γινεται απλα με το χειροφρενο να ηταν τερμα μπλοκαρισμενοι και οι 2 τροχοι? Εκτος αν το ειχε στο θεο σηκωμενο που και παλι θα εσπαγε ή απλα θα χαλαρωνε. Επισης κανονικα δε βαζουνε κατι πιπες με ροδακια? το πηρανε ετσι χυμα και φυγανε??

Δημοσ.

Το είχαν σηκώσει μόνο από μπροστά οι κάφροι, χωρίς "αράχνες" χωρίς τίποτα. Και δεν ξέρω πόσο είχε τραβήξει ο τύπος το χειρόφρενο αλλά οι τροχοί ήταν σαν να είχες κάνει ηλεκτροσυγκόλληση, απλά δεν ψήνονταν να γυρίσουν. Και ήταν τόσο gripy που τσίριζε full - κοιτούσε ο κόσμος και ο τύπος χαλαρός, στα αρχίδια του.

Θα φαντάζεσαι τι κάλο που είναι αυτό το σύρσιμο για ανάρτηση και λάστιχα ε;

Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου και πόνεσε η καρδιά μου...

Τουλάχιστον γράφτε το ρήμα σωστά. Συνέβη.

Ξέρεις και την παλιά υποτακτική; Γαμάς λέμε... not.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...