YiN Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 βυζαντινη αρχιτεκτονικη εδινες; Πολιτιστική διαχείριση. Σιωπή βρωμοφοιτήτρια. Δεν φτάνει που πας με την μπουρζουαζολιμουζίνα σου στη σχολή, μιλάς κιόλας. Να πήγαινες με το γκαζοζέν ή με το ποδήλατο. Όταν έχεις να πας δουλειά μετά δεν έχεις επιλογές. Αλλιώς με μετρό, ΠΡΟΦΑΝΩΣ.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 ειχε καμια σχεση με εκκλησιες; Πω βαριεμαι αντε να περασει μιση ωρα να φυγω
YiN Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 ειχε καμια σχεση με εκκλησιες; Πω βαριεμαι αντε να περασει μιση ωρα να φυγω Όχι. Απλώς είναι κάτι που δεν συμπαθώ, οπότε γιατί όχι; =ρ
Pantelwolf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις να γραψεις στο Παισιοθρεντ να ξεδωσεις
YiN Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις να γραψεις στο Παισιοθρεντ να ξεδωσεις Στο ποιο; Χμ. Έχω μείνει πίσω;
Pantelwolf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/437624-πατερ-παϊσιος/ Έρχεται με γοργά βήματα το Μπανχαμμερ στο συγκεκριμένο.
nicoc89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 και γιατι να πάθει μπαν επειδή ρώτησε για κάποιο γέροντα ο οποίος προφίτεβε το αυριανό μελλούμενο εκ του θεου φωτισμένο ? ανεξιθρησκία υπάρχει , αν σεβόμαστε και τον συνομιλητή μας και δεν συμβαίνει το βομολοχίν δεν υπάρχει πρόβλημα νομιζω ?
Pantelwolf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 δεν το έχω το βιβλίο γιατι πέθανε η γιαγιά μου και το θάψανε μαζι της (μαζι με τα αγαπημένα της πράγματα και μια γάτα) Νικοκ, για πες μας παραπανω για το θεμα.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Πέφτω για ύπνο το μεσημέρι ήσυχος, λέω μεσημέρι Δευτέρας, τι καλύτερο έχω να κάνω. Και έρχομαι και βρίσκω κλειδωμένο thread για το Παΐσιο;
nicoc89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Νικοκ, για πες μας παραπανω για το θεμα. θα το κάνω αντιγραφή απο το άλλο γιατι απάντησα ήδη σε σπόιλερ .. οταν πέθανε η γάτα της (απο γηρατειά) την βαλσαμώσαμε γιατι μας ειχε πει ο γιατρός πως η γιαγια δεν θα αντέξει την στεναχώρια (επειδή την αγάπαγε πολυ) λογο του προβλήματος καρδιάς που είχε και τελικά πέρασαν 2-3 μήνες να το καταλάβει γιατι είχε και πρόβλημα στα μάτια και δεν έβλεπε καλά και η γάτα πάντα κοιμόταν στο χαλάκι μπροστά στο τζάκι ... κατάκοιτη η γιαγιά , δεν έβλεπε και καλά .. της πήρε αρκετά για να το καταλάβει.
status Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Πέφτω για ύπνο το μεσημέρι ήσυχος, λέω μεσημέρι Δευτέρας, τι καλύτερο έχω να κάνω. Και έρχομαι και βρίσκω κλειδωμένο thread για το Παΐσιο; Να μας δώσεις το τηλέφωνο σου στην περίπτωση που προκύψει σχετικό θέμα στο μέλλον.;ρ
viper2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 θα το κάνω αντιγραφή απο το άλλο γιατι απάντησα ήδη σε σπόιλερ .. οταν πέθανε η γάτα της (απο γηρατειά) την βαλσαμώσαμε γιατι μας ειχε πει ο γιατρός πως η γιαγια δεν θα αντέξει την στεναχώρια (επειδή την αγάπαγε πολυ) λογο του προβλήματος καρδιάς που είχε και τελικά πέρασαν 2-3 μήνες να το καταλάβει γιατι είχε και πρόβλημα στα μάτια και δεν έβλεπε καλά και η γάτα πάντα κοιμόταν στο χαλάκι μπροστά στο τζάκι ... κατάκοιτη η γιαγιά , δεν έβλεπε και καλά .. της πήρε αρκετά για να το καταλάβει.
gang Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Θα βαλω τα κλάματα. Το θέμα ΔΕΝ είναι να κυκλοφορώ τον κουβά ρε μλκ χωρίς πινακίδες. Πώς να στο πω. Το θέμα είναι όλη η διαδίκασία, πρώτα πάρε αυτοκίνητο από ένα γκαράζ χωμένο στα άδυτα στου Ρέντη (μόλις 1.5 ώρα από το σπίτι μου), αντίστοιχη διαδικασία την άλλη βδομάδα για πινακίδες. Ας ήταν ίδιο το κόστος χωρίς να πρέπει να τρέχω στο γκαραζ εργάσιμη. Άραξε. Α ρε δίπλα στο Ρέντη είμαι...
g_alkis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wVaKNarDpuw
Προτεινόμενες αναρτήσεις