Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Γουιντω δεν σε έχω δει, στο σακί θα σε πάρω? Μεσογειακη,πολυ Μεσογειακη....που μου θυμισε την συζητηση που ειχα με τον κουμπαρο νωριτερα σημερα για το εαν πρεπει να βαλω φωτο που ειμαι ντυμενος from top to bottom με απαστραπτον λευκο Ινδικο κοστουμι.Μια με τουρμπανι κ μια χωρις Βαλτε πανω απο 10+ στο ποστ αυτο κ βαζω κ τις δυο
black_widow Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Γουιντω δεν σε έχω δει, στο σακί θα σε πάρω? Το κόλλημα με τις στρειτ εξηγείται και ως προσηλυτισμός Κάτι τέτοιο . Όχι 1 , 3 φωτό έχω βάλει
salliara Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Surprise me ρει Rodrigo, Gabriela και Zimmer το OST του πειρατές 4 Κάτι τέτοιο . Όχι 1 , 3 φωτό έχω βάλει δεν σας προλαβαίνω ωρέ!
black_widow Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πάω να δω ταινία με το Σίφη. Είναι καταθλιπτικό σήμερα το αγόρι
Dark_son20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μεσογειακη,πολυ Μεσογειακη.... wtf? άπω πότε? όταν την είδαν οι γονείς μου με ρώτησαν αν είναι από τον βορά
chill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 εχω βαλει 5000 φωτογραφιες μου. σειρα σου Που της έχεις βάλει? Στο προσωπικό σου album φωτογραφιών ? Γουιντω δεν σε έχω δει, στο σακί θα σε πάρω? Και μόνο από τα posts της και γουρούνα στο σακί να είναι εγκρίνεται
athlios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εχω γινει κωλος. κωλος κωλος κωλος σαν αυτηνης απο κατω.
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Που της έχεις βάλει? Στο προσωπικό σου album φωτογραφιών ? στο θεμα που κλειδωθηκε Εχω γινει κωλος. κωλος κωλος κωλος ε δειξε!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 πίτα αθλιούλη καλό μου? πιπα ισως?ψηνεσαι μαρη αθλιε?
Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 χορτοπιτα. Είμαι με ένα κλαμπ σάντουητς από προχθές το απόγευμα. Σκάστε.
athlios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 πιπα ισως?ψηνεσαι μαρη αθλιε? κοιτα , μαλακα, προσπαθεις να με γυυρισεις αλλα δετα καταφερνεις. Προσεχε μη το συνεχισεις γιατι στο τελος θα σε γαμ...........oh wait. Είμαι με ένα κλαμπ σάντουητς από προχθές το απόγευμα. Σκάστε. Εγω εμεινα στο αναμεικτο χθες, ποτε εγινε κλαμπ. Είμαι ένα κλαμπ σάντουητς από προχθές το απόγευμα. Σκάστε. ασε που θα του πηγαινε και ετσι.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 κοιτα , μαλακα, προσπαθεις να με γυυρισεις αλλα δετα καταφερνεις. Προσεχε μη το συνεχισεις γιατι στο τελος θα σε γαμ...........oh wait. Απο χθες που σε ακουσα στον αερα του οφ τοπικ ραντιο εχω εκστασιαστει.Κοιμαμαι κ ξυπναω με το ονομα σου.Κ παψε να εισαι αναγωγος να πουμε γκετ λεμε.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις