Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παπαρά τσιλλ, τι σκατά επιτήρηση κάνεις, αν δεν μπορείς να βάνεις το γκομενάκι σε σημείο που μπορει να είναι χαλαρή και εσύ να μάθεις όνομα με το τηλέφωνο.

Νεούδια ε νεούδια! Ρωτήστε τον παππού να σας δώσει τα φώτα του. Νεούδια! Κωλοφοιτηταριά...

Αν μαθεις τιποτα, βαλε μια φωνη και αν δεν ειμαι εκει Χρηστο να μη με λένε :P

Μπωωωω διασκευαζω και κατσιχα μπρος τωρα, ποσο πχιο χαμηλα;

Αστραγάλους αδερφέ, αστραγαλους...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν μαθεις τιποτα, βαλε μια φωνη και αν δεν ειμαι εκει Χρηστο να μη με λένε :P

Μπωωωω διασκευαζω και κατσιχα μπρος τωρα, ποσο πχιο χαμηλα;

don't fuck with my song...

Δημοσ.

( Πω πω - σαλιάρης μεταπτυχιακός... "δύσκολη" περίπτωση. )

Έχει ένα μουτράκι και ένα στιλάκι.....που δικαιολογεί το σαλιάρισμα :lol: Αυτά τα awkward καρφώματα μερικών δεπτερολέπτων είναι απολαυστικά και χαρίζουν εξίσου δυναμικά bonners με τα αντίστοιχα πρωινά. Απόλαυση η επιτήρηση σε λέω.

Επίσης, σήμερα είναι τα bday του μεγάλου Kurt.......του ανθρώπου εξαιτίας του οποίου είχα μακρί μαλλί για περισσότερα από 10 χρόνια, που τα εφηβικά μου χρόνια συνδέθηκαν άρρηκτα με την rock σκηνή.....ο πρώτος που κρεμάστηκε στους τοίχους μου ως αφίσσα και λατρεύτηκε από μέρους μου όσο κανείς.

http://www.youtube.com/watch?v=mcXYz0gtJeM&

Πόσο αγαπημένο όλο το unplugged.......τότε που το mtv έπαιζε ακόμη μουσική.

Δημοσ.

Αφιερωμένο στο μικρό ξανθό 18χρονο που εδώ και μια εβδομάδα μου χει βάλει φωτιές. Εγώ επιτηρώ (υποτίθεται, αφού το μόνο που βλέπω είναι εκείνη) αυτή γράφει.......ω τι απολαυστικό 2ώρο :D Και δεν ξέρω καν το όνομα της.....ωωωωω ελπίζω να την ξαναπετύχω σε κάποια από τις επόμενες επιτηρήσεις.....αλλιώς στο επόμενο εξάμηνο θα πρέπει να στηθώ κανένα 2ήμερο στο Uni μέχρι να την πετύχω.

P.S. Long live τα 18χρονα!!!!!! Άλλο πράγμα, πιπίνιααααααααα!!!!!!

Δεν πήρες τηλ. ; Απαράδεκτος... :shock:

Δημοσ.

πουλέτε, πριν 2 χρόνια τέτοια ώρα έπινα και έκλαιγα. Δεν πειράζει όμως, σήμερα πίνω και γελάω.

P1040322.jpg

στην υγειά μου.

Δημοσ.

πουλέτε, πριν 2 χρόνια τέτοια ώρα έπινα και έκλαιγα. Δεν πειράζει όμως, σήμερα πίνω και γελάω.

P1040322.jpg

στην υγειά μου.

Τρομερή φατσούλα η δικιά σου, να είναι καλά. :)

Δημοσ.

πω πω ρε μαλάκες! Σπάνια εμφανίζεται δωπέρα, ακόμα πιο σπάνια κλειδώνει, άλλα όταν κλειδώνει, κλειδώνει. Ποστ-ξυράφι:

Φινιτο

Θα κλείδωνε άνετα θέμα ακόμα και του Τσακ Νόρις.

έντιτ, θενκς :-)

Δημοσ.

Ληφτέρ,κακάσχημε άντρα,θες να πεις ότι γι αυτο το αγγελούδι βοήθησες να γίνει;

Τώρα πεςπου το αγόρασες!

Λονγκ λιβ δε πρινσες ρεεεε!

Δημοσ.

Δεν πήρες τηλ. ; Απαράδεκτος... :shock:

Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου ούτως ή άλλως Άννα......επιτήρηση με 39,5 πυρετό γιατί ήταν Δευτέρα και δεν μπορούσα να το ακυρώσω ελέω Σ/Κ......και έπρεπε μέσα σε 30 λεπτά αφότου τελειώσα, με τρελή κίνηση να κάνω το Πειραιάς - Μαγούλα, γιατί είχα ραντεβού για μια εξέταση στο γαμημένο το Θριάσιο.

Έχω ακόμα 6 επιτηρήσεις.....που θα πάει θα επιδιώξω να γίνω pedobear....12 χρόνια διαφορά γαρ :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...