Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κανα παρακατιανό μάρκετ να ψάξεις. ή μίνι μάρκετ της γειτονιάς.

Εγώ παθαίνω το ίδιο με τα ραντεβού. Δεν τα βρίσκω, παρα μόνο σε ένα μαγαζάκι στα στενά.

ΚΑΙ με τα τικ-τακ.

Δλδ έχουν όλες τις χαλλς και αηδίες, και τα σουπερκαλιφρατζιλίστικ δεν τα χουν :mad:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Επισης βιαπ εχει παντου. ΑΛΛΑ

ΑΛΛΑ

ΑΛΛΑ. Μονο ττο σουπερμαρκετ εδω στη γειτονια εχει βιαπ σε κουτακι. ΒΙΤ ΔΑΤ.

ΟΚ. Θα πάω σε αυτό απέναντι από τον άθλιο.

Ελα να κερασω φραπε. Αλλα θα χωνεις κλωτσια σε οποιον πελατη σε λεω γιατι εγω δε μπορω.

Δημοσ.

Ελα να κερασω φραπε. Αλλα θα χωνεις κλωτσια σε οποιον πελατη σε λεω γιατι εγω δε μπορω.

Τσάι, coca cola ή red bull. Κλωτσιές δεν δίνω αλλά μπορώ να γρονθοκοπήσω κάποιον αν θέλεις.

Δημοσ.

Ναι, ζεστό.

Όσο για το Red Bull, μάχεται να κατακτήσει την #3 θέση στις μεγαλύτερες εφευρέσεις του ανθρώπου.

κλιματισμός

Coca Cola

Δημοσ.

3 φορες μπηκε σημερα ο πατερας μου να μου πει κατι, 3 φορες εκεινο το δευτερολεπτο χανω το στοιχημα.

Γκαντεμης. Κάθε φορά έτσι.

Θα βάλω παγίδες.

Δημοσ.

3 φορες μπηκε σημερα ο πατερας μου να μου πει κατι, 3 φορες εκεινο το δευτερολεπτο χανω το στοιχημα.

Γκαντεμης. Κάθε φορά έτσι.

Θα βάλω παγίδες.

Εμένα κάθε φορά που γύριζε από περίπτερο, περίπου 23.00 με 23.15 το βράδυ όταν είχε champions league, έτρωγε γκολ η Πανάθα

Δημοσ.

Εμένα κάθε φορά που γύριζε από περίπτερο, περίπου 23.00 με 23.15 το βράδυ όταν είχε champions league, έτρωγε γκολ η Πανάθα

Τελικά τι έγινε;

Τον στείλατε ξενοδοχείο και πήρατε πρωτάθλημα;

Δημοσ.

Αχ αυτο το διαβασμα..

Αυριο παλι απο το πρωι ..

Τελευταιο μαθημα και το σκεφτομι συνεχεια...

Μονο αυτο με απασχολει αυτες τις μερες..

Πολυ μεγαλος ψυχολογικος πολεμος γινεται.

Θελω να ερθει η Πεμπτη να τελειωσει.Αλλα να ξερω οτι εγραψα και να εχω μια γαματη ψυχολογια μετα.

Υ.Γ: Πηγα να τον πιασω να του μιλησω μαζι με την αναλυτικη μου βαθμολογια και δεν το βρηκα..Τον περιμενα 2,5 ωρες..Θα ξαναδοκιμασω την δευτερα..

Δημοσ.

Τελικά τι έγινε;

Τον στείλατε ξενοδοχείο και πήρατε πρωτάθλημα;

champions legue δεν παίρνεις εύκολα. Κάναμε καλή πορεία όταν τον έψησα να κάθεται να βλέπει το ματσ στο καφενείο και να έρχεται μετά τις 11.30

Δημοσ.

Ναι, ζεστό.

Όσο για το Red Bull, μάχεται να κατακτήσει την #3 θέση στις μεγαλύτερες εφευρέσεις του ανθρώπου.

κλιματισμός

Coca Cola

Οντως, Η κοκακολα φτανει για τη συγχωρεση τον αμερικανων για καθε μαλακια που εχουν κανει.

Αλλα ξερεις μονο λαιτ.

Και μονο μετα απο 2 γυρονια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...