Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.
Γαμώ την γκαντεμιά μου. Ρε φίλε δεν εμπόδιζα' date=' εντάξει πάρκαρα παράνομα, πήδα με, πάρε μου πινακίδες, κόψε μου κλήση 789 ευρώ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.[/quote']

Αν δε σε νοιαζει για ολα τα αλλα τοτε τι φορτωσες που σου πηραν το αμαξι;;

Απλα οταν πας να το παρεις δοκιμασε να τους πεις οτι ειχες και εναν χαρτοφυλακα με 5-6 χιλιαρικα μεσα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ρε κάπου θα εμπόδιζες - u sure? Για απλά παράνομη στάθμευση είναι τρελό να στο πάρουν. Πάντως πρέπει να 'ναι καλή φρίκη η στιγμή που πας και δεν το βρίσκεις ε;

*κάθεται αναπαυτικά στην δερμάτινη πολυθρόνα*

"Πες μας πως αισθάνθηκες..."

:-D :-D :-D

Δεν εμπόδιζα, μα την παναγία, δεν εμπόδιζα. Ούτε στροφή ούτε τίποτε. ΔΕΝ. ΕΜΠΟΔΙΖΑ.

Ε τι πώς αισθάνθηκα, πρώτη σκέψη ότι το κλέψανε (που να φανταστώ ότι θα μαζεύουν αυτοκίνητα δίπλα στο Πάντειο), μετά ρώτησα ένα μαγαζί δίπλα, μου έιπαν ότι πήραν 10 αυτοκίνητα, με έλουσε κρύος ιδρώτας. Και στη συνέχεια που το πήρα πίσω ανακάλυψα ότι ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ τις πινακίδες θα μου τις δώσουν την άλλη Δευτέρα, Τρίτη δηλαδή γιατί είναι αργία. Αυτά.

Δημοσ.

Αν δε σε νοιαζει για ολα τα αλλα τοτε τι φορτωσες που σου πηραν το αμαξι;;

Απλα οταν πας να το παρεις δοκιμασε να τους πεις οτι ειχες και εναν χαρτοφυλακα με 5-6 χιλιαρικα μεσα.

Γιατί ρε μαλάκα είναι διπλή ταλαιπωρία. Δεν έχω μέσο για να πάω να το πάρω φάση. Δεν είναι ότι δεν με νοιάζει να τα σκάσω, αλλά ναι, έκανα την παρανομία, καταλαβαίνω να μου καταβληθεί πρόστιμο. Να μου πάρουν ολόκληρη μαούνα όμως εφ'οσον δεν εμποδίζω το θεωρώ υπερβολή.

Δημοσ.

Μπδγ (γαμώ την γκαντεμιά μου), παίζει να το έχασα για κανα 10λεπτο. Μέχρι να πάρω πρέφα τι γίνεται και να πάρω στην τροχαία και το γκαράζ δεν είχε φτάσει ακόμα. ΑΡΓΚΧ

Δημοσ.

Γιατί ρε μαλάκα είναι διπλή ταλαιπωρία. Δεν έχω μέσο για να πάω να το πάρω φάση. Δεν είναι ότι δεν με νοιάζει να τα σκάσω' date=' αλλά ναι, έκανα την παρανομία, καταλαβαίνω να μου καταβληθεί πρόστιμο. Να μου πάρουν ολόκληρη μαούνα όμως εφ'οσον δεν εμποδίζω το θεωρώ υπερβολή.[/quote']

Για αυτους εμποδιζες . Επισης αν το κυκλοφορεις χωρις πινακιδες εστω και για να πας να τις παρεις , σε περιπτωση που σε σταματησουν κατεβα κατευθειαν με τον κωλο.

Δημοσ.

Για αυτους εμποδιζες . Επισης αν το κυκλοφορεις χωρις πινακιδες εστω και για να πας να τις παρεις , σε περιπτωση που σε σταματησουν κατεβα κατευθειαν με τον κωλο.

Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνεις. Πήγα και το πήρα χωρίς μέσο από του διαόλου το κέρατο (και ναι σου το δίνουν να το κυκλοφορήσεις χωρίς πινακίδες), και την αλλη βδομαδα πρεπει να πάω να πάρω τις πινακίδες. Γενικά, ξαναλέω, δεν είναι το πρόστιμο που μου τη βαράει αλλά η υπερβολή της υπόθεσης.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνεις. Πήγα και το πήρα χωρίς μέσο από του διαόλου το κέρατο (και ναι σου το δίνουν να το κυκλοφορήσεις χωρίς πινακίδες)' date=' και την αλλη βδομαδα πρεπει να πάω να πάρω τις πινακίδες. Γενικά, ξαναλέω, δεν είναι το πρόστιμο που μου τη βαράει αλλά η υπερβολή της υπόθεσης.[/quote']

Καταλαβαινω αλλα αν αυτο σου φαινεται υπερβολη να δω τι θα σου φανει αν σε σταματησουν και σου πουν γιατι εισαι χωρις πινακιδες. Λες και θα πεταξεις να πας σπιτι.

Τελος καλο ολα καλα αφου βρηκες το κουβαδακι σου.

Δημοσ.

Καταλαβαινω αλλα αν αυτο σου φαινεται υπερβολη να δω τι θα σου φανει αν σε σταματησουν και σου πουν γιατι εισαι χωρις πινακιδες. Λες και θα πεταξεις να πας σπιτι.

Τελος καλο ολα καλα αφου βρηκες το κουβαδακι σου.

Θα βαλω τα κλάματα. Το θέμα ΔΕΝ είναι να κυκλοφορώ τον κουβά ρε μλκ χωρίς πινακίδες. Πώς να στο πω. Το θέμα είναι όλη η διαδίκασία, πρώτα πάρε αυτοκίνητο από ένα γκαράζ χωμένο στα άδυτα στου Ρέντη (μόλις 1.5 ώρα από το σπίτι μου), αντίστοιχη διαδικασία την άλλη βδομάδα για πινακίδες. Ας ήταν ίδιο το κόστος χωρίς να πρέπει να τρέχω στο γκαραζ εργάσιμη. Άραξε.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που έχω δει - είναι γερανός στην Αλεξάνδρας να έχει πάρει cooperάκι και να τσιρίζει το καημένο τα πίσω lockάρισμένα λάστιχα και να αφήνει skidmarks μέχρι την Πανορμου :(

Μαλάκα αν ήταν δικό μου, τον σταμάταγα και χαλαρά τον βίαζα με το μπουζόκλειδο :devil:

Δημοσ.

ΈΤσι και δεν το περάσω το μπουρδέλο το μάθημα για το οποίο μπήκα σε όλη αυτή τη διαδικασία σήμερα θα κάψω καμιά εκκλησία. Και θα χορεύω γύρω γύρω σαν τους ζουλού.

Δημοσ.

Σιωπή βρωμοφοιτήτρια. Δεν φτάνει που πας με την μπουρζουαζολιμουζίνα σου στη σχολή, μιλάς κιόλας. Να πήγαινες με το γκαζοζέν ή με το ποδήλατο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...