alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Sirina collection τότες.;ρ Πλάκα πλάκα αυτήν την collection την βρίσκεις πιο εύκολα από τον Πέρη και την Κάτια
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Πλάκα πλάκα αυτήν την collection την βρίσκεις πιο εύκολα από τον Πέρυ και την Κάτια Έλα, στη νέα τσόντα έχει και ένα τέρας.;ρ Copyrighted matterial, αυτό, χάρισμα τους, ζήτω το ACTA σε αυτή τη τσόντα.;ρ
leftermann Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αυτά τα "Πέρης και Κάτια" του ramkid κάνουν για παιδάκια ή να το αφήσω; κάνουν, και γενικά είναι καλά. Θέλει να ασχοληθεί κάποιος μαζί με το παιδάκι ε. Επίσης έχει παιχνίδια για διάφορες ηλικίες. Τα έχω όλα, ή σχεδόν όλα, ramkid και kidepedia, αν θες.
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Έλα, στη νέα τσόντα έχει και ένα τέρας.;ρ Copyrighted matterial, αυτό, χάρισμα τους, ζήτω το ACTA σε αυτή τη τσόντα.;ρ πλάκα κάνεις, έτσι; κάνουν, και γενικά είναι καλά. Θέλει να ασχοληθεί κάποιος μαζί με το παιδάκι ε. Επίσης έχει παιχνίδια για διάφορες ηλικίες. Τα έχω όλα, ή σχεδόν όλα, ramkid και kidepedia, αν θες. βρήκα 5 τόμους με σχολικά, φτάνουν... αγγαρεία κάνω έτσι και αλλιώς.
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 πλάκα κάνεις, έτσι; Με ξέρεις πολύ καλά πιστεύω άρα ξέρεις ότι σοβαρολογώ.
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Με ξέρεις πολύ καλά πιστεύω άρα ξέρεις ότι σοβαρολογώ. βαϊ βαϊ βαί
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 βαϊ βαϊ βαί Αφού έπιασε η κρίση και την Σίρινα, καταλαβαίνεις..
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Θα έλεγα "γάμησε τα" αλλά μιας και μιλάμε για τσόντες θα προτιμήσω το "άστα να πάνε"
Chrisxxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αφού έπιασε η κρίση και την Σίρινα, καταλαβαίνεις.. To αντιθετο έπρεπε να συμβει, τοσες αποες φοιτητρες έχουμε που θελουν με καποιο τρόπο να βγαλουν λιγα λεφτουδακια για να μορφωθουν αλλά όπως είπε και ο γιωργακης λεφτά ακομα υπάρχουν.
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 To αντιθετο έπρεπε να συμβει, τοσες αποες φοιτητρες έχουμε που θελουν με καποιο τρόπο να βγαλουν λιγα λεφτουδακια για να μορφωθουν αλλά όπως είπε και ο γιωργακης λεφτά ακομα υπάρχουν. Μπα, από ότι έχει πάρει το μάτι μου στο τει κάτι αγγελίες, προτιμούν να το παίζουν ελεύθεροι επαγγελματίες.;ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 jesus, πόσο άθλια ποιότητα εικόνας έχει ο Ant1 στο I, Robot?
Sellers Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 jesus, πόσο άθλια ποιότητα εικόνας έχει ο Ant1 στο I, Robot? Στο Κωνσταντίνου και Ελένης όμως τα σπάει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Στο Κωνσταντίνου και Ελένης όμως τα σπάει. το Makedonia TV παίζει να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από τον Ant1, με διαφορά από τα πιο άθλια κανάλια (αν όχι το πιο άθλιο) σε αυτό το θέμα, ακόμα και στο ψηφιακό σήμα ofc...
giorgos147 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μιας που είπαμε ΑΝΤ1, το Deep Impact αξίζει να του αφιερώσω τον χρόνο μου ή μαλακία; το Makedonia TV παίζει να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από τον Ant1, με διαφορά από τα πιο άθλια κανάλια (αν όχι το πιο άθλιο) σε αυτό το θέμα, ακόμα και στο ψηφιακό σήμα ofc... Στον ίδιο όμιλο είναι πάντως νομίζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 το ξέρω και αυτό το κάνει ακόμα πιο τραγικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις