Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sirina collection τότες.;ρ

Πλάκα πλάκα αυτήν την collection την βρίσκεις πιο εύκολα από τον Πέρη και την Κάτια

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα αυτήν την collection την βρίσκεις πιο εύκολα από τον Πέρυ και την Κάτια

Έλα, στη νέα τσόντα έχει και ένα τέρας.;ρ

Copyrighted matterial, αυτό, χάρισμα τους, ζήτω το ACTA σε αυτή τη τσόντα.;ρ

post-51718-0-22073400-1329684642_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτά τα "Πέρης και Κάτια" του ramkid κάνουν για παιδάκια ή να το αφήσω;

κάνουν, και γενικά είναι καλά. Θέλει να ασχοληθεί κάποιος μαζί με το παιδάκι ε. Επίσης έχει παιχνίδια για διάφορες ηλικίες.

Τα έχω όλα, ή σχεδόν όλα, ramkid και kidepedia, αν θες.

Δημοσ.

Έλα, στη νέα τσόντα έχει και ένα τέρας.;ρ

Copyrighted matterial, αυτό, χάρισμα τους, ζήτω το ACTA σε αυτή τη τσόντα.;ρ

πλάκα κάνεις, έτσι;

κάνουν, και γενικά είναι καλά. Θέλει να ασχοληθεί κάποιος μαζί με το παιδάκι ε. Επίσης έχει παιχνίδια για διάφορες ηλικίες.

Τα έχω όλα, ή σχεδόν όλα, ramkid και kidepedia, αν θες.

βρήκα 5 τόμους με σχολικά, φτάνουν... αγγαρεία κάνω έτσι και αλλιώς.

Δημοσ.

Αφού έπιασε η κρίση και την Σίρινα, καταλαβαίνεις..

To αντιθετο έπρεπε να συμβει, τοσες αποες φοιτητρες έχουμε που θελουν με καποιο τρόπο να βγαλουν λιγα λεφτουδακια για να μορφωθουν αλλά όπως είπε και ο γιωργακης λεφτά ακομα υπάρχουν. :P

Δημοσ.

To αντιθετο έπρεπε να συμβει, τοσες αποες φοιτητρες έχουμε που θελουν με καποιο τρόπο να βγαλουν λιγα λεφτουδακια για να μορφωθουν αλλά όπως είπε και ο γιωργακης λεφτά ακομα υπάρχουν. :P

Μπα, από ότι έχει πάρει το μάτι μου στο τει κάτι αγγελίες, προτιμούν να το παίζουν ελεύθεροι επαγγελματίες.;ρ

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο Κωνσταντίνου και Ελένης όμως τα σπάει.

το Makedonia TV παίζει να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από τον Ant1, με διαφορά από τα πιο άθλια κανάλια (αν όχι το πιο άθλιο) σε αυτό το θέμα, ακόμα και στο ψηφιακό σήμα ofc...

Δημοσ.

Μιας που είπαμε ΑΝΤ1, το Deep Impact αξίζει να του αφιερώσω τον χρόνο μου ή μαλακία;

το Makedonia TV παίζει να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από τον Ant1, με διαφορά από τα πιο άθλια κανάλια (αν όχι το πιο άθλιο) σε αυτό το θέμα, ακόμα και στο ψηφιακό σήμα ofc...

Στον ίδιο όμιλο είναι πάντως νομίζω. :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...