Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βυζαντινη αρχιτεκτονικη εδινες;

Πολιτιστική διαχείριση.

Σιωπή βρωμοφοιτήτρια. Δεν φτάνει που πας με την μπουρζουαζολιμουζίνα σου στη σχολή, μιλάς κιόλας. Να πήγαινες με το γκαζοζέν ή με το ποδήλατο.

Όταν έχεις να πας δουλειά μετά δεν έχεις επιλογές. Αλλιώς με μετρό, ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ειχε καμια σχεση με εκκλησιες;

Πω βαριεμαι αντε να περασει μιση ωρα να φυγω

Όχι. Απλώς είναι κάτι που δεν συμπαθώ, οπότε γιατί όχι; =ρ

Δημοσ.

και γιατι να πάθει μπαν επειδή ρώτησε για κάποιο γέροντα ο οποίος προφίτεβε το αυριανό μελλούμενο εκ του θεου φωτισμένο ?

ανεξιθρησκία υπάρχει , αν σεβόμαστε και τον συνομιλητή μας και δεν συμβαίνει το βομολοχίν δεν υπάρχει πρόβλημα νομιζω ?

Δημοσ.
δεν το έχω το βιβλίο γιατι πέθανε η γιαγιά μου και το θάψανε μαζι της (μαζι με τα αγαπημένα της πράγματα και μια γάτα)

Νικοκ, για πες μας παραπανω για το θεμα.

Δημοσ.

Πέφτω για ύπνο το μεσημέρι ήσυχος, λέω μεσημέρι Δευτέρας, τι καλύτερο έχω να κάνω.

Και έρχομαι και βρίσκω κλειδωμένο thread για το Παΐσιο;

XY6uQ.png

Δημοσ.

Νικοκ, για πες μας παραπανω για το θεμα.

θα το κάνω αντιγραφή απο το άλλο γιατι απάντησα ήδη σε σπόιλερ ..

οταν πέθανε η γάτα της (απο γηρατειά) την βαλσαμώσαμε γιατι μας ειχε πει ο γιατρός πως η γιαγια δεν θα αντέξει την στεναχώρια (επειδή την αγάπαγε πολυ) λογο του προβλήματος καρδιάς που είχε και τελικά πέρασαν 2-3 μήνες να το καταλάβει γιατι είχε και πρόβλημα στα μάτια και δεν έβλεπε καλά και η γάτα πάντα κοιμόταν στο χαλάκι μπροστά στο τζάκι ...

κατάκοιτη η γιαγιά , δεν έβλεπε και καλά .. της πήρε αρκετά για να το καταλάβει.

Δημοσ.

Πέφτω για ύπνο το μεσημέρι ήσυχος, λέω μεσημέρι Δευτέρας, τι καλύτερο έχω να κάνω.

Και έρχομαι και βρίσκω κλειδωμένο thread για το Παΐσιο;

XY6uQ.png

Να μας δώσεις το τηλέφωνο σου στην περίπτωση που προκύψει σχετικό θέμα στο μέλλον.;ρ

Δημοσ.

θα το κάνω αντιγραφή απο το άλλο γιατι απάντησα ήδη σε σπόιλερ ..

οταν πέθανε η γάτα της (απο γηρατειά) την βαλσαμώσαμε γιατι μας ειχε πει ο γιατρός πως η γιαγια δεν θα αντέξει την στεναχώρια (επειδή την αγάπαγε πολυ) λογο του προβλήματος καρδιάς που είχε και τελικά πέρασαν 2-3 μήνες να το καταλάβει γιατι είχε και πρόβλημα στα μάτια και δεν έβλεπε καλά και η γάτα πάντα κοιμόταν στο χαλάκι μπροστά στο τζάκι ...

κατάκοιτη η γιαγιά , δεν έβλεπε και καλά .. της πήρε αρκετά για να το καταλάβει.

1329738276100.jpg

Δημοσ.

Θα βαλω τα κλάματα. Το θέμα ΔΕΝ είναι να κυκλοφορώ τον κουβά ρε μλκ χωρίς πινακίδες. Πώς να στο πω. Το θέμα είναι όλη η διαδίκασία, πρώτα πάρε αυτοκίνητο από ένα γκαράζ χωμένο στα άδυτα στου Ρέντη (μόλις 1.5 ώρα από το σπίτι μου), αντίστοιχη διαδικασία την άλλη βδομάδα για πινακίδες. Ας ήταν ίδιο το κόστος χωρίς να πρέπει να τρέχω στο γκαραζ εργάσιμη. Άραξε.

Α ρε δίπλα στο Ρέντη είμαι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...